Scopri cosa dicono le persone
Moikka! Tämä valmennus on auttanut itseäni juuri niissä asioissa, missä toivoinkin apua. Vaikka munkin elämäntyyli on välillä vähän reissaamista, oon päässyt niihin lähtemään hyvillä ohjeilla.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Fitbeny-valmennuksessa keskitytään auttamaan ihmisiä saavuttamaan näkyviä tuloksia rasvanpoltossa, lihasten kasvatuksessa ja suoritustehon parantamisessa - sekä rakentamaan terveellisiä ja pysyviä elämäntapamuutoksia.📚 Meidän valmennuksessa ruokavalio on herkullinen, helppo ja mutkaton - suunniteltu tukemaan rasvanpolttoa, lihaskasvua ja hyvinvointia kiireisessä arjessa. Kehittelemme jatkuvasti uusia maistuvia Fitbeny-reseptejä, jotka tuovat iloa ja makua asiakkaidemme jokaiseen päivään.🥑 Fitbenyn perustaja Benjamin on koonnut ympärilleen osaavan tiimin, johon kuuluu yksi liikuntatieteiden maisteri sekä kaksi koulutettua personal traineria. Yhdessä tuemme asiakkaitamme kohti tehokasta painonpudotusta, parempaa jaksamista ja vahvempaa kehoa.💪🏼 Etsitkö apua rasvanpolttoon, lihaskasvuun tai elämäntapamuutokseen? Käy osoitteessa www.fitbeny.fi ja varaa maksuton konsultaatiopuhelu - ilman sitoutumista.🤝
Informazioni di contatto
Finlandia
- contact@fitbeny.com
- fitbeny.com
Le persone hanno visualizzato anche
Todella ammattitaitoista valmentamista.
Todella ammattitaitoista ja ihmisläheistä toimintaa. Kaikki rullaa kuten pitääkin. Ongelman tulessa siihen löytyy molemmille sopiva ratkaisu. Valmentaja aidosti haluaa että onnistuu tavoitteissa. Parasta on että ruuista tehdään arkiruokatyyppisiä ja myös vähän spessumpaa, ei pääse kyllästymään. Voin suositella.
Huipputiimi ja loistavat valmentajat…
Huipputiimi ja loistavat valmentajat tukevat tilanteessa kun tilanteessa ja apu löytyy melkein heti. Ruuat on maistuvia mutta mikä tärkeintä tulokset huomaa. Suosittelen erittäin kovasti!
Todella hyvin kasattu kokonaisuus
Todella hyvin kasattu kokonaisuus! Appi selkeästi toteutettu, kaikki löytyy saman sovelluksen kautta. Ruokaohjeet selkeitä ja monipuolisia ja valmentaja Sami muokannut tarpeiden mukaan matkan varrella! Valmentaja Sami todella ammattitaitoinen ja ottaa hyvin kaikki tarpeet huomioon ja motivoi viikottain viikkoraporttien yhteydessä
Laadukas valmennus!
Valmennukseen sijoitus on ollut yksi parhaimmista päätöksistä joita olen tehnyt! Treeni- ja ruokaohjelmat on selkeitä ja mielekästä noudattaa. Treeniohjelma on räätälöity täysin omien tavoitteiden mukaan ja reseptit on maistuvia. Valmentajanani on Sami, joka on selvästi ammattitaitoinen työssään. Neuvot ja vinkit saa nopeasti chatin puolelta, oli sitten mielenpäällä mitä tahansa valmennukseen liittyen.
Ei voi kuin suositella FitBenyn valmennusta kaikille jotka haluavat johdonmukaista ja ammattitaitoista valmennusta.
Olen tyytyväinen valmennukseen
Olen tyytyväinen valmennukseen. Juho on huippu tyyppi ja pitää minut kaidalla tiellä läpi valmennuksen eri vaiheissa! Muutosta tehdään kaikilla osa-alueilla ja ajatuksia voi aina vaihtaa kun tarve. Tämä on nimenomaan elämäntapamuutos, ei mikään dieetti valmennus. Erityiskiitos Juholle myötätunnosta, tsempistä ja tien näyttämisestä 🤗 Vielä jatketaan!
