Scam, ingen kontakt efter delivery,fick inte allt ja beställt.
Fick inte allt ja bestält, damsugar munstycke för kvalster - hepa filter -. Får ingen kontakt med företaget längre efter leverans.
fick aldrig min order del 2
Nu har jag mailat 3 gånger till om att jag inte fått jackan jag beställde utan svar. beställde 2 juni nu är det 27 juni
Tips till er andra! Återkoppling från mitt tidigare inlägg. Jag gav mig aldrig, låg på dem som f*n. Berättade att jag hade gjort en anmälan till konsumentverket samt att amex som jag hade betalt med höll på göra en utredning. Nästa steg var att jag skulle anmäla de till Arn.
Då satte de tillbaka pengarna, men ville inte ge någon returadress. Så ger er inte!!
Varning! Varning! Bedragare!
Handla ej härifrån!
Du kommer inte att få returnera dina varor, utan de ger dig ynka 20% tillbaka på priset, så får du behålla varorna (allt av plast, Kina-kvalitet).
Fuskare! Varorna är en tragedi! Kan inte göra en återbetalning! Varor av sämsta kvalitet från Kina!
Precis som alla andra verkar erfara, kan jag instämma i allt. Varan jag fick var något annat än marknadsföringen visade, fel i storleken och en support som svarar med svenskt namn men som i själva verket har en avsändare med ett helt annat namn. Detta är scam rakt av. Jag tog också kontakt via mejl om retursedel men fick istället erbjudande om avdrag, flera dagar senare. När jag sedan informerat om att de är anmälda och brutit mot flera svenska lagar har de erbjudit mig avdrag på nytt. Jag har vägrat erbjudandet. Sidan är anmäld till Konsumentverket.
Säger som alla andra! Varning!!! Handla inte härifrån!! Varan jag fick hem va ett skämt!
Typiskt dropship företag som fejkar reviews på hemsidan.
Har anmält till Konsumentverket.
Varning! Förtroendeingivande hemsida, men helt oseriösa! Jag kontaktade "kundtjänst" för att få information om returadressen när jag ville returnera min beställning och det tog fyra upprepade förfrågningar tills jag fick en adress i Kina som det är mycket tveksamt kommer att kunna levereras till eftersom adressen innehåller text helt i svenska! Vi får se om de återkommer med kompletterande info.
Istället för att ge mig adressen ville de erbjuda mig 20% återbetalning, trots att hemsidan är tydlig över att det är enkelt att returnera.
Varning! Välj en annan butik!
Ruttet.. inte samma byxa som bilden visar, långa lev tider och dålig kvalité
Scam går inte att returnera då de vägrar ange returadress
Köpte tröja för 575 kr som inte var ett dugg lik bilden och alldeles för liten i strl. Blufföretag som låtsas vara svenskt men vill att man skickar returer till Kina ( i mitt fall skulle det kosta 582 kr) Vägrade dock då det inte står i deras allmänna villkor (och enligt konsumentverket ska det framgå där). Kundtjänsten slutade svara när jag frågade efter en svensk adress att skicka till.
Det är för det första ingen svensk butik som de utger sig för att vara, leveransen kom från Kina, vilket också visade sig i storlekarna. Beställde XL men tröjorna jag fick var mer likt S eller M. Jag kommer returnera varorna och förhoppningvis får jag tillbaka pengarna.
Företaget visar exempel på flera goda recensioner på Trustpilot, men de är inte registrerade på Trustpilot.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.