erg fijn! Heb de telefoon in de winkel gekocht, goed advies gekregen en daardoor op een goede keuze gekomen. Goede service en als iets niet lukte kon ik gewoon terug komen! Echt top service!
Prachtige telefoon ontvangen in de beschreven staat. Batterij is 100% zoals aangegeven en geen enkel krasje op het toestel te bekennen. Ze komen hun afspraken na en dat is heel erg fijn. Werd ook keu... Leggi di più
Goede kwaliteit/prijs verhouding Je kunt het product fysiek bekijken Prettige steun bij aankoop, hulp bij overzetten software. 2 jaar garantie
Niet blij met de kwaliteit van het geleverde(slechtere staat dan verwacht),maar terugleveren eenvoudig en relatief snel. Klarma. heeft de financiële kant wel goed en snel afgehandeld, geen betaling m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Fixdis streven we ernaar de absolute nummer 1 in refurbishment te zijn. Dat betekent niet alleen dat we streven naar de beste kwaliteit in opgeknapte iPhones. Bij ons staan betaalbaarheid, klantvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot het allerbeste van Apple. We willen klantgerichte service bieden en bijdragen aan een groenere wereld.
Lage Doelen 1b, 7772 BL, Hardenberg, Paesi Bassi
- 0523 - 26 00 16
- help@fixdis.nl
- fixdis.nl
Top!
Ze zijn altijd behulpzaam en weten hun…
Ze zijn altijd behulpzaam en weten hun weetje. Goede adviezen. Goede hulp
Erg behulpzaam
Erg behulpzaam, zowel met verkoop als instellen van de nieuwe telefoon.
Goede kwaliteit/prijs verhouding
Goede kwaliteit/prijs verhouding
Je kunt het product fysiek bekijken
Prettige steun bij aankoop, hulp bij overzetten software.
2 jaar garantie
Omdat ik een super goeie ervaring heb.
Ziet eruit als nieuw en daarbij 2 jaar…
Ziet eruit als nieuw en daarbij 2 jaar garantie.
Dit bedrijf is een aanrader!
Dit bedrijf is een aanrader! Ik kom hier al jaren en word altijd vlot en bijzonder vriendelijk geholpen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Topservice!
Prima winkel een echte aanrader kom er…
Prima winkel een echte aanrader kom er al jaren.
Heel blij met de staat van de gsm maar…
Heel blij met de staat van de gsm maar hij reageert nogal traag, en bij het opstarten kwam er een melding op dat de batterijvervaning niet correct was gebeurd.
Maar wel tevreden over de service!
Gewoon goed
Al jaren een betrouwbaar en deskundig…
Al jaren een betrouwbaar en deskundig adres. Vooral zo doorgaan
Goed voor elkaar
Altijd professionele benadering en…
Altijd professionele benadering en oplossingen. Altijd fijn om naar toe te gaan. Stuur mijn oude ouders er ook naar toe, die voelen zich daar ook gehoord.
Zeer goede oplossing aangedragen en ook niet duur.
Snelle en dyuidelijke dignose van het probleem.
Zeer goede oplossing aangedragen en ook niet duur.
Zeer goede service en vriendelijke communicatie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.