Mooie collectie, goede aanbiedingen en vlotte verzending. Bovendien word je correct op de hoogte gehouden omtrent de verschillende stappen in het verzendingsproces. Ik ben fan!
2 kapotte serveerborden ontvangen van Ottolenghi (t.w.v. 100€) want niet goed ingepakt, foto’s en video’s gestuurd en tot op heden na 1 week en rappel geen reactie erop. Uiteindelijk nu telefonisch d... Leggi di più
Tot nu toe altijd alles perfect afgeleverd, maar onze laatste aankoop ( 2 Tolomeo muurlampjes) arriveerde in een disproportioneel grote doos, met meters en meters opvulpapier. De doos was groot genoeg... Leggi di più
Ik kocht nogal dure borden via deze website. Wanneer ze toekwamen waren ze helemaal vervormd. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en na 3 dagen nog geen reactie. Ik hoop dat we nog tot een oplossing... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di mobili
- Accessori per mobili
- Negozio di casalinghi
- Negozio di articoli per l'illuminazione
- Negozio di mobili da esterno
Informazioni su Flinders België
Scritti dall'azienda
Flinders Klantenservice
Scritti dall'azienda

- Deskundig advies
- Heb je een vraag aan onze afdeling Klantadvies? Wij helpen je graag! www.flinders.be/klantadvies/contact
- Gratis bezorging vanaf € 99
- Wat je ook bestelt bij ons, wij leveren altijd gratis bij bestellingen boven € 99, zowel in België als in Nederland
- 100% garantie
- Wij gaan voor 100% tevredenheid. Mocht een product niet bevallen; geen probleem. Je kunt het product altijd binnen 30 dagen retourneren.
Affuitenhal 10, 1505 RE, Zaandam, Paesi Bassi
- 03 808 37 05
- info@flinders.be
- flinders.be
Le persone hanno visualizzato anche
Een van de twee bestelde artikelen…
Een van de twee bestelde artikelen (kruk hay) niet ontvangen (lees: aangeboden door de leverancier). Terugbetaling laat lang op zich wachten.
Correct en snelle levering
Mooie collectie
Top service
Top service. Er was iets klein misgelopen tijdens de bestelling, maar hebben er alles aan gedaan om het terug op te lossen.
alles top!!
Snelle verzending.
Snelle verzending.
Goed contact dienst na verkoop.
Spijtig dat je zelf instaat voor de retour. Maar dat weet je op voorhand.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Zeer slechte service
Zeer slechte service en misleidende communicatie
Vijf weken geleden bestelde ik twee lampen van Valerie Objects via Flinders, met een beloofde levertijd van 2 à 4 weken. Intussen zijn we vijf weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Vorige week kreeg ik een e-mail dat mijn bestelling klaar was voor verzending en dat ik een leverdatum kon kiezen. Dat heb ik meteen gedaan en ik koos voor levering vandaag. Op de dag zelf: geen levering, geen update, geen communicatie.
Toen ik zelf contact opnam met de klantendienst, werd ik totaal niet professioneel geholpen. Er werd lacherig gedaan en ik moest zelf mijn e-mails doorsturen om te bewijzen dat ik een leverdatum had gekozen. Daarna bleef het opnieuw stil.
Tot mijn verbazing kreeg ik ook te horen dat één van de lampen zelfs nog niet in het magazijn is, wat compleet in tegenspraak is met de eerdere communicatie.
Dit is een zeer slechte service: foutieve informatie, geen opvolging en totaal gebrek aan transparantie. Voor producten in deze prijsklasse is dit absoluut onaanvaardbaar.

Risposta di Flinders België
Het bestelde kastje in kwestie
Het bestelde kastje in kwestie , bleek IK in de verkeerde kleur te hebben besteld . Mijn kleinkind stuurde het terug ? het geld werd mij ( nog ) niet terug betaald ...

Puike service!
Het geleverde product was oké maar het bijgeleverde oplaadkabeltje deed het niet. Op mijn vraag om het kabeltje te vervangen werd zonder discussie ingegaan...
Levering beschadigd
Levering beschadigd, geen vlotte retour, nog steeds geen terugbetaling

Ik was verwonderd
Ik was verwonderd, doordat het toch een dure aankoop was van een luster, hem nog zelf ineen moest steken. Was niet vermeld bij aankoop
Slechte klantenservice
Lamp gekocht op 25/11/2025. Verkeerde kleur geleverd plus ontbrekend onderdeel waardoor ik de lamp niet kon gebruiken. Dit is nog steeds niet in orde.
Telefonisch onbereikbaar sinds december. E-mails blijven weken onbeantwoord.
Volgens mij is er zeer slechte kwaliteitscontrole in hun magazijn met veel klachten als gevolg waardoor hun klantenservice overspoeld wordt.

Tafellamp
Mooi materiaal! Snelle levering. Ik geraak langzaam verslaafd aan de website. 😁

Risposta di Flinders België
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.