Valutata 1 stelle su 5

Marijke van Dekken is een oplichtster! Ze verstuurd slechts een deel van de bestellingen om zo scherpe prijzen aan te kunnen bieden en toch veel winst te maken, maar dat gaat dus over de ruggen van... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds niks ontvangen of vernomen. Op meerdere manieren contact proberen op te nemen maar geen respons. Nu ik alle slechte reacties lees had ik bete... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vorig jaar (13-01-2023) bestelling geplaatst van 200 euro!!!! Bestelling volledig terug gestuurd en op 8 maart mail gekregen dat ik het bedrag zsm terug zou krijgen. We zijn nu een jaar verder en... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

Jouw online winkel voor de aller leukste & hipste kleding. Kies voor kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs. Welkom bij Flawly!

1,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Waardeloos

Waardeloos, bestelling geplaatst en betaald. Vervolgens 0 reactie op iedere toenadering die ik zoek via mail of Instagram.

Oplichters!!!!

4 giugno 2022

Geen contact

Op 11 mei een bestelling geplaatst, 3 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Flawly reageert niet op mijn mails en instagramberichten!

29 maggio 2022

Waardeloos.

Waardeloos.

eerste week van januari een leuk paar laarsjes besteld en bevestiging ontvangst bestelling vanuit Flawly ontvangen (automatische mail). Na een aantal dagen neem ik contact op over de orderbevestiging die nog mist. Ik krijg te horen dat het om een pre order gaat bij de leverancier (staat niet op de website) en dat dit langer zal duren. De toon is hier nog vriendelijk. Ok ik wacht dus nog even netjes. Het duurt echter en de hierop volgende momenten dat ik contact probeer te zoeken voor een update, blijft het stil. Begin februari krijg ik opeens een automatische mail of ik blij ben met mijn bestelling en een review wil achterlaten, echter heb ik nog steeds geen schoenen ontvangen noch andere informatie omtrent deze order. Ik laat dus een eerlijke review achter, negatief welteverstaan, die direct verwijderd wordt. Het wordt dus duidelijk dat ze wel actief zijn, alleen niet met de zaken die ertoe doen. Ik plaats daarom nog 2 a 3 reviews en zie dat die weer constant verwijderd worden. Ook zie ik nog nét een negatieve review van een andere persoon, die ook verwijderd wordt. Hierop ontvang ik direct een mail dat dit niet de manier is. Koekoek er is toch iemand aanwezig. Ik druk mijn opgebouwde frustratie uit en ik krijg terug dat als ik niet op let, ze mij kunnen aanklagen voor bedreiging en imago schade. Enige wat ik heb verteld op hun pagina is de waarheid en geen enkele bedreiging geuit. Maar ik heb gelukkig alles gearchiveerd. Ineens geven ze aan dat mijn pakket op een ophaallocatie ligt. Ik vraag nogmaals voor een track & trace omdat ik die niet heb en dus ook niet weet waar dat pakket zou liggen en vanaf dat moment heb ik niets meer vernomen. Meerdere e-mails gestuurd met vraag naar track & trace en daarna voor geld terug, maar ze reageren nergens meer op. Wél zorgen ze ervoor dat je op facebook en dergelijken niet meer kunt reageren, enkel het handjevol positieve reacties blijven staan. Al het andere verwijderen ze. Over een realistisch beeld van Flawly gesproken.......? Ze houden nu dus gewoon het geld en weigeren gewoon om verder nog energie te steken dat ik mijn schoenen ontvang, vanwege een toon die hen niet aanstaat.

Ik meld dit nu echter bij de juiste instanties om hopelijk teleurstelling bij anderen te voorkomen in de toekomst

UPDATE: op dezelfde dag als plaatsing van deze review wordt er direct gevraagd om gegevens via truspilot vanuit Flawly. Alles aangeleverd maar ook hier geen actie nog reactie meer op. Lijkt dus meer op schone schijn richting trustpilot dat ze er iets mee doen.

UPDATE mei: Flawly blijft me negeren, levert geen schoenen en geeft ook geen geld terug. In de tussentijd proberen ze wel via trustpilot om mijn review te laten verwijderen door te doen alsof mijn bestelling niet bekend is bij hen en dat dit een fake review zou zijn. Gelukkig kon ik alle informatie aanleveren aan trustpilot. We zijn nu al 5 maanden verder en ik ben nog steeds bezig.

