Valutata 4 stelle su 5

Hade problem först med äggskalsdelaren, idag såg jag att jag skulle hålla in de 2 metallerna hela tiden tills man öppnar den. Ägget blir delat men inte skalat. Passar fint när man ska ha råa ägg till... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Får sämsta betyg!!! Borde ej få säljas då varorna ska reklameras till en ikke svensk adress och säkert kostar mer än varan själv !!! Blixtlås som man skruvar på. Funkar INTE. Pengarna i sjön Säkert... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta bluff-företaget. Varning! Skickar skräpkvalité och när man vill nyttja deras fina returrätt så svarar dom inte hur man går tillväga.

Valutata 1 stelle su 5

Måste bara värdens sämsta företag att handla av. 12 aug beställde jag en telefonhållare till bilen . REKOMENZERAS INTE. MYCKET DÅLIGT FÖRETAG.Och har inte sett röken av den. Och Early B... Leggi di più

1,4

1 stella

Sämsta företaget

19 marzo 2026

Får sämsta betyg!!

Säkert köpta för 5kr och säljes sedan för 149kr….låter billigt, men låt er ej luras. Ingen återbetalning

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Köpte en serveringsbricka i trä

Köpte en serveringsbricka i trä, som på bilden såg ok ut i storlek. I verkligheten passar den i dockskåpet. Man får själv stå för returen (till Kina)som är högre än vad produkten kostade 😡

1 ottobre 2025

Sämsta företaget

Sämsta företaget. Köpte ett set toasitshållare för 125:-+ 50:- frakt.
Ena var trasig och meddelade Klarna. Skrev till Forzona att jag reklamerar.
Efter flera mail erbjöd dom 50:- rabatt på fakturan.
Nu är det inte beloppet som avgör utan det småaktiga beloppet som erbjuds.
VARNING VARNING!
Handla inte där,

29 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Synd att jag inte kollade här innan jag…

Synd att jag inte kollade här innan jag beställde eyepennor från Florzona. Dom var inte så dyra 189 kr men dom kommer ju aldrig och jag såg att en tidigare beställare som fått dom ,ansåg att pennorna var värdelösa. Så akta er för Florzona.

28 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mycket oseriöst företag, skickar skräp.

Jag är ledsen att jag inte läste omdöme om detta företag innan beställning.

Jag beställde 2 eyeliners den 2 juli -25 för 119 kronor och 50 kronor i frakt, det tog 25 dagar innan det kom, en eyeliner skulle vara i plommon färg men den var ljust brun orange aktig, den andra gick ej få ut någon färg alls av och toppen gick av när jag försökte få på färg. De skulle vara vässbara men de var i plast och det gick ej mata ut mer utan endast det i toppen fanns. De skulle även vara krämiga och glida på men de var så hårda att det gjorde ont att använda. Har inte tidigare i mitt 57 åriga liv köpt så dåliga eyeliners, detta är rent skräp.

Har mailat företaget på en mailadresser men fått oförsändbart i retur.

Har mailat dem på en annan mailadresser nu som de uppgav vid köpet, och reklamerat detta. Men tror inte jag ens får svar.

Köp inte. Detta företaget är högst oseriöst.

27 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Beställde strumpor men inget kom

Beställde strumpor men inget kom, kontaktade dem och då hade de skickat dem till helt annan adress!
Erbjöds 50% på priset trots utebliven leverans, jag ska alltså betala utan att få något.
OSERIÖSA SÅ IN I H-E.

11 luglio 2025

Köpte avtagbar dragkedja

Köpte avtagbar dragkedja, för att reparera dragkedja utan att byta ut hela blixtlåset.
Fungerar INTE på mina cykelbyxor, missledande info om att det skulle fungera till alla dragkedjor.
Skräpprodukt !!
Köp inte !!

11 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ägg skalare ” mojen ” var det största…

Ägg skalare ” mojen ” var det största skämtet ever!!! Hur kunde jag vara så dum och tro att man kunde skala ett ägg med den? Ja, man lär av sina misstag 🙈köpte två st för 178:-
Skäms på er ! Kommer att berätta för alla jag känner att INTE handla hos er 😐 företaget heter Florzona

24 gennaio 2025

Vilket bluff företag

Vilket bluff företag, returnerade en vara till adressen som stod på paketet, men får inte tillbaka pengarna, dom säger att jag skickat paketet till fel adress fast de stod avs adress på paketet från dom, nej akta er för att handla hos dom

15 gennaio 2025

Äggskalare

Köpte en dyr äggskalare som var helt värdelös. Värd en nolla i betyg. Förstår inte hur länge och hur hårt man ska skaka för att få hål på skalet

13 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più