Svært skuffende kundeservice hos Floyd Grensen. Skulle reklamere på en kjole som hadde krympet kraftig i vask, men ble møtt med lite hjelp og dårlig håndtering. Floyd Fredrikstad derimot ga en helt... Leggi di più

Veldig fornøyd med nettbutikken Gode forklaringer på størrelsene Veldig fornøyd med det jeg har kjøpt Og sist men ikke minst Lynrask levering

Upåklagelig kundeservice 🤩 Bestilte på søndag kveld, varen var levert på døra mi mandag kveld med Porterbuddy👏🏻 Oppdaget tirsdag morgen at Floyd kjørte 30% på hele butikken, sendte de en Mai... Leggi di più

Fine klær og godt utvalg på nett. Vil si at samarbeidet mellom nettbutikk og fysisk butikk er litt dårlig. Ville returnere en vare jeg kjøpte på nett, men dette kunne jeg ikke gjøre i butikk. Måtte... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di scarpe

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Klær for motebevisste kvinner. Forhandles i 30 Floyd butikker, hos 250 forhandlere i Norge og i nettbutikken - Floyd.no

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Anbefales

1 aprile 2026

Svært skuffende kundeservice hos Floyd…

Floyd Fredrikstad derimot ga en helt annen opplevelse – der ble jeg tatt godt imot og fikk god hjelp av hyggelig betjening. Ville dermed valgt bort Floyd Grensen dersom du vil ha en god kundeopplevelse og ansatte som bryr seg!

13 febbraio 2026

Bare dårlig erfaring med nettbutikken

Bare dårlig erfaring med nettbutikken. Jeg har nå opplevd to ganger at bestillingen ikke blir sendt inntil jeg tar kontakt med kundeservice, selv da etter bruker den altfor lang tid. Anbefaler ikke å handle på floyd ( nettbutikk) hvis du ønsker å få varene rask tilsendt.

14 agosto 2025

Godt utvalg på nett, dårlig returløsning

Fine klær og godt utvalg på nett.

Vil si at samarbeidet mellom nettbutikk og fysisk butikk er litt dårlig. Ville returnere en vare jeg kjøpte på nett, men dette kunne jeg ikke gjøre i butikk. Måtte da sende i retur og betale returkostnad. Syns det er dårlig løsning å måtte betale for retur når man praktisk sett burde hatt mulighet til å gjøre det i butikk, som mange andre tilbyr.

8 gennaio 2025

En skikkelig dårlig opplevelse

Bestilte fra floyd med ekspresslevering som da skulle komme torsdag kveld. 18-22 måtte jeg sitte hjemme å vente. 22.20 tikker det inn melding om at pakken ikke kommer. Neste dag, altså fredagen, skal pakken på nytt komme, så jeg gjør om planene mine, men på kvelden får jeg plutselig beskjed om at pakken ikke kommer denne dagen heller. På mandag vil de ha meg til å sitte 4 nye timer å vente, noe som selvsagt er helt uaktuelt. Sender derfor floyd en Mail og lurer på hvordan de kan kompensere for alle timene jeg har sittet for ingen nytte. Svaret jeg får er at jeg kan få 20% på neste ordre… altså ikke engang på ordren jeg hadde bestilt! Bestillingen gikk rett i retur og jeg kommer aldri til å handle hos floyd igjen. Trist å se at tiden min er så lite verdt!

31 ottobre 2024

Har brukt Angelina bukse fra Floyd i…

Har brukt Angelina bukse fra Floyd i årevis, men kvaliteten har sunket veldig! Stoffet blir "utvasket" raskt og nupper. Glidelåsen kunne de spart seg for, for den siger alltid ned og tilslutt ryker enten handtaket eller selve hempene. Sømmene i baklommen tåler veldig lite og det går ikke lang tid før du har to stofflapper med hull øverst og nederst 🙃 så kjøpte en annen type bukse der for å se om den var bedre. Har du på deg den buksen når du går tur med hunden trenger du ikke band, for hele forbanna bikkja sitter fast i buksen! kjøpt en del gensere der og de går fort opp i sømmene. Så her har floyd spart seg til fant med dårlige sømmer og dårligere stoff for å sikkert spare noen kroner. #KundeTapt

22 agosto 2024

Elendig kundeservice og returpolicy

Kjøpte kjole for 2 dager siden. Denne ble kun prøvd på hjemme og jeg ønsket å returnere den. Lappen var selvsagt på og jeg hadde naturligvis kvitteringen. Retur var ikke mulig fordi det var salgsvare. Heller ikke bytte til noe annet i butikken eller tilgodelapp. Elendig kundeservice!! Jeg har handlet masse hos Floyd tidligere og ble skuffet over behandlingen. Mistet meg som kunde, - det er 100% sikkert! Gidder absolutt ikke legge penger igjen på et sted med så elendig kundeservice og policy på retur. 👎🏼

31 luglio 2024

Når kunden surrer, så ordner kundesenteret opp!

