Virkelig smuk pande fra Lotus cookware. Der var desværre to huller i indpakningen, men jeg fik lov til at tjekke panden for skader inden jeg godkendte at modtage pakken i pakkeshoppen, hvilken de i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super flot, smukt og lækkert tørrestativ - jeg kan næsten ikke nænne at pakke det væk fra min stue. Og forsendelsen - så hurtigt fremme og så sikkert flot indpakning. Ren fornøjelse - til rent va... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Produktet leve op til beskrivelse mm. Og er virkelig praktisk, på lille plads. Forstå ikke vi kunne leve uden.. Desuden hurtig forsendelse så vi havde produktet indenfor et par dage...
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Fjordliving fører vi gennemtænkte løsninger til hjemmet - med fokus på funktion, design, æstetik og kvalitet. Vi tror på, at de bedste produkter er dem, du har lyst til at bruge hver dag, og have stående fremme i mange år. Derfor vælger og udvikler vi med omhu: fra vores SmartRack tørrestativ til stilrene hverdagsgenstande i holdbare kvalitetsmaterialer.
Informazioni di contatto
Danimarca
- info@fjordliving.dk
- fjordliving.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Det er et super tørrestativ
Det er et super tørrestativ, havde dog lidt problemer med t betjene det så lidt nemmere ud i reklamen, og når man ser kvinden med barnet på armen bære stativet ud i haven med den anden hånd forestiller man det er lettere end det egentlig er
Smuk pande fra Lotus cookware
Virkelig smuk pande fra Lotus cookware.
Der var desværre to huller i indpakningen, men jeg fik lov til at tjekke panden for skader inden jeg godkendte at modtage pakken i pakkeshoppen, hvilken de i pakkeshoppen selv gjorde mig opmærksom på. Der var heldigvis ingen synlige skader og jeg glæder mig til at teste panden af og opdatere min anmeldelse herinde.
Indtil videre er jeg meget tilfreds med kvaliteten og leveringstid. Dog obs. ift. huller i indpakningen.
Super flot, hurtig sikker lev (ca datoen hvor jeg modtog)
Og forsendelsen - så hurtigt fremme og så sikkert flot indpakning.
Ren fornøjelse - til rent vasketøj fremover
Mange tak :-)

Smukt og stilrent
Når vasketøjet på værelset, bliver pænt at se på😊

Reelt firma😁
Fjordlivings stativ kan jeg ikke bruge Mine arme er for svage Men Mads har ringet og tilbudt at tage det tilbage og refundere mine penge Det er ærligt reelt firma Som kun kan anbefales Det er ikke deres skyld at arme mine er svage 😁
Hurtig og god professionel håndtering
I sidste øjeblik bestilte jeg det smarte SmartRack tørrestativ som gave.
Opgaven blev løst ekstremt hurtigt og professionelt.
Modtageren af gaven er ovenud lykkelig over funktionaliteten i tørrestativet

Risposta di Fjordliving
Leverance som lovet og forventet
Leverance som lovet og forventet. Særdeles anvendelig, kræver næsten ingen plads når den ikke er i brug og fylder ikke mere end jeg har brug for.

Super produkt, hurtig forsendelse
Desuden hurtig forsendelse så vi havde produktet indenfor et par dage...

Alt som forventet
God kvalitet og flot

Dårlig kundeservice ifm returhandel
Alt fint og velfungerende så længe en handel er i udsigt, men hvis man som kunde ønsker at retunere, er der pludselig lang responstid på mailsvar og firmaet forsøger at holde kundens penge længere end lovligt - det ødelægger ligesom den gode stemning at man skal beskrive lovgivning og paragraffer for at få sine penge …

Risposta di Fjordliving
Levering blev lovet inden for 1-4…
Levering blev lovet inden for 1-4 hverdage, men der gik NOGET længere tid.
Jeg kontaktede kundeservice, som senere ringede til mig.
Den lange leveringstid skyldes forsendelsesfirmaet, og produkterne er nu kommet frem d. 16.12.2025

Jeg er super tilfreds.
Lever absolut op til mine forventninger.
Lynhurtig levering.
Uproblematisk.
Kan varmt anbefales.

Et godt køb.
Super lækkert og anvendelig system til vasketøj og som stumtjener i gæsteværelset. God kvalitet og let at flytte rundt.

Risposta di Fjordliving
Hurtig levering og svare til…
Hurtig levering og svare til beskrivelse og billeder , meget tilfreds med kvaliteten og bliver ofte beundret

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.