Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig dejlig blød og behagelig tøj. Samtidig har tøjet en flot design. købt af flere omgange, og tøjet der har været vasket flere gange, fremstår stadig som nyt. Vender gerne tilbage, næste gang jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet tøj! Har bestilt tøj til vores søn af flere omgange. Vi er rigtig glade for de forskellige uldtrøjer, og at der løbende kommer nye stiles. Størrelserne passer ret godt med det man forvent... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter en forrygende shoppingtur på deres webshop bobler de små af forventning! De er så begejstrede, det føles næsten som om det er juleaften der nærmer sig for dem, og de ikke kan vente med at pa... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg elsker Fliinks tøj til min datter og har købt det siden de startede op. Men ærligt, så blev jeg skuffet over servicen, når det koster 60-75kr at sende retur! + så skal jeg selv printe en returse... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di vestiti e tessuti
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Grossista di abbigliamento
  4. Designer di moda
  5. Produttore di maglieria

Scritti dall'azienda

Fliink design and produce valuable quality wear for children aged 1-7 years. With a playful and yet timeless scandinavian approach - we offer contemporary designs with a commercial appeal, mainly in natural fibers created with great attention to craftmanship and details. Our products are carefully made to last beyond the season. All, with the intention of being more responsible and leaving a lighter footprint on our planet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Me ha encantado el diseño

Me ha encantado el diseño, la calidad y la atención.

2 dicembre 2024

Hi Mercedes
Thank you so much for your kind words ❤️
We hope that the items become new favorites for the little ones.
Kind regards

Hurtig levering 👌🏼

Hurtig levering 👌🏼

27 novembre 2024

Hej Lone
Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️
Vi er også glade for samarbejdet med GLS de er nemlig bare hurtige.

Kvalitets vare

Kvalitets vare - ( lidt lille i str. ) men det kan der jo tages højde for😉

15 novembre 2024

Hej Karin
Tak for din anmeldelse ❤️
Børn er jo forskellige, så det er godt med forskellige erfaringer omkring pasform fra vores kunder. Tusind tak!
Vi håber at I bliver glade for kogle sweatrene 🌲

Valutata 5 stelle su 5

Super service - bestilte varen og havde den næste dag. Kvaliteten er lækker som altid og super fin. Bedste anbefalinger herfra.

27 novembre 2024

Hej Dorthe
Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ og de meget søde ord.
Vi er også glade for vores samarbejde med GLS.

Valutata 1 stelle su 5

Farverne og kvaliteten skuffende set i…

Farverne og kvaliteten skuffende set i forhold til prisen sammenlignet med flere andre mærker.

30 agosto 2024

Hej Ketty..

Vi beklager meget, at du har fået sådan et indtryk af Fliink.

Vi stræber os altid efter at tilbyde produkter af høj kvalitet, og vi sætter pris på, at høre vores kunders feedback. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på.

Jeg har derfor sendt dig en mail, så vi kan få lidt mere info omkring din oplevelse. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Mvh Mathilde, Fliink

Valutata 1 stelle su 5

Smukt tøj - dårlig kvalitet

Smukt tøj - desværre dårlig kvalitet til prisen.
Jeg købte en kjole til 360 kr som efter én vask blev misfarvet.

28 luglio 2024

Kære Camilla

Det er vi virkelig kede af at høre. Kvalitet er enormt vigtigt for os, hvorfor vi selvfølgelig tager din anmeldelse meget alvorligt. Det betyder meget for os, at alle vores kunder får en god oplevelse med Fliink, og er tilfredse med vores produkter.

Som vi også har gjort dig opmærksom på via mail, vil vi meget gerne tage imod din reklamation, såfremt du henvender dig i Ønskebørn på Frederiksberg, hvor du har købt kjolen. De står klar til at hjælpe dig og vil meget gerne finde en løsning.

Som vi også informerede dig om via mail, er kjolen desværre udsolgt online på Fliink.dk, hvorfor vi meget gerne vil foretage en ombytning, penge retur eller tilgodehavende hos vores søde forhandler på Frederiksberg.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Mvh Mathilde, Fliink

hurtig levering

19 marzo 2024

Hej Kim
Tusind tak for din anmeldelse ❤️
Vi er også rigtig glade for vores samarbejde med GLS de er nemlig bare hurtige.

Fantastiske produkter & Service

Efter en forrygende shoppingtur på deres webshop bobler de små af forventning!
De er så begejstrede, det føles næsten som om det er juleaften der nærmer sig for dem, og de ikke kan vente med at pakke deres nye Fliink-tøj ud og strutte rundt foran spejlet!

Fliink har virkelig nogle helt fantastiske og unikke produkter, som alle kan være med på, og deres kundeservice er simpelthen i særklasse.

20 marzo 2024

Hej Jacob
Tusind tak for din fine anmeldelse 🤎
Sikke dog en leg med ord du besidder. Vi håber at tøjet falder i smag hos børnene og bliver nye favoritter.

Super lækkert tøj

Super lækkert tøj, kan specielt godt lide de fine detaljer på tøjet. Min søn har meget Fliink tøj og det er pænt efter mange gange vask og kan modstå børnelivet. Eneste minus er at str ikke altid er til at regne med, fx er tøj i str 98 og 104 stor set ens.

1 marzo 2024

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse 🤎
Vi håber at tøjet falder i smag hos børnene og bliver nye favoritter.
Tak for din feedback omkring vores størrelser det skal vi da have kigget ind i, for det er bestemt ikke meningen.
- Jeg har lige målet nogle af vores styles efter, og de følger vores størrelsesskema som de skal.
Men du er velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice på hello@fliink.dk hvis du oplever problemer, vi vil rigtig gerne hjælpe.🤎

Hurtig levering.
Flot og slidstærkt tøj

1 marzo 2024

Hej Anne
Tusind tak for din anmeldelse 🤎
Vi håber at tøjet falder i smag hos børnene og bliver nye favoritter.

Fuldstændig problemfri oplevelse

Jeg bestilte en bluse til min datter via Fliinks egen hjemmeside. Det gik fuldstændig problemfrit :-) Hurtig afsendelse og der var ovenikøbet vedlagt en flot gave i pakken. Selve blusen virker i rigtig god kvalitet, og jeg glæder mig til, hun er stor nok til at bruge den. Så alt i alt kan jeg kun anbefale at handle her :-)

10 febbraio 2024

Hej Emma
Tusind tak for de søde ord <3 Vi håber at blusen bliver en nu favorit når hun er stor nok til den. Ha en dejlig dag. :-D
Mie
FLIINK

Fuld tilfredshed

Bestilte den ene dag. Blev afsendt samme dag og næste dag var pakken fremme hos mig.
Hurtig ekspedition og fuld tilfredshed herfra.

19 gennaio 2024

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse! Vi er også bare rigtig glade for vores samarbejde med GLS, de er nemlig dejligt effektive. :-)

Ha en dejlig dag // FLIINK, Mie

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering - fint med retur lable.

4 dicembre 2023

Hej Pia

Tusind tak for de fine ord ❤️ Vi er også meget glade for vores samarbejde med GLS, de er bare hurtige!! 😊

Ha en dejlig dag // FLIINK, Mie

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più