16 marzo 2022

In en in trieste 'klantenservice'

Heb op 17 feb een bestelling geplaatst bij Flawly en deze op 20 feb via de mail geannuleerd. Daarbij heb ik gevraagd om een bevestiging van de annulering. Hier kreeg ik geen reactie op dus opnieuw een mail gestuurd met dezelfde vraag. Weer kreeg ik geen reactie, maar zag dat ze wel actief waren op instagram. Daarop een bericht gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren en of ze mij daarvan een bevestiging willen sturen. Ze lezen het bericht wel, maar geven hier weer geen reactie. Datzelfde bericht heb ik ook weer via de mail gestuurd, geen reactie. Dan krijg ik ineens een mail na ruim anderhalve week dat ze de bestelling gaan versturen. Via instagram laat ik weer een bericht achter dat ik de bestelling heb geannuleerd en de bestelling niet wil ontvangen en daarbij nog netjes mijn ongenoegen geuit over hoe slecht zij de klant behandelen, want inmiddels had ik de reviews hier gelezen en blijkt dat dit voor hen de standaard is.
Pas wanneer ik zeg dat ik gewoon een leesbevestiging krijg te zien, een klacht heb ingediend bij Klarna en over deze ervaring een review zal achterlaten krijg ik een reactie, en wat voor één.. De dame in kwestie is ronduit onbeschoft en denkt mij op de vingers te kunnen tikken.

Marijke van Flawly laat weten bewust niet te hebben gereageerd omdat zij vindt dat de toon van communiceren niet respectvol is en het helemaal geen zin heeft om te dreigen?! Een normale zakelijke vorm van communicatie is voor deze vrouw reden om niet te reageren? Deze ervaring delen is een bedreiging? Mevrouw heeft er kennelijk moeite mee om zakelijk en persoonlijk te onderscheiden..
Deze prinses op de erwt laat duidelijk blijken dat ze nergens schuld aan heeft en schuift dit af op de ander. Ze verteld dat ik vrij ben mijn frustraties te uiten in een review (waarvoor enorm bedankt) en dat zij daarop gelukkig eerlijk antwoord kan geven.
Flawly is namelijk zo eerlijk om op andere sites de negatieve reviews te laten censureren en doet hetzelfde op social media..

Handig om te weten, deze winkel heeft geen keurmerk voor webwinkels waardoor je als consument niet beschermd bent voor dit soort praktijken én op de site van de Politie is terug te vinden dat er van meerdere klanten meldingen zijn binnengekomen over dit bedrijf.
Good way to go Girls ;)

Update 2 maart: Flawly heeft nooit een mail gestuurd (ze kunnen niet bewijzen dat ze deze hebben verstuurd, er is ook niets in de spam beland) , op de website stond geen afwijkende levertijd aangegeven. In hun algemene voorwaarden staat dat je een een bestelling met vertraging (zoals nu het geval was) wel kunt annuleren, maar weigeren zich hieraan te houden. Verdere stukken zullen worden aangeleverd aan Trustpilot.
Het was netjes geweest als er inmiddels excuses was aangeboden ipv in discussie te gaan met je klanten.

Update 16 maart: ondanks dat ik deze bestelling wilde annuleren, besloot Flawly deze toch te verzenden. Deze zending is niet aangekomen ondanks dat er stond aangegeven van wel, waarop ik Flawly opnieuw heb gecontacteerd. Hierop kreeg ik snel reactie terug, zij gingen een onderzoek starten bij de leverancier en hielden mij op de hoogte.
Dat contact is op 4 maart geweest, sindsdien hebben ze niet meer op mijn mails gereageerd met de vraag wat de status is. Niet dat ik de bestelling nodig heb of er op zit te wachten, maar omdat de betaling wel al die tijd is blijven staan bij Klarna.

Update 20 april
De bestelling is nooit geleverd en gelukkig heeft Klarna de bestelling kunnen annuleren. Fijn om hier eindelijk mee klaar te zijn!

2 marzo 2022

Risposta di Flawly

Hi Lilly, zoals ik in de eerste mail al aangegeven had is het niet mogelijk direct een bestelling te annuleren. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze website. Daarnaast is jouw manier van communiceren totaal niet respectvol, jammer maar helaas!

Flawly heeft wel degelijk een mail gestuurd, ik kan hem zo naar je toemailen mocht je dat willen!