Reseptit maistuvia ja näin ollen…
Reseptit maistuvia ja näin ollen toimivia. Kaikki tehtiin täysin toiveitteni mukaan ja päästiin älyttömiin tuloksiin
Reilu kk takana ja ohjelma toimii…
Reilu kk takana ja ohjelma toimii mahtavasti! Valmentajat ovat ammattimaisia ja kaikkiin kysymyksiin vastataan spesifisti. Harmittaa kun en ole ennemmin lähtenyt mukaan.
Selkeä sovellus
Selkeä sovellus, helppo yhteydenpito, miellyttävät hahmot. Ja ne näkyvät tulokset👍
Paras hetki aloittaa valmennus on nyt!
Valmennus on vielä kesken, mutta jo tässä vaiheessa voin sanoa, että homma toimii. Paino on pudonnut hienosti ja asetettu tavoite 13kg pudotus tulee toteutumaan ennen tavoiteaikaa. Kaikki on mennyt kuten etukäteen FitBenyn puolelta kerrottiin. Ruoka- ja treeniohjelmat ovat toimivia, asiantuntevan ja mukavan valmentajan kanssa homma toimii erinomaisesti. Reagointi pyyntöihin todella nopeaa ja asiantuntevaa. Toki lopulta onnistuminen on itsestä kiinni, mutta FitBeny kyllä mahdollistaa helpolla tavalla, että pääset maaliin. Ja sinun ei tarvitse olla nuori vaan ohjelma toimii erinomaisesti myös yli 50v henkilöllä, kuten itse olen. Se kuuluisa iso peukku siis täältä FitBenyn valmennukselle👍
Valmennuksia on tullut ja mennyt
Valmennuksia on tullut ja mennyt, mutta harvoin näin selkeää ja hyvin strukturoitua omaan elämään sopivaa yksilövalmennusta, en ole vielä aiemmin kokenut. Se painonpudotuksen joko-tai ajattelu poistuu ja treeniohjelma voidaan tuoda sopivaksi sinne vaikka kotisalille ja reseptit aivan loistavia vaikka koko perheelle. Vuorotyöt ja ruuhkavuodet ei ole estäny tai hidastanut enää tähän ohjelmaan osallistuttua painonpudotusta, päinvastoin. Ei ole tarvinnut tehdä perheessä ”omia ruokia” erikseen. Kannustavat ja ammattitaitoiset valmentajat. Erittäin erittäin lämmin suositus kaiken kaikkiaan, niille jotka haluavat elää viimein terveellisempää elämää ja löytää valmennuksen oman elämän tarpeisiin sopivaksi!🙏🏼
Todella hyvä valmennus
Todella hyvä valmennus! Ammattitaitoiset valmentajat! Rasvanpoltto onnitunut tämän valmennuksen myötä hyvin. Appia helppoa käyttää ja ruokaohjelmat ovat hyviä. Sinulle tehdään juuri sinun tarpeisiin oleva ohjelma. Valmentaja Sami ollut kyllä niin hyvä valmentaja joka antaa joka viikko hyvää palautetta ja buustaa sinua eteenpäin! 💪🏼Voin vain suositella Fitbeny valmennusta kaikille!
Pelkkää posii
Ruokaohjeet on erittäin maukkaita ja monipuolisia. Viikottainen seuranta toimii mun kohdalla erittäin hyvin ja sitä vähä niinku odottelee et olispa jo Perjantai et pääsee täyttelee raporttia. Valmentajani Samin viikottaiset "videotervehdykset" ovat aina positiivisia ja tsemppaavia.
