Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Ein super Unternehmen, tolle Produkte , super Kaufabwicklung, schneller Versand usw. . Auch bei Retouren wird das Geld sofort zurück überwiesen. Bestelle seit Jahren bei Floris van Bommel und bin n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welcome at the global Floris van Bommel brand shop. Dutch shoe makers since 1718. Shop men and women shoes online within 24 countries worldwide.
Informazioni di contatto
Oisterwijkseweg 40, 5066 XD, Moergestel, Paesi Bassi
- florisvanbommel.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Absolut empfehlenswert!
Kommunikation top, Produkt top, Qualität top, Kundenservice top...was will man mehr?! Ich werde dort sehr gerne wieder kaufen!
Floris van Bommel, slechte kwaliteit!!
Een paar Floris van Bommel sneakers gekocht ( noppi ) al na 4 weken begon de gelijmde zool los te laten. Niet de kwaliteit die je verwacht van deze schoenen. Zeer slechte kwaliteit. Floris van Bommel gemaild hierover willen de schoenen opnieuw gaan lijmen, dit heeft geen zin omdat de zool overal los laat. Als de schoenen gestikt waren was dit probleem niet ontstaan, maar dat zijn ze niet. Conclusie: dure prijs vragen voor schoenen van zeer matige kwaliteit.
Ich bin in jeder Hinsicht mit Floris van Bommel zufrieden.
Ich bin in jeder Hinsicht mit Floris van Bommel zufrieden: hervorragende Qualität. Anziehen und wohlfühlen. Ebenso professionell ist die Kaufabwicklung : Zahlungsabwicklung und Lieferung schnell und problemlos. Werde auf jeden Fall bei FvB bleiben.
Top Preis-Leistungsverhältnis
Top Preis-Leistungsverhältnis. Sehr gutes Design. Reibungslose Lieferung und Service. Immer wieder.
Schnelle und vollständige Lieferung
Schnelle und vollständige Lieferung, qualitativ hochwertige Schuhe. Rücksendung etwas umständlich, weil der Retourenbeleg noch ausgedruckt werden muss.
Außergewöhnliche Schuhe und…
Außergewöhnliche Schuhe und Accessoires. Aussergewöhnlich im Design, der Qualität und im Service. Für mich nichts anderes mehr!
reinschlüpfen und wohlfühlen
reinschlüpfen und wohlfühlen
das Desin und die Aufmachnung einfach super schön
Danke
Die Schuhe sind nicht angekommen.
Die Schuhe sind nicht angekommen.

wie immer einwandfreie Qualität
wie immer einwandfreie Qualität, die Lieferung hat superschnell funktioniert. Bester Shop!
Topkwaliteit en uitstekende…
Topkwaliteit en uitstekende klantenservice echte aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
Al ruim 20 jaar draag ik met veel plezier schoenen van Floris van Bommel, en dit was werkelijk de allereerste keer dat ik een paar moest terugsturen. Dat zegt wat mij betreft alles over de constante kwaliteit en duurzaamheid van het merk.
Mijn rechterschoen viel deze keer net iets te ruim uit en sloot niet goed aan. Na mijn melding werd de klacht snel en zorgvuldig beoordeeld, en dat heb ik als bijzonder positief ervaren. Toen ik mijn ervaring nog wat verder toelichtte, werd de klacht direct en terecht erkend. Zonder enige discussie of gedoe kreeg ik vlot een nieuw paar in de juiste maat toegestuurd.
Wat deze ervaring echt uitzonderlijk maakt, is de klantvriendelijke en betrouwbare afhandeling. Er werd oprecht geluisterd en ik werd als klant volledig serieus genomen. Een dikke pluim voor Frans van de klantenservice vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht.
Kortom: prachtige schoenen, uitstekende service en een merk dat zijn klanten waardeert. Een absolute aanrader, ik blijf trouwe klant! Bedankt Frans en Floris van Bommel!
Super Schuhe ,schnelle Lieferung 🚚
Alles wunderbar , schöne Schuhe und der Versand war schnell und gut 👍
Einfach wirklich gutes Schuhhandwerk
Einfach wirklich gutes Schuhhandwerk. Auch in 47 noch Auswahl. Modisch und fast immer gute Qualität. Schnelle zuverlässige Lieferung. Absolut professionell verpackt.
Meine Schuhe kaufe ich seit Jahren nur noch bei Floris
Ich kaufe seit Jahren nur noch bei Floris van Bommel. Ich kenne meine Größe, die Schuhe passen immer und die Modelle sind ganz nach meinem Geschmack ob Sneakers, Winterschuhe oder Loafers. Hohe Qualität der Produkte. Mein Lieblingspaar habe ich 10 Jahre getragen ohne einmal einen Absatz erneuern zu müssen.
Die Lieferung erfolgt immer rasch und ohne Beanstandung.

