Fläktbutiken.se Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Inte så bra som jag önskat. Lampglaset gick inte att riktigt få på plats eftersom det ena "låset" inte passade in i den avsedda skåran. Ringde för att få lampglaset utbytt. Tyvärr semesterstängt i 4... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt 2 st fläktmotorer förut och dom har fungerat bra. Nu sitter den 3dje i grovköket monterad av en ventilationsfirma . Köper även filter från er också är så nöjd att det finns reservdelar till... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Filtren kom snabbt och passformen var perfekt. Att det fortfarande går att köpa delar till gamla ftx från 80-talet är toppen.

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick snabbt hjälp att hitta rätt modell av fläkt när jag efter min beställning blev osäker. Personen jag pratade med var väldigt kunnig och beskrev hur den modell av Minivent borde se ut. Pakete... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di forniture idrauliche
  2. Fornitore di ricambi per elettrodomestici
  3. Ditta specializzata in impianti di condizionamento
  4. Produttore di apparecchiature per la ventilazione

Scritti dall'azienda

Kvalitativa Ventilationsfilter och Reservdelar! Endast originaldelar från brett sortiment Är ni i behov av reservdelar eller filter till ventilationsaggregat? Sedan starten 1993 har vår affärsidé varit att ha ett brett sortiment av ventilationsfilter, fläktmotorer och reservdelar till marknadens mest förekommande ventilationsaggregat. Då vi endast erbjuder originalprodukter direkt från fabrikantens reservdelslager behöver ni inte oroa er för dåliga kopior som inte passar eller har fel specifikationer. Alla våra filter och reservdelar till ventilation är av högsta kvalitet.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

568 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

75 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra priser

Bra priser, supersnabb hantering och leverans.

26 maggio 2025

Risposta di Fläktbutiken.se

Tack för ditt omdöme Thomas!
Vi är glada att du uppskattar våra priser och snabba service.
Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Beställningen gick smärtfritt

Beställningen gick smärtfritt

26 maggio 2025

Tack för din feedback!
Kul att beställningen flöt på utan problem. Hör gärna av dig om du behöver något mer!

Valutata 4 stelle su 5

Tacka bra allt klart

Tacka bra allt klart

27 maggio 2025

Hej Ingmar

Vi tackar för ditt omdöme och att du tog dig tiden att recensera ditt köp hos oss :)

Mvh, Jonas Fläktbutiken.se

Valutata 5 stelle su 5

Beställde en motor till en köksfläkt…

Beställde en motor till en köksfläkt med frånluft som är från 90-talet och den fanns i lager och kom efter två dagar. Service i världsklass

25 maggio 2025

Risposta di Fläktbutiken.se

Tack så jättemycket för det fina omdömet! :)

25 aprile 2025

Risposta di Fläktbutiken.se

Tackar för omdömet Uffe och att du tog dig tid att recensera ditt köp hos oss, Välkommen åter!

Snabb leverans!

27 marzo 2025

Risposta di Fläktbutiken.se

Tackar för omdömet P-O och att du tog dig tid att recensera ditt köp hos oss, Välkommen åter!

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta bemötande!

Sämsta bemötande!!

Konstruktiva synpunkter:
Lätt o bra hemsida o hittade de filter vi behövde!

När försändelsen dröjde kontaktade vi butiken som informerade om att vi skrivit fel telefonnummer på beställningen o därav aldrig fått ett sms om att försändelsen kommit fram till DHL. Försändelsen var därför på väg tillbaka till butiken. Uppgav KORREKT telefonnummer o de uppgav att paketet skulle skickas omgående när det returnerats till dem (mannen upplevdes väldigt stressad vid samtalet men var inte otrevlig på något sätt).

När paketet sedan inte kom kontaktade vi återigen butiken som säger att de inte visste vilket det korrekta telefonnumret var (?!!) trots att det självklart uppgavs vid samtalet innan när de påpekade att det var det tidigare numret som var felet/problemet. Det skulle nu skickas återigen.

Fick därefter paketet snabbt vilket uppskattades!

I paketet fanns ytterligare en faktura på ca 300 kr (första beställningen kostade TOTALT 304 kr).
Den nya kostnaden bestod av en returavgift samt ny frakt till DHL.

