De grootste keuze in Proteïne repen (en ander lekkers), ideaal om eerst alles eens te proeven alvorens meteen een doos te moeten aanschaffen. Vrij prijzig t.o.v concurrentie maar nogmaals: ze hebben... Leggi di più
Dit bedrijf was de enige in Nederland die mij het gewenste artikel kon leveren. Na een dag onzekerheid over een niet werkende track&trace code ontdekt dat ik gewoon naar post.nl moest ermee ipv de in... Leggi di più
Jullie hebben een gigantisch aanbod van eiwitrepen en andere snacks die je nergens anders kunt vinden. Bovendien was er ook nog eens een zeer snelle verzending en levering. Alles is goed aangekomen, i... Leggi di più
Fantastische service! Op zoek naar Nocco en kunnen vinden voor een eerlijke prijs, ik kwam erachter dat het in mijn woonplaats zat dus direct gevraagd of ik het direct kon ophalen; dat was geen enkel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
The healthy candy shop, de website voor al jouw favoriete eiwitrepen, tussendoortjes, energie drankjes, supplementen, cheats en nog veel meer om verantwoord te snacken! Neem nu een kijkje in de shop van Fitness Candy!
Bucaillestraat, 2a, 2273CA, Voorburg, Paesi Bassi
- 06 30734004
- info@fitnesscandy.nl
- fitnesscandy.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle service
Snelle service! Ondanks een lekkage in het pak waardoor hij retour ging snel geholpen en alle producten netjes optijd binnen gekregen.
Producten snel en goed geleverd
Meedenken niet mogelijk
Prima producten, waardeloze klantenservice.
Ik nam contact op met de klantenservice, omdat bij het uitpakken van de doos het om reepjes van 23 gram ipv 60 gram bleek te gaan. Het betrof de ‘mini’ variant in plaats van de normale variant. Gezien de stuksprijs (2,75 per stuk) en mijn bekendheid met de normale repen van 60 gram, had ik hier geen rekening mee gehouden. Ik ben een vaste klant.
Reactie van mijn vraag aan het bedrijf om met mij mee te denken was:
“Graag mailen naar (algemeen mailadres). Houd er rekening mee dat retourkosten voor eigen rekening zijn.”.
Beetje teleurstellend wat betreft het meedenken, wat bij betreft. Jammer.
Voor de 3e keer besteld
Erg grote keuze van proteïne producten, leuke aanbiedingen, snelle bezorging
Heel makkelijk om te bestellen en…
Heel makkelijk om te bestellen en eenvoudige om op te halen 🙏🙏
Super producten en super klantenservice!
Helemaal verliefd op deze webshop! Eindelijk kan ik al mijn favoriete sportdrankjes, Celsius, Nocco en Lohilo, ook gewoon thuis drinken.
Ik bestelde hier onlangs voor het eerst en had, wonend in België, het statiegeld niet uit mijn winkelmandje verwijderd omdat dit aangegeven stond niet te doen. Aangezien ik niet ver van de Nederlandse grens woon was dit voor mij op zich geen probleem aangezien ik dit gewoon kon recupereren. Echter had de meerderheid van mijn blikjes geen statiegeld. Ik stuurde hiervoor ‘s avonds laat een mailtje en de volgende ochtend had ik al antwoord dat ik dit als Belg wel gewoon uit mijn winkelmandje mocht verwijderen en werd het betaalde statiegeld onmiddellijk openlijk rekening teruggestort.
Super producten en super klantenservice!
Proteïne repen stuk
De bestelling gaan vaak helemaal goed! Alleen dit keer zijn er wat gebroken repen binnen gekomen…
Snelle levering en netjes verpakt!
Verkeerd aantal artikelen geleverd door…
Verkeerd aantal artikelen geleverd door hun fout in magazijn
Ze betalen ze terug ipv na te leveren met gevolg terug 6,95 eu verzendkosten!!
Ik bestel wel ergens anders

Risposta di The Fitness Candy Company
Lekker en snel geleverd
Vloote levering
Dit bedrijf was de enige in Nederland die mij het gewenste artikel kon leveren.
Na een dag onzekerheid over een niet werkende track&trace code ontdekt dat ik gewoon naar post.nl moest ermee ipv de internationale link waar ik automatisch naartoe werd geleid. Levertijd was 3 dagen ipv 2 maar daarmee valt te leven, nog steeds vlot.
Het is niet geleverd
Het is niet geleverd, ik heb wel betaald en er staat dat het wel geleverd is.

Risposta di The Fitness Candy Company