Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Comunicare rapidă și eficientă! De mulți ani folosesc acest serviciu pentru a trimite flori mamei mele in Constanța. De fiecare dată funcționează totul perfect! Anul acesta a trebuit sa schimb ora de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Este pentru prima data cand folosesc serviciile oferite de floria.ro si m-au surprins placut. Buchetul comandat a fost exact ca cel din poza de pe site, au respectat intervalul de timp, confidential... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Recomand! Recomand! Recomand! A fost prima data cand am plasat o comanda si nu regret, service rapide, buchet wow super fain, profesionalism, am avut ceva problème pentru à plasa comanda online... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mercato dei fiori
  2. Fiorista
  3. Consegna fiori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Floraria Online Floria livreaza gratuit in numai 2 ore in Bucuresti si in peste 100 de orase din tara ⭐ Comanda acum Buchete si Aranjamente de Flori deosebite ✅

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super

Seriozitate, promptitudine, simplitate, multitudine de oferte, pentru toate gusturile și toate buzunarele.
Super!
Dacă toate companiile din Romania ar fi așa, ne-am situa altundeva...

29 novembre 2024

Buchet de reclama

Nu era prima oara cand apelam la Floria, dar ca fiecare data am facut-o stiind ca pot conta pe dansii. Am comandat un buchet de trandafiri roz pentru ziua prietenei mele. Cand a ajuns buchetul prietena mi-a trimis doua imagini ale lui sa ne bucuram impreuna de frumusetea florilor. Buchetul superb, perfect rotund, din flori alese una si una, era de vis! A produs o asemenea bucurie incat le sunt recunoscatoare celor ce l-au pregatit si livrat la timp, cu atata daruire, incat sigur voi reveni! Recomand cu caldura!

Totul a fost perfect

Totul a fost perfect, la timp și am apreciat faptul ca m-au contactat in legatura cu înlocuirea unor flori cu o altă culoare, alta decât cea din poză și mi-au cerut acceptul in a face mici modificări în favoarea mea.
Punctualitate și seriozitate, recomand! 🙏🏻🤩

27 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Buchete frumoase si servicii excelente

Folosesc serviciile Floria pentru a ii trimite un buchet de flori mamei mele de mai multi ani. Buchetele au fost de fiecare data frumoase si bogate, cu flori proaspete care au tinut mult timp. Livrarea a fost mereu impecabila si la timp. Recomand cu caldura.

Another perfect delivery

Floria as a company has never failed me, the flowers were delivered within the time schedule if not earlier and were well received by the recipient.
Keep up the excellent work.

Review

Serviciu de calitate 😘 florile excelente
Nu este prima dată când apelăm la voi și sigur nu v-a fi nici ultima !

20 novembre 2024

Great experience

I order from US. On time delivery, easy to order. To my surprise I found a fragrance that was impossible to find elsewhere. However I would recommend to diversify the products a bit more. Great job guys at floria.ro

15 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Livrare simpla a unui zambet cu iubire cu cei de la Floria

Floria este de mare incredere pentru cei ca mine, care locuiesc in strainatate si vor sa trimita o floare celor iubiti din Romania. Comanda se face incredibil de usor, website-ul este intuitiv si livrarea este foarte rapida. Imi place tare mult diversitatea de aranjamente florale si cadouri.

Daca cineva de la Floria.ro citeste cumva review-ul acesta, va multumesc din suflet pentru toate zambetele care le-am livrat cu ajutorul dumneavoastra familiei mele de acasa!

14 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più