Risposta di Floris van Bommel
Teleurstellende afhandeling van een kwaliteitsklacht
Mijn Floris schoenen zijn door kleurafgifte van het blauwe materiaal op het witte leer niet meer netjes te dragen onder zakelijke of nette kleding. Dat is precies het doel waarvoor ze zijn aangeschaft. Door een zware schouderoperatie heb ik de schoenen bovendien lange tijd niet kunnen dragen, waardoor ik er feitelijk maar beperkt plezier van heb gehad. Ondanks meerdere contactmomenten werd mijn klacht afgedaan met een verwijzing naar de leeftijd van de schoenen en de verlopen garantie. Op de vraag waarom het materiaal kleur afgeeft, werd niet inhoudelijk ingegaan. Wel werd een gratis zoolreparatie en 10% korting aangeboden. Omdat ik mij niet kan vinden in deze afhandeling, heb ik besloten de zaak voor te leggen aan de Geschillencommissie.
1-7-26
Update: De verwijzing van Floris van Bommel naar een onafhankelijke geschillenprocedure blijkt in de praktijk geen oplossing te bieden. Het bedrijf is niet aangesloten bij De Geschillencommissie en de genoemde alternatieven behandelen mijn individuele geschil niet. Tot op heden heb ik geen duidelijk antwoord ontvangen waar mijn klacht wél onafhankelijk kan worden beoordeeld.

Jammer.
Lezen ze dit toch niet, maar het is wel leuk om dit te melden. Terug in de tijd toen Floris van Bommel schoenen maakte, de leren schoenen, dat waren voor een hoog segment. Was dat een bepaalde groep mensen die dat droeg. Ik als sneakerhead met 500 paard kocht dat nooit, ja dat was gewoon niet voor mij. Toen later kwam Floris van Bommel de zoon met sneakers voor de jongeren, of ieder geval de wat normalere mensen die normaal werden. Die droegen vroeger ook lakschoentjes maar uiteindelijk heb ik natuurlijk altijd gedacht van waarvoor koop ik nooit die schoenen omdat het niet mijn segment is. En ze zullen ook mijn segment nooit bereiken, omdat ze gewoon niet open staan voor diversiteit. Dus ik dacht hé er komt een functie vrij. Ik ben iemand, ik heb een hele diversiteit aan schoenen maar ook merken. Ik dacht ik ga daar solliciteren want lijkt me wel interessant om dat merk te introduceren aan een breder publiek dan alleen maar het segment die over een paar jaar uitgestorven is. Want die sterft uiteindelijk uit, want iedereen kan sneakers dragen en de meeste mensen zouden gewoon een merk dragen als een Nike of een New Balance. Dus ik dacht van hé het zou wel tof zijn om daar verschil te maken. En uiteindelijk werd ik afgewezen omdat andere mensen beter pasten bij de functie wat in mijn ogen natuurlijk heel raar was maar wel weer begrijpelijk. Ik wilde in ieder geval melden dat ik het jammer vind dat ze commercieel zijn maar niet commercieel genoeg om te begrijpen dat er duizenden mensen zijn die die schoenen niet dragen omdat ze niet aangesproken worden of betrokken voelen met het merk. En het merk hun niet betrekt. Jammer, Floris.

Risposta di Floris van Bommel
Wie immer sehr schön und ich bin…
Wie immer sehr schön und ich bin zufrieden
Perfekt
Perfekt. Tolle Schuhe und selbst bei einer kleinen Reklamation ein super Kundenservice und schnelle Hilfe. Kaufe immer wieder.
Ich finde die Schuhe überbewertet
Ich finde, die Schuhe sind nichts besonderes und den Preis nicht gerechtfertigt. Außerdem ist die Passform problematisch und alles andere als bequem für mich.
Auch bei der Rücksendung gab es erhebliche Probleme. Mir wurde unterstellt, ich hätte die Schuhe zu sehr getragen, obwohl ich sie lediglich 10 Minuten zum Testen anhatte und auf keinen Fall außerhalb eines Gebäudes. Dabei hat sich schon eine gewaltige gebildet, weswegen ein Umtausch nicht mehr möglich war. schade ich würde hier nie wieder kaufen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.