Bestilte en rekke ulike artikler hjem, og sendte mesteparten i retur, men beholdt 4 artikler. Én av disse var et nydelig skjørt i størrelse S. Da jeg skulle bruke skjørtet her om dagen innså jeg at det gikk litt fort i svingen da jeg prøvde det på første gangen, og at jeg gjerne skulle hatt størrelse XS. Den første bestillingen var allerede sendt i retur og jeg hadde oppdatert informasjonen i Klarna-appen, så jeg tenkte at ''løpet var kjørt'', selv om merkelappen fortsatt hang på skjørtet. Likevel - da jeg tok kontakt med kundeservice møtte jeg en utrolig hyggelig medarbeider (Malene) på andre siden av linjen, som sørget for at dette skulle ordne seg. Jeg bestilte dermed skjørtet i XS og fikk beskjed om å sende skjørtet i S tilbake med returlappen som kom med den nye forsendelsen. I tillegg sendte hun meg den opprinnelig følgeseddelen på mail, slik at denne kunne legges ved i den nye returen. Det er sjeldent at man opplever enestående kundeservice, men Malene var utrolig løsningsorientert og super hyggelig! Håper kundesenteret gjør skikkelig stas på deg, Malene! Tusen takk for veldig god hjelp :)

Mvh.

4 giugno 2024

Kjøpte en kjole til 1800 kr og oppdaget…

Kjøpte en kjole til 1800 kr og oppdaget den dagen jeg skulle ha den på meg at den hadde hull og sømmene holdt på å gå opp. Når jeg skulle reklamere på kjolen til 1800 kr så mente de at de skulle reparere den. Jeg sa at dette var ett dårlig produkt og ville heller ha pengene tilbake. Etter mye krangling så fikk jeg en tilgodelapp jeg kjenner jeg ikke vil bruke.

20 maggio 2024

Løgner og total svikt i frakt og leveringsbetingelser

Når folk bestiller varer, må vi velge leveringssted og leveringsmåte. Det gjorde jeg og trodde at alt var bra. Men så kommer Floyd og Posten med stygge påstander om at jeg har valgt å bruke en applikasjon som kan lastes ned fra Posten og som bare kan brukes av en smarttelefon eller iPhone. Jeg har ikke den teknologien og er veldig nøye med å ikke velge slike alternativer når vi snakker om forsendelse og levering. Likevel har Floyd og Posten terrorisert meg med eposter og sms der de påstår at jeg har gjort akkurat det. De bare lyver. Det er heller ikke lov å diskriminere kunder bare fordi vi har teknologi på telefonen som de ikke liker.

Jeg har sendt dem eposter og ringt dem i hele dag. Floyd skrev en epost til meg der de lovet at de ordnet opp, likevel kom Posten med en motstridende sms ca 17:30. Det finner jeg meg ikke i!

28 febbraio 2024

Suveren kundeservice 🤩

Upåklagelig kundeservice 🤩

Oppdaget tirsdag morgen at Floyd kjørte 30% på hele butikken, sendte de en Mail og sa jeg syns det var kjipt å oppdage. Men bare 2-3 timer etterpå var fakturaen kreditert med 30% og et hyggelig svar lå i innboksen min 😊
Anbefales!

12 dicembre 2023

Bare god erfaring med denne nettsiden

Bare god erfaring med denne nettbutikken. Pakken ble sendt dagen etter og var på hentested etter 4 dager. Godt utvalg til rimelige priser. Kommer til å bruke denne siden fremover fremfor mange andre klesbutikker på nett 😊

23 giugno 2023

Kjøpte en kjole som jeg dessverre måtte…

Kjøpte en kjole som jeg dessverre måtte reklamere på. Kundeservicen var upåklagelig. Ny kjole i posten dagen etter! Reklamasjonen hadde ingenting med kvaliteten på kjolen å gjøre. Anbefaler både klær fra Floyd og butikken.

24 maggio 2023

Salg , kjapt levert 🙂

Salg, fikk info , om tomt lager, og, plutselig , 1 igjen, kjempefin , rett størrelse. Stod den var liten i str. Gikk 3 dager . Fra bestilling til hjem 🙂

21 marzo 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito