FjernHvepsebo.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Leggi di più

Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!

Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Leggi di più

Hurtigt, effektivt og billigt. Jeg ringede lørdag eftermiddag vedr. et hvepsebo på mit loftsrum. Der var telefonsvarer på, men der blev ringet tilbage indenfor 5 min. Selvom jeg egentlig ikke syntes,... Leggi di più

1. Servizio di disinfestazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling, efter 1 besøg var problemet klaret til den aftalte pris.

18 agosto 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Steen. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.

Service meget bedre end forventet.

Klarede vores ubehagelige gæster i hvepsebo. Ringede og spurgte am han skulle fjerne grene som var vokset gennem udhæng. Rigtig hurtig og omsorgsfuldt arbejde. Klar anbefaling.

18 agosto 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak for anmeldelsen, Jørn.

Hurtig "udrykning"

God respons, hurtig "udrykning" og enormt effektivt. Har ikke set en levende hveps siden besøget fra Lars.
Super service!

13 agosto 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe, Tommy.

Anbefalinger fra os.

Behagelig kontakt pr. telefon. Kom allerede dagen efter vi tog kontakt. Anbefalinger fra os.

9 agosto 2019

Mange tak, Gitte.

Perfekt på alle måder.

Perfekt på alle måder.
Og med garanti, så han kommer igen, hvis hvepsene ikke er helt væk/døde efter to dage.
Men det var de.
:-)

3 agosto 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak Birgitte. Jeg er glad for de pæne ord;-)

Meget behagelig person

Meget behagelig person
Super effektiv
Absolut konkurrencedygtig med prisen
Kan helt sikkert anbefales
A++++ herfra

2 agosto 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Lis. Jeg er glad for du havde en god oplevelse. Vh Lars.

Flere af din slags, tak

Kan varmt anbefale Fjernhvepsebo.dk. Lynhurtig service, alle aftaler blev overholdt og hvepsene er nu væk. Og så var Lars tilmed en rigtig behagelig fyr med masser af overskud.

29 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak Martin. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.

Alt perfekt.

Alt perfekt.
Kan kun anbefales

28 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak Allan, for din anmeldelse.

God service

Trods jeg kun havde et spørgsmål så ringede han hurtig tilbage og fik hjulpen mig med mit spørgsmål, så de jordbier i min potte kunne komme væk, virkelig god og hurtig service 👍
Kan virkelig anbefale fjernHvepsebo.dk 👍

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Pernille. Håber du fik styr på potten;-)

Hurtig, professionel og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling af træls hvepsebo i udhæng over terrassedør; i løbet af blot 2 dage, er alt aktivitet ved boet stoppet. Kan kun varmt anbefale FjernHvepsebo.dk

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Mette. Tak for den fine anmeldelse.

Anbefales:-)

Rar, punktlig og effektiv - havde klaret boet på 2 min.

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak Laura, for din anmeldelse.

Hurtig og effektiv fjernelse af…

Hurtig og effektiv fjernelse af hvepsebo.

Nemt at komme i kontakt med firmaet og lave aftale, som blev fulgt op af et meget behageligt besøg, hvor boet blev fjernet. Venlig betjening med tid til at forklare/svare på diverse spørgsmål.
Meget rimelig pris.
Alt i alt en god oplevelse. Firmaets telefonnummer er noteret, hvis der skulle dukke et hvepsebo op en anden gang igen.
Bedste anbefaling medgives.

25 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak Tove, for den pæne anmeldelse. Håber vinen var god;)

Hurtig og super hjælp!

Jeg ringede om hvepsebo hos os i Horsens kl. 8.15, og kl. 10 havde VestService været der og “ordnet” hvepsene. Efterfølgende blev jeg endda ringet op og fik at vide, at jeg lige skulle sørge for at fjerne resterende pulver, før hunden blev lukket ud. God omtanke! Tak for hurtig og god hjælp.

25 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Hanne. Jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde.

Yderst tilfredsstillende service

Står med 2 stk hvepsebo omkring huset, så man ikke kan opholde sig udenfor. Ringer til middag og den dygtige skadedyrsbekæmper dukker allerede op 4 timer senere og afhjælper mit problem. Yderst tilfredsstillende oplevelse på alle måder.. Håber det er sidste gang, jeg skal bruge ham :) Ellers er der ingen tvivl om, hvem jeg ringer til..

23 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Tak for de pæne ord Jens;)

Hurtigt og professionelt

Hurtigt og professionelt
Blev ringet op 5 minutter efter mail-forespørgsel (lørdag eftermiddag) - og hvepseboet blev fjernet næste dags formiddag.

22 luglio 2019

Risposta di FjernHvepsebo.dk

Hej Jørgen. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe.