Valutata 5 stelle su 5

Fijne communicatie en een super goede zorg voor alle konijnen. Wij hebben een heel lief en knap konijntje mogen ophalen. Een topmatch voor ons rammetje. Bij het ophalen alle konijnen mogen bewondere... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super lieve meid, onwijs lief voor de konijnen. Heel sociaal en weet wat ze doet. Mijn ervaring: 2 lieve konijnen bij haar gehaald, contact gehouden voor foto’s en vragen. Nadat mijn 2 konijnen ui... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een supergoeie plek als je opzoek bent naar een goed verzorgd en tam konijntje 😊 Wij zijn vanaf het begin al supergoed geholpen en het contact was heel prettig en vriendelijk. We zijn behulpzaam ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag hebben we een lief, klein hangoortje gekocht. Ik zou iedereen die een Nederlandse Hangoor Dwerg zoekt, dit adres aanraden. Ze weten waar ze het over hebben, konijntje is handtam. Je wor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali
  2. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Fluffy Bnns is een kleinschalige fokkerij van de Nederlandse Hangoordwerg.

4,8

2 stelle
1 stella

Super goede hobbyfokkerij,

Super goede hobbyfokkerij,
Hoogstpersoonlijk, betrokken, heel enthousiast en deskundig.
Ik zou iedereen die graag nederlandsehangoordwergen wilt houden, aanraden om bij deze fokker langs te gaan.

7 novembre 2023

Top!

Wij hebben een erg positieve ervaring gehad. We kregen veel informatie over de konijnen, en kregen ook een extra informatie boekje mee. Erg nuttig!

We zijn je erg dankbaar voor onze buns Appa & Momo 🐰🐰

26 ottobre 2023

Lieve ram gekocht

Inmiddels bijna 2 weken geleden een rammetje gekocht bij fluffy bnns. Het was een maatje voor onze iets oudere voedster.
We zijn goed ontvangen en mochten rustig de tijd nemen om een konijn te kiezen. In de tussentijd mochten onze dochters lekker rondkijken bij de andere hokken. Al met al een ontspannen ervaring.

Het konijn zelf is inmiddels gecheckt door de dierenarts en die gaf aan dat het een mooi gezond konijn was.

Koppelen heeft nog wat tijd nodig, maar fluffy (zo is die genoemd) is welkome toevoeging aan ons gezin en we hopen er lang plezier van te hebben

14 ottobre 2023

Fijn en behulpzaam

Ik ben blij dat we onze konijnen bij Fluffy Bnns hebben gehaald. Super lieve en leuke konijnen, ze zijn echt wat gewend! Veel aandacht en liefde zijn er in de konijnen gestoken.Wat ik zelf erg fijn vind is dat je altijd om tips en advies kan vragen!

25 febbraio 2023

2 Lieve konijntjes gekocht

Trijnie is een betrouwbaar persoon en ze is prettig in haar manier van communicatie.
We zijn van tevoren een keer geweest om te kijken naar een nestje konijnen en een paar weken later zijn we nog een keer gegaan, maar dan om twee hele lieve konijntjes op te halen. Het zijn mooie en lieve konijnen.
Een aanrader dus!

8 maggio 2023

Hele lieve konijnen

Hele lieve konijnen mogen ophalen bij Trijnie van Fluffy bnns. Goede informatie, heel vriendelijk geholpen en flexibel in afspraken. Aanrader!

15 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een paar weken geleden een…

Wij hebben een paar weken geleden een konijntje geadopteerd. Het konijntje is heel lief en niet bang voor kinderen. Het konijntje was eerst wel nog verlegen, maar het moment dat hij aan alles had gesnuffeld werd hij zichzelf.

Wat een lief meisje is fluffy bnns, ze had ons openlijk ontvangen en was niet bang om te praten. Verder verliep alles soepel en liet ze ook andere konijntjes zien aan ons.

Top service, wij komen zeker terug als we nog een nijntje willen adopteren! :)

23 marzo 2023

Heel blij!

Ik heb bij Fluffy Bnns een vriendinnetje voor mijn lieve gecastreerde rammetje gehaald. Konijnen zitten er super bij, er is tijd om de konijnen even kennis te laten maken en gezellig mee te kletsen! Libelle (zoals het konijntje nu heet) is hartstikke nieuwsgierig en lief en komt steeds meer uit haar schulp! Super blij met mijn verliefde stelletje!

17 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Twee fantastisch leuke konijnen van…

Twee fantastisch leuke konijnen van Fluffy Bnns mogen ontvangen. Het zijn twee zusjes die heel goed met elkaar kunnen. Ze zijn handtam en erg nieuwsgierig en komen vrolijk naar je toe gehopt. Vriendelijk geholpen en van te voren leuke foto’s en filmpje mogen ontvangen.

4 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Perfecte plek voor konijntjes!

Wij zijn vanaf het begin al supergoed geholpen en het contact was heel prettig en vriendelijk. We zijn behulpzaam geholpen ook als we nog extra vragen of advies nodig hadden. Je kan echt zien dat alle konijntjes met aandacht en liefde verzorgd worden en dat geeft ons ook het vertrouwen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt door onze lieve Snuffeltje bij Fluffy Bnns te halen! Met andere woorden raden wij hun zeker aan 🐰🥰

9 marzo 2023

Gezonde handtamme konijntjes

Wij hebben een ram en een voedster uit hetzelfde nest gehaald. Beide konijntjes ogen gezond en zijn actief en handtam. De verkoop verliep netjes en na vragen kregen we een zakje overgangsvoer mee. De fokkers zijn duidelijk nog aan het opstarten, maar de verzorging van de konijnen is prima op orde. Beide ouderdieren waren aanwezig. De konijntjes waren nog bij de moeder in het hok. Ik had verwacht dat ze minimaal 8 weken waren, omdat ze mee naar huis mochten. Toen we er waren bleken ze 7 weken te zijn. Omdat alles verder in orde leek, de konijntjes al wel goed ruwvoer aten en met zijn tweeën met ons meegingen, vonden we het geen bezwaar.

28 gennaio 2023

Lieve konijntjes

Heel fijn contact via whatsapp over de konijntjes en overige vragen.
2 hele lieve hangoordwergjes afgelopen Zaterdag opgehaald en je kunt wel merken dat ze al veel liefde en aandacht hebben gekregen.
Ik ben er heel erg blij mee en ik raad iedereen aan hun konijn(en) hier te halen!

27 gennaio 2023

Lief kleine hangoortjes

Vandaag hebben we een lief, klein hangoortje gekocht.
Ik zou iedereen die een Nederlandse Hangoor Dwerg zoekt, dit adres aanraden.
Ze weten waar ze het over hebben, konijntje is handtam. Je wordt niet 'verplicht' om er 2 te kopen zoals bij anderen.
Konijnen hebben ruime hokken er wordt duidelijk met liefde voor gezorgd.
Wat een prachtige volwassenen dieren zitten er.
Dat belooft alleen maar goeds voor onze Lilly!

27 gennaio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più