Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻 Anders og Mikkel - friske og energiske med store smil og godt humør. Kompetente, hurtige og super positive. En kæmpe samling stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐... Leggi di più

Jeg valgte Flex/flyt24/7 til at løse en mindre transport af arkivmateriale fra 2100 til Vestsjælland. 5 flyttekasser. Ikke meget ikke lidt, - en situation der dukker op med mellemrum i en tilv... Leggi di più

Super ærgelig oplevelse. Havde set frem til at kunne få mit køle/fryseskab løftet op til 2. sal efter en uges ventetid, prisen var sat efter Flexflyt Havde kigget fysisk på opgavende. På dagen,... Leggi di più

Fantastic team! We had such a great experience with Flexflyt! The team of three was fast, efficient, and extremely careful with our belongings. Their communication was clear, the price was fair, and... Leggi di più

1. Servizio di trasloco e immagazzinamento

Vi er dedikeret til at levere en fremragende service, der sætter vores kunder i centrum. Vores team består af erfarne og professionelle medarbejdere, der forstår betydningen af en problemfri oplevelse under flytningen. Vi lytter til dine behov og tilpasser vores ydelser for at sikre, at hver flytning er skræddersyet til dig. Vi prioriterer kommunikation og transparens, så du altid er informeret og tryg gennem hele processen. Med vores fokus på kvalitet og kundetilfredshed stræber vi efter at gøre hver flytning til en positiv oplevelse.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻

Har kun de varmeste anbefalinger 👏🏻
Anders og Mikkel - friske og energiske med store smil og godt humør.
Kompetente, hurtige og super positive.
En kæmpe samling stjerner herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 marzo 2026

Super ærgelig oplevelse

Super ærgelig oplevelse.
På dagen, få timer før aftalt tidsrum steg prisen fra 2400.- til 3400.- pga vægten, som Flexflyt godt vidste på forhånd, hmm, men nu skulle det køleskab op. Jeg hører ikke mere og ingen dukker op efter aftalen, men bliver i stedet ringet op af en god ven til Flexflyt som tilbyder at løfte køleskabet op for 5000.- men ikke før om fem dage.
Godt nok dårlig stil og stadig ikke noget køle/fryseskab i lejligheden.

24 ottobre 2025

Fantastic team!

Fantastic team!
We had such a great experience with Flexflyt! The team of three was fast, efficient, and extremely careful with our belongings. Their communication was clear, the price was fair, and their teamwork and positive energy made the whole moving day so much easier. Always smiling and professional—highly recommend them!

17 settembre 2025

Troværdigt flyttefirma

Troværdigt flyttefirma

Flexflyt 24/7 gjorde et rigtig godt stykke arbejde.
Vi ( 2 fra firmaet ) pakkede en 72 m2 lejlighed i København og flyttede til hus i Odder dagen efter
De var effektive og passede godt på tingene.
God kommunikation med firmaet forud for flytningen.

24 luglio 2025

God service og rare folk

Super oplevelse med flyttefirmaet! Alt gik glat og effektivt, og de passede godt på mine ting. En særlig tak til Mikkel, som ikke bare var professionel og venlig – han reddede mig også fra en kæmpe edderkop i loftet 😅 Han fjernede den stille og roligt, uden at slå den ihjel, da han så hvor bange jeg var. Det kalder jeg service! Kan klart anbefales 💪✨

31 luglio 2025

Kæmpe klar anbefaling!

Jeg skulle flytte i en anden lejlighed, og havde derfor brug for hjælp. Jeg blev mødt at to meget søde og hjælpsomme mænd! Jeg er yderst tilfreds med alt, en kæmpe klar anbefaling herfra!🤩 jeg er blæst bagover af den gode service af FlexFlyt!

Prisen er også langt bedre end andre flyttefirmaer jeg kontaktede.

21 maggio 2025

Super god oplevelse med Flexflyt

Jeg benyttede Flexflyt til at flytte et enkelt møbel for mig. Flyttemanden var utroligt fleksibel og hjælpsom. Samtidig var prisen markant bedre end hos de andre flyttefirmaer, jeg kontaktede.
Jeg vil til enhver tid anbefale Flexflyt til andre.

10 maggio 2025

Jeg kan varmt anbefale Flexflyt

Min søn og jeg bor på krisecenter og jeg skulle flytte mine ting fra min gamle bolig. Det var en følsom situation og flexflyt var så professionelle og rolige. De arbejdede hurtigt og målrettet, så vi kunne komme hurtigt væk fra ejendommen, samtidig med at de skabte en god stemning. De formåede at have det hele i et læs og man var ikke i tvivl om at de gjorde alt hvad de kunne for at pakke den bil, så jeg som kunde ikke skulle betale eller være et sekund mere ved det hus.
Udover flytning lejede jeg flyttekasser og her oplevede jeg stor fleksibilitet med levering og aftale omkring afhentning af dem.
Jeg kan varmt anbefale flexflyt🍀

21 marzo 2025

Jeg valgte Flex/flyt24/7 - Med stort held.....

Jeg valgte Flex/flyt24/7 til at løse en mindre transport
af arkivmateriale fra 2100 til Vestsjælland.
5 flyttekasser.
Ikke meget ikke lidt, - en situation der dukker op med mellemrum i en tilværelse. Opgaven blev løst perfekt med venlighed og præcision - OG særdeles fordelagtig pris. Bare jeg havde haft denne kontakt tidligere.
Den bliver anbefalet til hele min kreds.

25 settembre 2024

Fantastisk service

5 stjerner til Mikkel og Daniel fra Flexflyt - Tusind tak for den fantastiske og gode service, fleksibilitet ift. tidspunkt og virkelig god og pålidelig kommunikation. Det var en meget tryg oplevelse at bruge jer til en flytteopgave. Jeg kan varmt anbefale jer til andre.

25 settembre 2024

Tømt kælderrum

Jeg har i dag haft besøg af drengene fra Flexflyt 24/7, jeg havde akut brug for at få tømt mit kælderrum, og de kunne heldigvis træde til med kort varsel. Fed service af to behagelige fyrer.

11 settembre 2024