Det har virkelig været en god oplevelse at bruge fitforlivet til min vægttabsrejse. Hvis man skrev til dem, blev der altid svaret samme dag selvom det var weekend og helligdag. Kæmpe anbefaling herf... Leggi di più
Fit for Livet har været fantastiske i at støtte mig i mit vægttabsforløb med medicin og vejledning. De svarer hurtigt, deres rådgivning har været spot on, og jeg har følt mig godt forberedt hele vejen... Leggi di più
De sødeste mest professionelle og forstående læger og sygeplejersker jeg har talt med! Noget helt andet end ens egen læge praksis😩 Tak for hjælpen 🙏🏻og for jer fit for livet i har gjort en forskel... Leggi di più
FIT for LIVET er en online medicinsk vægttabsklinik grundlagt af speciallæge Jesper Nygart. Vi tilbyder individuel behandling af overvægt med medicin som Wegovy, Ozempic, Saxenda og Mounjaro. Vi kombinerer medicinsk behandling med kost- og motionsvejledning, så medlemmerne opnår bedre sundhed, livskvalitet og trivsel. FIT fürs LEBEN ist eine Online-Klinik für medizinische Gewichtsreduktion, gegründet von Arzt Jesper Nygart. Wir bieten individuelle Behandlungen von Übergewicht mit Medikamenten wie Wegovy, Ozempic, Saxenda und Mounjaro an. Wir kombinieren medizinische Behandlung mit Ernährungs- und Bewegungsberatung, damit unsere Mitglieder bessere Gesundheit, Lebensqualität und Wohlbefinden erreichen. Fitforlivet.dk, Fitforlivet.se & Fitfursleben.de.
Landskronagade 11c, 2100, København Ø, Danimarca
- info@fitforlivet.dk
- fitforlivet.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Livsforbedrende service hos Fit for Livet
En super imødekommende og hjælpsom stab af sygeplejersker og assistenter gør, at man med det samme føler velkommen og tryg. I stedet for at skulle diskutere med sin egen læge (som kan have "meninger" om vægttabsmedicin) er Fit for Livet et befriende alternativ.
Man bliver videoscreenet grundigt og meget ansvarligt, inden den første recept udstedes. Sygeplejersken skal se at man vejer sig og at man måler sin talje. Man må heller ikke have løst tøj på, hvilket er for at sikre at der ikke er anoretikere eller slankefikserede unge, der snyder ved fx at stoppe vægte i lommerne, så de vejer mere. Man skal tillige vise sit pas, hvor ens højde fremgår.
Beskeder kommer hurtigt og er meget instruktive og velformulerede. Assistenterne svarer hurtigt, opmuntrende og personligt tilbage. Al kommunikation sker i et sikret miljø, hvor man logger ind med MitID.
Alt i alt: jeg kan kun anbefale Jesper Nygart og hans team.
Meget imødekommende og servicemindede…
Meget imødekommende og servicemindede medarbejdere. Har kun gode oplevelser!
Fantastisk Forløb,
Fantastisk Forløb,
jeg har fra starten følt mig i meget trygge hænder og de har været en virkelig god støtte igennem det hele. De er super søde og virkelig hurtige til at svare. Det hele værd for mig

Jeg er så glad
Jeg er så glad for, fit for livet, de er så gode og søde til at svare på mine spørgsmål. Jeg er helt tryg ved dem. De har gjort, så jeg har fået et helt naturligt forhold til mad. Nu er der plads til at jeg kan tænke på andet end mad. Jeg er SÅ taknemmelig.

Behagelig samtale og god rådgivning
Behagelig samtale og god rådgivning

Meget nemt og enkelt
Meget nemt og enkelt, og hurtigt svsr. Det er nemt og have med at gøre 👍

Risposta di fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
God vejledning og meget lyttende til…
God vejledning og meget lyttende til min situation de svarer mig hurtigt når jeg skriver til dem tak for jer min energi er kommet tilbage

Professionel og kompetent vejledning
Professionel og kompetent vejledning, hurtig respons så man kan komme i gang, når beslutningen er truffet.
Mange tak herfra.

Virkelig en stor hjælp
Virkelig en stor hjælp
Nemme at komme i kontakt med
Svar hurtigt
Kan virkelig anbefales

Super service
Super service. Søde mennesker der vender tilbage med hurtigt svar på eventuelle spørgsmål.

Fantastisk oplevelse!
Hvis man skrev til dem, blev der altid svaret samme dag selvom det var weekend og helligdag. Kæmpe anbefaling herfra 🙏⭐️

Kan inte annat än att ge 5+
Kan inte annat än att ge 5+. Bra bemötande, hjälpsamma, trevliga. Finns inget negativt att säga alls.

Risposta di fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Den dame jeg snakkede med var sød og…
Den dame jeg snakkede med var sød og rar og vidste hvad hun snakkede om

I trygge hænder
Indtil videre har mit forløb være fuldstændig problemfrit og lige til. Har man spørgsmål, er de super hurtige til at svare, samt meget behagelige og ligetil at snakke med.

Det bedste personal
Det bedste personal, altid klar til at vejlede og hjælpe. Rigtig god forløb.

Meget hurtigt svar
Meget hurtigt svar, når man lægger en besked. Man føler sig i gode hænder.

God og hurtig service.

Risposta di fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Meget behagelig og faglig kompetent…
Meget behagelig og faglig kompetent personale