Schoenen besteld, niet ontvangen

Schoenen besteld, maar niet ontvangen. Meerdere berichten en e-mails gestuurd, maar geen reactie. Totdat ik iemand op hun social media benaderde die de dames kent. Toen had ik binnen een half uur een nogal brutale reactie. Het zou om een pre order gaan en ik zou de schoenen die week nog kunnen verwachten. Helaas niets en wederom geen reacties meer op mijn e-mails. Ik heb zojuist aangifte gedaan.

Update: na deze recensie en de aangifte kon er wel gereageerd worden door flawly. Strekking als onderstaande. A het stond niet duidelijk op de website, B ook die levertijd is allang verstreken. Ik heb een mail ontvangen mijn geld terug te krijgen, maar heb nog niets ontvangen. Op de vraag hoe lang dit duurt nog geen reactie gekregen.

12 febbraio 2022

Hallo Maaike,

Beetje jammer dat je ons de schuld geeft van je eigen fout! Er staat duidelijk vermeld dat je een pre-order hebt besteld. Dat jij dit dat niet leest kan ik ook niks aan doen. Dat heb ik je in de mail ook uitgelegd. De verzend dagen zijn nog niet eens verstreken en je voelt je nu al opgelicht. Daarnaast zijn wij ook niet gediend van het lastig vallen van andere mensen & je manier van communiceren. Erg jammer, voor ons ook zeker een reden dit aan te pakken. Fijne dag!

Nog niks ontvangen

Op 6 oktober heb ik twee paar schoenen besteld van € 79,98. Hierover heb ik gemaild en berichten gestuurd, afgesproken was dat ik mijn geld terug zou krijgen, maar tot op heden heb ik nog geen geld ontvangen.

Op 14 en 22 oktober heb ik een mail gestuurd met waar mijn bestelling bleef. Ik had nog niks gehoord buiten dat ik een bevestiging heb gehad van de bestelling.

Op 14 oktober kreeg ik een mailtje van jullie dat de schoenen niet meer konden worden aangeboden omdat ze niet voorradig waren.

25 oktober heb ik wel via de mail contact gehad met Flawly. Flwaly heeft toen aangeboden dat ik een ander paar schoenen kon krijgen alleen dit wilde ik niet. Toen is afgesproken dat ik mijn geld binnen enkele dagen terug zou krijgen. Dat is tot op heden niet gebeurd.

Ik heb in de tussen tijd twee keer gemaild op 4 en op 8 november. Ook hierop heb ik geen reactie gehad.

Ik heb op 12 november 2021, op facebook en Instagram een bericht gestuurd onder een foto met de vraag wanneer ik mijn geld kon verwachten. Tot mijn verbazing worden de berichten wel gelezen en verwijderd maar niet beantwoord.

Ik heb ze er als ondernemer op gewezen dat ze wettelijk verplicht zijn om binnen 14 dagen het geld terug te storten op de dag dat dit is afgesproken.

Dit termijn is allang overschreden.

Het komt er dus op neer dat het OPLICHTERS zijn!

Wel geld ontvangen maar niks sturen. Ze steken meer tijd in het reageren op negatieve revieuws en het verwijderen van mensen op Facebook en Insta dan klanten tevreden houden!

Ik ben benieuwd of ik een reactie krijg.

Wordt vervolgd.......

25 gennaio 2022

OPLICHTERS zijn het!!!!

Flawly is een oplichtersbedrijf.
Je besteld en betaald en vervolgens krijg je niets geleverd.
Na een mail gestuurd te hebben krijg je als antwoord dat ze vertraging hebben opgelopen bij hun leverancier.
Vervolgens weer afgewacht en weer gemaild. 3x gemaild en 0 reactie gehad. De 4e mail was een boze mail en daarop werd wel gereageerd. Ze zouden de bestelling annuleren en geld retour storten.
En weer wachten, toe op heden nu een maand verder nog steeds geen geld terug gehad en op mails ook geen reactie meer gehad.
Daarom een hele negatieve review voor flawly.nl
Bestel hier niet, het zijn oplichters!!!!

Op hun facebook blijven ze adverteren en acties plaatsen. Hierop reageren kan niet meer, de trieste wijven blokkeren je zodat anderen de slechte reviews niet kunnen lezen.
Je wilt andere toch waarschuwen voor oplichters zoals zij!

Ik heb ze weer een mail gestuurd met de mededeling dat het lang duurt en ik mijn geld terug wil. Owja en dat ik aangifte ga doen tegen online oplichting

1 ster is nog teveel, het zijn OPLICHTERS!!!!!!!

7 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ze leveren niet en beantwoorden ook…

Ze leveren niet en beantwoorden ook geen emails. Denk dat ik aangifte ga doen.