Kontaktade därför butiken återigen för att ifrågasätta rimligheten av det hela och fick ett oerhört dåligt bemötande!
Det berättades om att de var ett litet företag, vilket jag självklart har förståelse för, och har man gjort fel så får man stå sitt kast och och och…
Jag menade att detta ändå var en s.k. kostnad för ett företag till skillnad mot rimligheten i detta för en privatperson..
Att kunder råkar uppge ett felaktigt telefonnummer det händer ju inte sades det utan jag blev istället därför ”påhoppad” på ett personligt plan. Fick höra att det var JAG som verkade snurrig när jag uppgav (KORREKT) telefonnummer vid mitt 2:a samtal o att det var orsaken till att det aldrig skickades igen osv 🤭 (har kolleger som setat bredvid mig vid dessa samtal som inte alls upplevt mig som snurrig 😂) !!

OCH så sades det att om jag skulle gå in här och berätta om min upplevelse så skulle jag minsann få svar på tal…
VARNINGSKLOCKA DE LUXE 🔔!!

Ska bli spännande och se vad som kommer här … 😅

Som sagt, bra hemsida och verkade fungera bra ända tills det blev ett problem med en felaktig siffra i telefonnumret..

Efter butikens svar;
Att skylla på att kunden säger olika nummer håller inte här!
Märkligt att ni plötsligt ”tolkade” telefonnumret korrekt o skickade iväg paketet till slut… Bra att skylla på kunder när ni i själva verket hade missat att skicka om paketet!
Kanske lite självrannsakan vore på sin plats!

21 marzo 2025
Non scritta su invito

Risposta di Fläktbutiken.se

Hej Li och tack så mycket för din feedback!

Telefonnumret måste vara korrekt annars kan man inte få en avisering skickade till sig. Samma sak gäller mejl och leveransadress och vi har tyvärr inte möjlighet att kontrollera varje order att beställaren verkligen har skrivit in allting korrekt utan det behöver man göra själv.

Det bästa man kan göra när man handlat hos en webbutik är att kontrollera sin orderbekräftelse att alla uppgifter där är korrekta.

Då paketet kommit tillbaka till oss så har fraktbolaget i det här fallet DHL behövt hämta det hos ombudet, sedan hanterat det på terminal och till sist kört ut det till oss igen och då uppstår kostnader för det.

Sälja saker på internet är en lågmarginal bransch och det är jättesmå marginaler både för handlarna och transportörerna därför uppstår då kostnader som måste täckas upp. Så förstår verkligen att du blir upprörd över denna tråkiga kostnad men man behöver skriva in rätt uppgifter annars blir det fel tyvärr.

Att vi inte skickade om paketet direkt var på grund av att du inte läste upp ditt telefonnummer lika varje gång och det kändes väldigt osäkert om numret var korrekt då.

Som du även påpekade i telefonen när vi pratades vid att företag "kan dra av frakten" förstår jag inte riktigt vad du menar med. Alla företag betalar för frakterna till transportörerna detta är ingenting som man kan dra av någonting på? Man köper en tjänst av ett annat företag precis som vanligt. Det fungerar precis som vanligt när det gäller varor eller andra tjänster. Frakterna är det inget speciellt med så att vi skulle få dom gratis stämmer kanske inte riktigt, även om man önskade det :)

Paketets innehåll spelar tyvärr inte heller någon roll. De kostar lika mycket i returavgift för handlaren oavsett paketets värde.

Så kontrollera gärna så att telefonnumren blir rätt i dina beställningar i fortsättningen när du beställer saker så slipper du att paketen kommer i retur till handlaren och du slipper då dessa tråkiga avgifter.

Önskar dig en jättetrevlig helg med mycket sol och värme nu när våren är på gång :)

//Jonas
Fläktbutiken.se

Snabb service.

24 febbraio 2025

Risposta di Fläktbutiken.se

Tackar för omdömet Kathleen och att du tog dig tid att recensera ditt köp hos oss, Välkommen åter!

Valutata 4 stelle su 5

snabb leverans

24 febbraio 2025

Hej :)

Tack så jättemycket för det fina omdömet!

Mycket snabb leverans

Bra kvalitet. Och mycket snabb leverans.

27 gennaio 2025

Hej Marie-Louise :)

Tack så jättemycket för det fina omdömet!

//Jonas Fläktbutiken.se

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più