L'azienda ha risposto
al 2maal een bestelling gedaan steeds binnen de week thuis geleverd dus duper. de XL box is helemaal gevuld redelijk zwaar, waardoor je hem bij dragen met 2 handen recht moet houden anders scheuren d... Leggi di più
Vorige week de eerste bestlling gedaan. Mijn zoon vindt het een fijne methode om te leren. Nu er zoveel geleerd moet worden vanaf groep 5 is de methode met de Flashcards, leuk, leerzaam en uitdagen... Leggi di più
Levertijd heel lang. Ik ben erg telerugesteld in de leverservice. Meer dan een week geleden heb ik deze kaartjes besteld en nog steeds heb ik niks binnen gekregen. Krijg ik net een mail dat de best... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Koperslagersstraat 29, 8601 WL, Sneek, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
I am very happy with their product & can highly recommend it, it's exactly what I've been looking for. I love studying with flashcards for my university exams and I couldn't find any in regular stores in the Netherlands so this was the optimal solution for me. Their customer service is excellent and very friendly. They will go out of their way to make sure that you have a good experience with them.
Super service! Heb een aantal dagen geleden 300 flashcards besteld bij dit bedrijf. Helaas ging er wat mis met de verzending, maar dat hebben ze super opgelost! Hele goede service bij dit bedrijf!

Risposta di Confetti Campus
Gister in de middag een bestelling gedaan voor een aantal flashkaarten en vanochtend lagen ze al op de deurmat! Super blij met de snelle en goede levering!
40 hoofdstukken commerciële economie leren, gaat een stuk sneller met de flashcards. Je bent effectief bezig met de stof door het op te schrijven, daarna hoef je het alleen te herhalen om ervoor te zorgen dat je het onthoud. ik ben om!

Risposta di Confetti Campus
Super service! Door een fout van het postorderbedrijf mijn flashcards niet ontvangen, na goed en snel overleg een tweede set ontvangen. Tot slot werd mijn geld zelfs teruggestort voor de moeite! Wat een topservice, ik zou iedereen aanraden om je flashcards hier te bestellen. Voor mijn studie gebruik ik ze veelvuldig!

Risposta di Confetti Campus
Kwalitatief goed, super service, snelle levering. Tussen alle kleurtjes zijn de witte een beetje saai, jammer dat ik zelf niet beter heb opgelet toen ik ze bestelde.

Risposta di Confetti Campus
Heel makkelijk om flashcards te bestellen en uit te kiezen! Werd heel snel bezorgd en de kwaliteit is super!

Risposta di Confetti Campus
Erg tevreden over de levering van de Flashcards voor de kinderen; er wordt al goed gebruik van gemaakt. Enige minpuntje vond ik dat er geen bestellijst bij zat met overzicht van wat we precies besteld hadden in combinatie met de bijbehorende icoontjes. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen natuurlijk, maar een lijst was makkelijk geweest. Verder prima service en ik zou het iedereen aanraden als leren met behulp van flashcards een must is!

Risposta di Confetti Campus
De flashcard hadden iéts beter verpakt mogen worden, maar verder zijn ze super! Mooi dik papier van goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Risposta di Confetti Campus
De flashcards worden snel geleverd, zien er goed uit en zijn perfect om mee te leren. Zeker een aanrader!

Risposta di Confetti Campus
Vrijdag middag besteld maandag thuis. Erg goede kaartjes, lekker dik, niet doorschijnend. heb hierdoor eindelijk mijn tentamen gehaald. Erg tevreden!

Risposta di Confetti Campus
Ik kreeg geen track&trace code, mijn flashcards werden na een week bezorgd ipv 1 á 2 dagen. Via Facebook heb ik contact gezocht met flashcards en zij waren wel behulpzaam. Echter, vind ik de prijs en kwaliteit verhouding gemiddeld en baal ik wel van de niet nagekomen beloofde levertijd.

Risposta di Confetti Campus
Snelle levering, mooie dikke kaarten en een goede service

Risposta di Confetti Campus
Snelle levering. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is mooi.

Risposta di Confetti Campus
Prima dienstverlening, snel de kaartjes binnen. Alleen blijft het apart dat de oude "archiefkaartjes" nu flashcards moeten worden.

Risposta di Confetti Campus
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.