Pakken ble knust i Postnord distribusjon og de har sendt tilbake til dere. Siden har jeg ikke hørt noe fra dere. Jeg må ha flaskene innen 1.mai Dere har sendt beskjed at dere har sendt levera... Leggi di più
Dybt sortiment, god søgefunktion, nemt at tilpasse størrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gået i stykker. Jeg har sjældent brug for at handle et sted... Leggi di più
Altid god og stabil betjening. Hvis der er knuste flasker i forsendelsen, så bliver de erstattet uden beregning, hvilket er yderst prisværdigt og rigtig god service. Derfor 5 stjerner…
Am Kirchenwald 1, 56235 , Ransbach-Baumbach, Danimarca
- +49 2623 606180
- mail@flaskelandet.de
- flaskelandet.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Godt nok var 2 flasker gået istykker
Godt nok var 2 flasker gået istykker, men jeg sendte billede ind, og 4 dage efter havde jeg 2 erstatningsflasker. God service.
Leveringstidspunktet kunne ikke…
Leveringstidspunktet kunne ikke flyttes. Besparelsen på produktet spist op i timer
Fine glas
Fine glas, rigeligt med låg, godt pakket ind og hurtigt leveret.
FIN INDPAKNING I PASSENDE COLLI
FIN INDPAKNING I PASSENDE COLLI, OG PROMT LEVERING PÅ ADRESSEN
Super god oplevelse
Super god oplevelse, hurtig levering. Utrolig at man kan emballere flasker så godt. Vi har i denne uge fået tredie portion af glasflaske "Opera" i flere størrelser.
Der har ikke været en eneste skadet flaske.
Kan varmt anbefales.
Altid god service
Altid god service. Selvom jeg havde lidt bøvl med levering af pakken fra PostNord (som viste sig det var grundet pakken var ødelagt)
Kontaktede Flaskelandet og de sendte straks en ny ordre afsted.
Handler der helt sikkert igen
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering
Elendig kundeservice og manglende styr…
Elendig kundeservice og manglende styr på lager.
I ved godt hvorfor I får en stjerne. Over 4 ugers ventetid på en vare, der er udsolgt. Blev lovet ordren leveret senest 1 uge for sent. Nu 4 uger efter er der sørme en anden vare, der ikke kan leveres. De har IKKE styr på noget som helst.
Endnu værre bliver det, når de så ovenikøbet får Trustpilot til at slette anmeldelsen, fordi den angiveligt ikke lever op til deres brugerbetingelser..?
Meget fine glasflasker
Meget fine glasflasker, pakket forsvarligt ind. 9 dg. leveringstid. God kvalitet for prisen.
Det er mildest talt irriterende!
Jeg har kun godt at sige om varer fra Flaskelandet - jeg har handlet hos dem gennem flere år. Dog er der et mønster, som i stigende grad generer mig - varerne ankommer altid med STOR forsinkelse. De skriver 3-4 dages leveringstid på hjemmesiden. Ved ordrebekræftelse oplyser de så, at man pga travlhed kan lægge 2 dage oveni. Nu er jeg på seneste bestilling oppe på 13 dage! Jeg har gennemgået gamle ordrer - og der er stort set sket det samme HVER gang. Men er man som kunde indstillet på at være tålmodig og man har tiden, så er det jo ikke et problem, når varerne er værd at vente på. Men planlæg ikke efter at kunne benytte dine bestillinger efter 3-4 arbejdsdage. Der kommer heller ikke en automatisk besked fra Flaskelandet om, at forsendelsen er yderligere forsinket - det må du selv regne ud. Hvis det var en undtagelse i ny og næ, - det er hvad der sker ude i virkeligheden - men som et mønster … tja, så synes jeg enten Flaskelandet skulle ændre deres leveringstider på hjemmesiden eller overveje forsendelsesmetode. Det er frygteligt irriterende
det er super flotte varer I har
det er super flotte varer I har. De er altid pakket godt ind, når vi modtager dem, og de bliver skånsomt afleveret på vores bopæl. Vi vender helt sikkert tilbage igen, med nye bestillinger.
Udvalg og priser er let overskueligt.
Rigtig god service
Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. På tre af dem var lågene skåret eller helt krakeleret på trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spørgsmål tilsendt tre nye patentglas. Her var en af beholderne fuldstændigt smadret, men det gjorde ikke så meget, fordi jeg alene skulle bruge låget, som var helt.
Så virkelig god service, men overvej hvem I bruger som leverandør.
Hurtig ekspedition og rigtig god…
Hurtig ekspedition og rigtig god kvalitet.
Super præcis og problemfrit
Super præcis og problemfrit. Kvalitet i top
Fantastisk udvalg til gode priser