FitForMe Recensioni 1.623

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin 2020 durch Empfehlung vom Krankenhaus bei FitForMe gelandet. Sie sind sehr zuverlässig und pünktlich was versenden der Präparate angeht. Der einzige Minuspunkt was mir nicht gefällt, ist... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sehr gute Beratung,Empfehlung einer guten Freundin,Lieferung klappt super, immer gute Tips,was ich sehr schätze Mails .Dass ich jederzeit anrufen kann schätze das persönliche Gespräch Jahrgang 1959... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De multivitamines worden keurig op tijd bezorgd. Dat abonnement werkt dus prima en met deze pillen heb ik geen gezondheidsklachten. Wat ik minder vind is dat de informatie over de calciumtabletten... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bonne vitamine en pastille mais trop sucré .commande par internet vite livré, conseillère téléphonique agréable

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori
  2. Chirurgo gastrointestinale

Scritti dall'azienda

We are dedicated to improving the quality of life for people affected by obesity - with our science-based supplements and lifelong support. Recognising obesity as a complex, chronic disease, we envision a world where people affected by obesity are supported with the respect, science, and care they’ve always deserved, and we're here to support them on their health journey. “20 years ago we set out to improve lives - not just by providing specialized supplements, but by supporting our customers, healthcare professionals, and the broader system.” - Simon Hamer & Sjoerd van Berkel, co-founders of FitForMe Our story began back in 2005 in Rotterdam, the Netherlands, when we introduced a personalised approach to supplementation long before it was commonplace. By working closely with medical professionals, we developed and brought to market very specialised multivitamins for patients who underwent bariatric surgery. We became a leading name in Europe for bariatric care and have supported over 750.000 customers. FitForMe is partnering with health care professionals today to support their patients on different weight management journeys – from bariatric surgery, to medical (GLP-1), to lifestyle intervention programs. We’re here to make support practical, personal, and part of everyday life, wherever their journey starts. Head-quartered in Rotterdam, we now operate in 20 countries. We provide our customers the support they need – with local language support and our own dieticians available to advise customers. We remain deeply committed to quality and science – with more than 19 scientific publications, several own clinical trials, ongoing R&D and active sharing of the latest research with our health care professional partners.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 56% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Nooit aan beginnen

Nooit aan beginnen. Ik dacht eenmalig een virtuele les aan te schaffen. Ze hebben daar zonder dat ik erom gevraagd had een mealplan en een abonnement aan gekoppeld waar ik veel later pas achter kwam. Na opzegging, het knopje hiervoor is bijna onvindbaar op de app.. heel goed verborgen, werd er toch weer geld van mijn rekening gehaald. Een mailwiseling volgde met een door AI gegenereerde medewerker. Ze bieden als refund 2 maanden iets "gratis" aan. Ik ben er helaas in getrapt. Maar voor andere gebruikers...begin er gewoon niet aan. Voordat je het weet zit je vast aan een abonnent waar je niet op zit te wachten.

16 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Beste, Wij zijn FitForMe en voorzien geen lessen en/of mealplannen. Is het mogelijk je bericht te verwijderen en deze bij het juiste bedrijf te plaatsen? Bedankt!

Pünktliche Lieferung

Pünktliche Lieferung, so kann man nichts vergessen. 👍🏾

6 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Vielen Dank für deine positive Bewertung! 😊 Es freut uns sehr, dass du mit unseren Produkten und unserem Service zufrieden bist. Deine Rückmeldung ist uns sehr wichtig, um uns stetig zu verbessern.
Wenn du noch Wünsche oder Anregungen hast, lass es uns gerne wissen. Wir freuen uns darauf, dir weiterhin einen tollen Service zu bieten! Viele Grüße, dein FitForMe-Team.

Bin zufrieden!

متابعه دائمه
وعروض مستمره

4 aprile 2026

Valutata 3 stelle su 5

Ich habe noch zu wenig Erfahrungen mit…

Ich habe noch zu wenig Erfahrungen mit ihren Produkten

3 aprile 2026

Vielen Dank für deine positive Bewertung! 😊
Falls wir dir weiterhelfen können, kannst du gerne Kontakt mit unseren Kundenservice aufnehmen. Deine Rückmeldung ist uns sehr wichtig, um uns stetig zu verbessern.
Wenn du Wünsche oder Anregungen hast, lass es uns gerne wissen. Wir freuen uns darauf, dir weiterhin einen tollen Service zu bieten! Viele Grüße, dein FitForMe-Team.

Vitamine a tekorten

Het volgen van aangepaste jullie Vitaminekuur bezorgde mij een positieve evolutie in herstel met mijn aandoening en tekorten

10 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Heel erg bedankt voor je positieve feedback! Indien we je met iets kunnen helpen, horen we het uiteraard graag.

Valutata 4 stelle su 5

Bonne vitamine en pastille mais trop…

2 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Nos comprimés ne contiennent aucun sucres ajoutés. Je vous remercie pour votre retour et suis désolée d'apprendre que leur goût ne vous convient pas.

Goed

Goed, snelle verzending. Wel prijzig.

9 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Fijn dat de levering goed en snel was!
We begrijpen dat je het prijzig vindt. Onze supplementen zijn speciaal ontwikkeld voor na een maagverkleining, met aangepaste doseringen en goed opneembare vormen van vitaminen en mineralen. We nemen je feedback uiteraard mee!

Valutata 5 stelle su 5

Très satisfaite du produit ( gélules)

Très satisfaite du produit ( gélules). Au téléphone, les conseillers, conseillères expliquent très bien. J' ai l abonnement pour mes commandes je ne m en occupe pas, c'est très bien.

