Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans, bra pris och fina flugor! Den sista stjärnan lämnade jag öppen då paketeringen i små pappersaskar inte fattade mitt tycke. Dom var väldigt ”nertryckta” hårt packade i dessa lådor. Öv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Här handlar man flugor och annat smått och gott till flugfisket. Snabb leverans och då menar jag verkligen snabb. Riktigt trevliga att ha att göra med om nått skulle bli fel. Vill ni vara nöjda, ha... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande och hjälpsamhet, snabba leveranser, bra och fina produkter med hög kvalitet och bra priser framförallt flugorna👍 Handlar dom flesta flugorna hos flugspecialisten🎣

1. Negozio di esche
  2. Negozio di articoli per la pesca

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Flugspecialisten erbjuder Fiskeflugor med kvalite till låga priser. Flugspecialisten har kundtjänst som den var förr dvs vi svarar till 99 % i telefon.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bra pris

Bra pris, snabb levering, fina flugor.

28 novembre 2024

Jag tackar för det

Flotte fluer

Flotte fluer, vi vender tilbage efter flere 😀
Hurtig forsendelse.

6 marzo 2024

Risposta di Flugspecialisten

Hej! jag tackar så mycket för det ha det bra

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och fina flugor men..

Övrigt inga problem! Beställer gärna igen.

26 luglio 2022

Risposta di Flugspecialisten

Tack för det skall kolla lite nogrannare så att de ligger lite luftigare.

Högsta klass!

Otroligt proffsiga både vad gäller kvalit'e på flugorna och leverans. Sanslöst att man kan få så fina flugor till så lågt pris. Denna butik blir en ny favorit :)

26 gennaio 2022

Tackar så mkt/Joachim

Briljant

Briljant! Fantastiska priser och flugor samt leverans som oftast dagen efter. Kan inte bli bättre.

29 novembre 2021

Tackar tackar

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat både flugor och fluglina…

Har handlat både flugor och fluglina och är supernöjd med kontakten och kvaliteten på grejerna, särskilt flugorna som enligt mig håller hög kvalitet.

12 maggio 2021

Risposta di Flugspecialisten

Jag tackar för det omdömet och nu är det bara att åka och dra storfirren.

Valutata 5 stelle su 5

Fine fluer til en fornuftig pris

Fine fluer til en fornuftig pris, eneste ulempe er at det svenske og danske postvæsen (Postnord) ikke er specielt hurtige. Portoen er til gengæld OK, hvor forsendelser fra Sverige til Danmark ofte er ret dyre. Klart anbefalelsesværdige.

5 febbraio 2020

Risposta di Flugspecialisten

Tack för de fina orden/Joachim

Överträffade mina förväntningar.

Mycket bra service, överträffade mina förväntningar! Borde inte berätta att mina flugor kom hem monterade i asken jag fick efter att jag beställt över över en summa som jag tyvärr glömt. Jag blev riktigt glad. En butik jag inte kommer att glömma. Sen får jag hoppas flugorna fiskar bra i sommar också.
//Per

11 dicembre 2019

Jag tackar för detta/Joachim

Valutata 5 stelle su 5

Här handlar man flugor och annat smått…

Här handlar man flugor och annat smått och gott till flugfisket.
Snabb leverans och då menar jag verkligen snabb.
Riktigt trevliga att ha att göra med om nått skulle bli fel.
Vill ni vara nöjda, handla här.

27 novembre 2019

Risposta di Flugspecialisten

jag tackar så mycket för det ha det bra/Joachim

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più