12 viikkoa ja -6kg ja tuohon mahtuu muutama hurvitteluviikonloppu joten ei voi olla kuin tyytyväinen ja suositella Fitbenyä ja Samia kaikille ketkä haluaa tehdä muutoksen kohti terveellisempää elämää 👍
86kg->73kg
86kg->73kg. 110cm vyötärö->93,5cm Lokakuu-Huhtikuu.
Hyvät kokemukset jäi
Suosittelen!
Kolme kuukautta mukana valmennuksessa ja kokemus on ollut tosi positiivinen! Ohjeet on selkeät ja suunniteltu just omaan arkeen sopivaksi, ilman turhaa säätöä ja hifistelyä. Kaikkia toiveita on kuunneltu ja ruokavalioa+ treeniohjelmaa muokkailtu toiveiden pohjalta nopeallakin aikataululla ja kehitystä tarkkaillaan viikottain.
Valmennus on ammattitaitoista, asiakaslähtöistä ja motivoivaa. Ennen valmennusta junnasin pitkään kehityksessä paikallaan, eikä osaaminen riittänyt pääsemään omissa tavoitteissa eteenpäin. Valmennukseen ryhdyttyä jo kolmessa kuukaudessa on tapahtunut hurjasti ammattilaisen opastuksella, kaikki ohjeet tulee fiksusti helppokäyttöiseen appiin ja itse ei tarvitse muuta kuin suorittaa, tykkään!🔥
Laadukas palvelu
Appi on todella hyvä ja helppo käyttöinen. Reeni ja ruuat ollut todella helppo ymmärtää ja lukea. Lisäksi mukava henkilökunta, royalit Juholle ohjeistuksista ja resepteistä. Hinta/laatu suhde mielestäni pitää paikkansa
Tästä valmennuksesta tulee hyvä mieli :)
Moikka!
Reseptit on ollut mun pelastaja, koska saan niistä vain seurata ohjetta ja tehdä ilman stressiä siitä, onko oikea määrät esim. proteiinia yms.
Juho on ollut myös tosi mukava valmentaja ja vastaillut ahkerasti kaikkiin kysymyksiin. Hänestä ollut iso apu.
Pystyn suositella kyllä lämpimästi.
Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet
Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet. Sami Matikainen hyvä valmentaja ja reagoi nopeasti ja tekee tarvittavia muutoksia. Myös tullut tukea ja tsemppiä myös muihin asioihin kuten nikotiinin lopettamiseen mikä jäi pois noin 2kk sitten.
Jose Halonen
Lähteminen valmennukseen oli huippu juttu. Kaikki on selkeää treenit sekä ruokailut. Asiaa tosiaan helpottaa oma aplikaatio.
Viikottaiset raportit valmentajan kanssa hyviä, vaikka asiaa ei välttämättä niin paljoa olisikaan.
Suosittelen
Olen ollut valmennuksessa nyt noin neljä kuukautta, ja voin rehellisesti sanoa, että kokemus on ollut todella positiivinen. Valmennus on ollut selkeää ja johdonmukaista. Ei mitään turhaa kikkailua, vaan asiat on rakennettu toimiviksi arjessa.
Juho on helposti lähestyttävä ja aidosti kiinnostunut edistymisestäni. Olen saanut aina vastauksia kysymyksiini ja ohjeistus on ollut selkeää ja motivoivaa.
Tuloksia on tullut tasaisesti, mutta ehkä vielä tärkeämpää on se, että oma ymmärrys tekemisestä on kehittynyt paljon. Tämä ei ole ollut pelkkä “kuuri”, vaan prosessi, josta on oikeasti jäänyt pysyviä oppeja.
Valmennusta on jäljellä vielä muutama kuukausi ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka haluavat kestävää kehitystä ja asiantuntevaa tukea matkalleen.
Suosittelen!
Selkeät ja helposti ymmärrettävät ohjeet pitävät motivaatiota yllä. Yksilöllinen ja asiakaslähtöinen valmennus. Hinta ehkä hivenen kallis, mutta tuloksia kyllä tulee! Sami on valmentajana positiivinen, kannustava ja ammattitaitoinen!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.