1. Piattaforma di commercio online

Flashbuy.no er en liten familiebedrift som ble startet av Andreas under Covid-19 pandemien i 2021, da hans faste jobb som flyplassarbeider var i fare på grunn av pandemien. Vår første prioritet er alltid å ha fornøyde kunder og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger for å forbedre vår service. Vi setter stor pris på at du velger å handle hos oss. Vi har over 100 000 produkter å tilby, og vi håper at du finner noe du liker i vårt store utvalg. Vi takker deg for at du velger å støtte oss og vår bedrift, og vi lover å gjøre vårt beste for å sikre at du får en god opplevelse når du handler hos oss.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Veldig fornøyd med kundeservice

Hadde bestilt en elsykkel, men nå jeg fikk den hjemme den var ikke akkurat det som jeg forvente. Hadde gitt beskjed om dette og de svarte veldig fort og jeg sendte tilbake helt gratis på deres kostnader og jeg fikk 100%refundert.

14 marzo 2024

I wholeheartedly think this is a scam…

I wholeheartedly think this is a scam website. I ordered a tv-bench a week ago. I have not received any confirmation regarding my purchase at all. This seems to be a shameless money grab. avoid at all costs.

8 febbraio 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, selv om vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse så langt. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen vår.

Vi vil gjerne påpeke at det alltid er mulig å ta kontakt med oss hvis det oppstår problemer eller spørsmål vedrørende bestillingen din. Dessverre har vi ikke mottatt noen henvendelse fra deg, og derfor har vi ikke hatt muligheten til å hjelpe deg. Vi har behandlet tusenvis av bestillinger siden vi startet i 2021, og vi forsikrer deg om at vi tar alle bestillinger på alvor og at kundenes tilfredshet er vår høyeste prioritet.

Vi ønsker også å forsikre deg om at vi samarbeider med Klarna, som sikrer at du ikke trenger å betale før du har mottatt produktet. Dermed er det ingen risiko for at du blir svindlet på pengene dine.

Vi vil undersøke statusen på bestillingen din under dagen og komme tilbake til deg via e-post så snart vi har en oppdatering.

Takk for din forståelse.

Styr unna!

Kjøpte bokhylle. Det var tørt/sprøtt, dårlig overflatebehandlet treverk. Treverket sprakk når vi monterte de ulike delene. Masse flekker som ikke gikk vekk ved flere vask. På noen a delene manglet det maling. Kunne laget det samme møbelet selv på sløyden. Styr unna!

18 gennaio 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vår fremste prioritet er å sikre at våre kunder er fornøyde, og vi tar alltid raskt tak i eventuelle problemer som oppstår.

Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Kunden fikk umiddelbart tilbud om å få en ny vare eller bli refundert 100%. Kunden valgte å bli refundert, og dette ble håndtert umiddelbart. Vi tillot også kunden å beholde produktet gratis for å bidra til å redusere miljøbelastningen, slik at hun hadde muligheten til å male og reparere det hvis ønskelig.

Det er viktig å merke seg at hos oss risikerer man ikke å sitte igjen med et dårlig produkt og tape penger hvis man uheldigvis mottar en slik. Selv om det sjeldent skjer, kan noen ganger kvalitetskontrollen slå feil. Men du er garantert rask hjelp og en løsning hos oss.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og tar den til hjerte for å forbedre oss videre.

Flashbuy.no

Alle opplyser oss at vi må leve…

Alle opplyser oss at vi må leve sunt.....Så jeg bestemte meg å begynne med forskjellige typer ekte urte te- ikke de som de selger til oss i teposer- fulle med farger og essenser. Jeg fant helsekostbutikk som selger diverse såne typer te og kjøpte. For det formålet trengte jeg en tekane med sil og glass kopper- da nytter du ikke bare det du drikker, men selve ekte fargen av ekte urteten. Det var nesten umulig å fine på butikene og en som selger et sånt komplekt på Finn ønsket ikke å sende den med posten. I siste lite fant jeg denne butikken Flashbuy der de selger sånn kanne og tekoper som jeg ønsket meg og jeg begynnte å bestille. Bestillte det ene og da var det til kassen, før jeg bestillte videre...Dette var den 20.09 i år. I dag det er 29.09- og først i går jeg har fått fra Klarna- jeg bruker Klarna for sikkerhet sin skyld, men betaler umiddelbart i banken- så først i går de har gitt meg beskjed at denne Flashbay har behandlet min bestilling. I tillegg til det, jeg betaler frakt kostnader både for koppene og for kannen...Sååå, dete er første og siste gang jeg handler fra dem-Min bestilling av en nydelig sånn komplekt som jeg fant litt for sent fra TEMU nettbutikken kommer fortere utenlandsfra enn det jeg har bestillt herfra i Norge. Og fra Temu er det med fri shiping. Grodigheten er blitt Gud i Norge, desverre. Aldri mer handel fra denne butikken for min del- rett og slett skuffende og lite serios.

29 settembre 2023

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Først vil jeg si at jeg beklager at du har hatt en skuffende opplevelse med din bestilling. Vi streber alltid etter å tilby den beste servicen til våre kunder, og vi tar dine tilbakemeldinger seriøst.

Jeg vil gjerne forklare noen av de punktene du nevnte. Når du legger flere produkter i handlekurven samtidig og foretar én bestilling, vil du normalt bli belastet én fraktkostnad. Derimot, hvis du gjør separate bestillinger, vil hver bestilling generere en egen fraktkostnad. Dette er en praksis som gjelder for de fleste nettbutikker.

Våre fraktretningslinjer for økonomifrakt, som du aktivt valgte, fastsetter en leveringstid på opptil 10 virkedager. Produktene ble levert i tråd med disse retningslinjene. I tillegg til økonomifrakt har vi også raskere alternativer tilgjengelige dersom leveringshastigheten er av stor betydning for deg.

Angående Klarna-fakturaen, for å klargjøre, pakken var allerede på vei, selv om fakturaen ikke var aktivert ennå. Vi ventet med å aktivere fakturaen. Dette ble gjort for å gi deg ekstra tid før fakturaen forfalt. Vi beklager eventuelle misforståelser som dette kan ha forårsaket.

Vi beklager igjen for eventuelle ulemper og misforståelser. Din tilbakemelding vil bli tatt i betraktning for å forbedre vår tjeneste.