7 aprile 2026

Risposta di FitForMe

Merci pour ce retour très positif ! Nous sommes ravis que nos services vous conviennent :-)

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin mit den Produjten sehr…

Ich bin mit den Produjten sehr zudrieden.

8 aprile 2026

Valutata 2 stelle su 5

Habe die Bestellung nie erhaltet

Habe die Bestellung nie erhaltet. Beim ersten Anruf wurde versprochen bei Fedex druck zu machen. Nichts passierte. Beim zweiten Anruf wurde gesagt wenn die Bestellung zurück zu Fitforme geht werde ich das Geld zurück bekommen. Heute beim 3en Anruf wurde gesagt das Paket sei zurück gekommen und erst jetzt habe ich das Geld zurück bekommen. Automatisch passierte dies nicht! Sie haben das Paket zurück bekommen und einfach das Geld behaltet, erst bei Anruf hatte ich das Geld innert 5min zurück auf dem Twintkonto. Die Leute am Telefon sind sehr nett, aber einfach Geld behalten nicht so.

30 marzo 2026

Risposta di FitForMe

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Es tut uns leid zu hören, dass Sie so eine "unschöne" Erfahrung machen mussten. Ihre Rückmeldung ist uns sehr wichtig, um uns stetig zu verbessern.
Lassen Sie es uns gerne wissen, wenn wir Ihnen weiterhelfen können.
Wir wünschen Ihnen einen angenehmen Tag!
Ihr FitForMe Team!

Valutata 1 stelle su 5

Pas op actie is geen actie en opzeggen is moeilijk!

Ik werd lid met een actie voor 12 weken. Dit ook direct betaald. De maand erna werd er 29,67 afgeschreven. Omdat ik dacht dat ik waarschijnlijk zelf iets fout heb gedaan, heb ik direct opgezegd. Vandaag is weer 29,67 euro afgeschreven. Je komt dus niet van een abonnement af!

28 marzo 2026

Risposta di FitForMe

Wat vervelend dat je dit zo ervaart, dat begrijpen we.
Waarschijnlijk liep er nog een lopende zending/betaling op het moment van opzeggen, waardoor er nog een afschrijving heeft plaatsgevonden. Dit kan gebeuren als de opzegging ná het aanmaken van de volgende levering is gedaan.
We kijken dit graag persoonlijk voor je na en lossen het netjes op. Neem gerust even contact op met onze klantenservice met je gegevens, dan helpen we je verder.

FitForMe ist:Unter den Top 1 dieser Anbieter

FitForMe ist:
Unkompliziert wenn Man sich mit dem Computer auskennt.
Preis Leistung ist gut wenn nicht sogar sehr gut.

14 marzo 2026

Valutata 2 stelle su 5

Orimligt svårt att säga upp prenumeration

Har hittills varit nöjd med tuggtabletterna plus kalciumtabletterna, men orimligt att man inte kan säga upp sin prenumeration via deras hemsida. När företag gör det svårt att säga upp något så är det något lurt på gång, de vill sno ens pengar liksom. Jag fyllde i ett formulär som jag till slut hittade, men "måste" tydligen ha ett samtal med dem ändå (också orimligt att kräva). Hade fått mycket högre betyg om de inte försökte sno ens pengar på det här viset. De hårda vitaminkapslarna gjorde mig också illamående.

10 marzo 2026

Der Kunde ist hier noch König

Ich hatte am 31.1.26 eine Bestellung gemacht. Nachdem beim Lieferant nach 2 Wochen noch immer kein Update war und mein Paket scheinbar bei denen hängen geblieben ist, habe ich mich an den Kundendienst gewendet der mir rasch und unkompliziert die Ware nochmal kostenlos gesendet hat. Nach wenigen Tagen kamen beide Bestellungen innerhalb von 2 Tagen an. Da ich nun die Ware doppelt hatte, habe ich um eine nachträgliche Rechnung für die kostenlos gelieferte Ware gebeten. Man hat mir dann mitgeteilt, dass ich diese behalten darf ohne weitere Rechnung da die eigentlich bestellte Ware ja viel zu spät gekommen sei. So etwas ist heute nicht mehr selbstverständlich und ich bin sehr dankbar dafür. Auch wie schnell und freundlich der Kundendienst jeweils geantwortet hat muss hier gelobt werden. Hier fühlt man sich als Kunde wirklich noch wie ein König und gut aufgehoben.

23 febbraio 2026

Valutata 1 stelle su 5

Krijg een mailtje voor nieuwe soft…

Krijg een mailtje voor nieuwe soft kauwtabletten voor 90 dagen rond de €90 mijn gewone capsules 46 sociaal duur nou dacht niet dat ik dat ging doen ik weet niet waar ze lef van daan halen om zoveel asociaal veel geld ervoor te vragen

26 febbraio 2026

Risposta di FitForMe

Dank je wel voor je eerlijk bericht, heel begrijpelijk om te kijken waar de prijs vandaan komt.

WLS Soft Chew is een volledig nieuw type multivitamine dat we zelf hebben ontwikkeld en op de markt gebracht in een zachte kauwvorm. In plaats van een standaard tablet of capsule gaat het om een innovatieve toedieningsvorm. Deze vorm is technisch veel uitdagender om te maken: de vitaminen en mineralen moeten stabiel blijven, goed opneembaar zijn na bariatrische chirurgie en tegelijkertijd prettig zijn om in te nemen. Dat vraagt om een complex productieproces en specialistische kennis.

Door deze nieuwe technologie, hoogwaardige ingrediënten en een specialistisch productieproces, is WLS Soft Chew een echt premium product. Je betaalt daarmee niet alleen voor de multivitamine zelf, maar ook voor de kwaliteit, het ontwikkelwerk en de begeleiding en service eromheen.

Ik hoop dat dit helpt om de prijs van WLS Soft Chew beter te plaatsen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più