Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg te spreken over de Flient sloten. We hebben twee flient sloten besteld voor de achterdeur en de poort. Deze werden na 2 dagen al geleverd en waren erg eenvoudig te monteren. Het systeem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ben goed geholpen geworden door Flient, zowel telefonisch en via Whatsapp. De eerste keer een Flient Smartlock Eon en de tweede keer waren het batterijen voor het slot. Omdat de batterijen bij een... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over Flient. De elektrische sloten zijn van goede kwaliteit, het contract was helder en transparant, en de levering ging snel en soepel. Zeker een aanrader.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee slimme sloten van Flient gekocht en ben echt onder de indruk! Ze zien er super strak en mooi uit, de installatie is in letterlijk 2 minuten gepiept en de app is ontzettend handig en doel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di serrature

Scritti dall'azienda

Flient is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte balans tussen geavanceerde beveiliging, ongeëvenaard gemak en betrouwbare connectiviteit. Met onze slimme sloten hoef je je nooit meer zorgen te maken over verloren sleutels of ongeautoriseerde toegang. Onze toewijding aan topklasse beveiligingstechnologie, gecombineerd met naadloze integratie in jouw slimme thuisnetwerk, biedt jou gemoedsrust en ultiem gebruiksgemak. Of je nu tijdelijke toegang wilt verlenen aan gasten, op afstand jouw deur wilt vergrendelen of gewoon op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare oplossing, Flient staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. makkelijk te installeren. Werkt iets minder op de vingerprint. je moet de vinger er precies zo voor houden om de deur te openen maar verder werkt het perfect. happy met de aankoop

5 marzo 2024

super service, snelle levering

We hadden een elektronisch slot gekocht via Flient. Het slot was defect en daardoor was installeren een probleem. Na installatie bleek ook een draadje los. We appte 1x naar Flient en binnen 48 uur lag hier een compleet nieuw slot zonder zeuren, zonder vragen en kosteloos. Dit slot is perfect en functioneert goed. We zijn er echt oprecht heel blij mee. Dank je wel voor de snelle service.

13 marzo 2024

Heel degelijk materiaal

Heel degelijk materiaal. Werkt prima met de app.
Snelle levering.
Kabeltje met connector beetje delicaat maar als je voorzichtig installeert is er geen probleem.
Heel erg goede support en top klantvriendelijkheid.

8 marzo 2024

Uistekend voor onze woonvorm

Als woonvorm zochten wij al langeretijd naar sloten die paste bij de zaak.

Na zeer goed contact, service en een aangepaste aanbieding voor onze wensen hebben we uiteindelijk al onze oude sloten laten vervangen doormiddel van Flient.

Tot dusver werkt alles uitstekend en mochten er dingen zijn is de service top 👍

14 febbraio 2024

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, betrouwbaar bedrijf. Sloten zijn makkelijk te installeren, komt met duidelijke handleiding. Als je vragen hebt, is Flient ook gemakkelijk te bereiken. Top bedrijf!

11 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn slot voor gecontroleerde toegang

Makkelijke montage, duidelijke beschrijving.
Slot besloot er ineens mee op te houden. Via w-app contact gezocht met helpdesk. Netjes te woord gestaan. Diverse dingen moeten
proberen. Fout zat in printplaat, deze verwisseld. Helaas werkte niet. Daarna is er een nieuw slot opgestuurd. Zat een foutje in. Dit slot werkt perfect.
Met andere woorden super tevreden over dit product. TOP

15 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Werkt prima, goede klantenservice!

werkt prima, goede prijs en erg goede klantenservice. Goed bereikbaar en vragen zelfs na contact te hebben gehad met een vraag of installatie gelukt is. Super fijn. Ook snel geleverd. Top!

24 gennaio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Het was even moeilijk te installeren

Het was even moeilijk te installeren. Het dagslot bleek te klemmen. Met de uitstekende support van Flient zijn we er uitgekomen.
Het slot functioneert mooi.
Met de wisselvallige weersomstandigheden pakt de vingerafdruk niet altijd goed. Er zijn legio manieren om het slot te openen. Het kan echter alleen op slot via de app. Dat is een beetje jammer.

8 novembre 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più