Update..
Of ik deze recensie even weg wou halen dan krijg ik een cadeautje 🤣 stond er in een mail van hun.

Nou ik wil geen cadeautje.. Ik wil gewoon mn geld terug.

12 novembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Yeah mijn geld terug eindelijk

He hè na bijna 5 weken wachten en meerdere mailtjes gestuurd te hebben, die door hun onbeantwoord bleven, kreeg ik vanmorgen een mail dat de bestelling geannuleerd was en dat het geld teruggestort gaat worden! En nog beter het is al terug gestort!
Hierbij moet ik dus mijn review herzien en ben ik gelukkig niet opgelicht.
Wel blijf ik de gang van zaken van hun niet netjes vinden en hierdoor zal ik nooit meer bij hun bestellen.

10 novembre 2021
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Geen reactie op mails en verkeerde schoenen

Geen reactie op mailtjes die ik heb verstuurd omdat de verzending lang duurde. Via meerdere kanalen contact gezocht. Toen kwam de bestelling met de verkeerde schoenen en ook daar heb ik over gemaild en weer geen reactie ontvangen.

29 ottobre 2021

Risposta di Flawly

Ze heeft negatieve recensies geplaatst om mijn zakelijke reputatie aan te tasten. U wordt verzocht actie te ondernemen naar aanleiding van deze review en deze van mijn site te verwijderen.

UPDATE-Oplichting of laksheid??

Al 2 weken aan het wachten op mijn bestelling (gedaan op 13/10/21) of überhaupt een reactie vanuit Flawly. Volgens de website zou het binnen 1-3 werkdagen opgestuurd worden. Hierna heb ik meerdere keren gemaild, hun contactformulier ingevuld en via Instagram contact gezocht (dit laatste werd sowieso gelezen) met de vraag wanneer ik mijn order kon verwachten, maar krijg ook geen reactie van ze. Als de order verlaat of niet meer voorradig is, zou je daar over moeten communiceren. Helaas voelde ik mij genoodzaakt om aangifte te doen wegens oplichting.

UPDATE 2/4/22
Helaas tot op heden hebben de dames van Flawly hun zaakjes niet op orde. In de tussentijd wel de volgende mail van ze ontvangen:

"Goedemorgen!

Hartelijk dank voor jullie ervaring met Flawly!
Helaas is jullie ervaring met ons niet zo goed geweest en hiervoor willen wij onze excuses aanbieden. Het is helaas vanaf onze kant niet goed gegaan qua levering & communicatie. Willen jullie ons een 2e kans geven en jullie trustpilot review verwijderen? Als dank hiervoor zullen we een leuk cadeautje opsturen. We willen er natuurlijk alles aan doen onze klant een leuke koopervaring te geven! Alvast hartelijk dank hiervoor.

Lieve groetjes,
Team Flawly"

Hierop gereageerd dat "niet zo goed" een understatement is en ze eerst moesten beginnen met mij m'n geld terug te geven. Helaas wederom geen reactie meer en ook m'n geld nog steeds niet terug.

Mocht je een soortgelijke ervaring hebben met deze webshop, doe dan alsjeblieft aangifte!! Het wordt tijd dat er wat gedaan wordt aan deze oplichters..

28 ottobre 2021

OPLICHTERS.

26 ottobre 2021

Hi Janniek,

Kun je ons a.u.b. een email toesturen? We willen het graag met je oplossen. Alvast bedankt!

Valutata 1 stelle su 5

Nog steeds geen laarsjes ontvangen

Nog steeds geen laarsjes ontvangen! Erg teleurstellend.. track en tracé ontvangen waar al 4 dagen staat onderweg naar sorteer centrum…… hoop dat hier snel iets aan gedaan wordt!

25 ottobre 2021

Valutata 1 stelle su 5

Wordt niet op mail/Messenger…

Wordt niet op mail/Messenger gereageerd, wacht nu al anderhalve week op mijn bestelling. Staat op website binnen 3 dagen verstuurd. Geen update dat het verstuurd is.

Op reactie van bedrijf: Je hebt het pakket aangemeld maar DHL heeft nog niks ontvangen, maar als je nu hier gaat reageren zou t ook prettig zijn op mail of messenger, zodat we het kunnen oplossen.

25 ottobre 2021

Risposta di Flawly

Jouw bestelling is gewoon op tijd verzonden hoor! :) het zou fijn zijn dat je je email nog even checkt betreft de track & trace code....

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più