L'azienda ha risposto
En forrygende god oplevelse at samarbejde med jer om mit barnebarns gave til sine forældre. Det gik tjept, og uden slinger. Første kontakt i fredags ved 23 tiden/ sover I aldrig? Mandag og tirsdag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har nu købt 3 produkter fra firstdrawing og både store og små synes det har været en fantastisk oplevelse og sjov måde at tegningerne op i størrelse og “malet” færdig. Sidste indkøb var et billede... Leggi di più
Super oplevelse! Lige fra den første kontakt er det tydeligt at dette firma sætter kvalitet i højsædet. Gode input til processen, og billederne fra vores børn er nu rene mesterværker - i vores øjne... Leggi di più
Vi skaber børnekunstværker med udgangspunkt i børnetegninger. Alt fra barnets tegning forbliver originalt, men en grafiker tilføjer farver og elementer og fuldender på den måde den historie, som barnet fortæller med tegningen.
Rønøs Alle 4, 4000, Roskilde, Danimarca
Min datter havde tegnet en tegning. Jeg sendte et billede af tegningen til firstdrawning. Wupti - et stk. kunstværk. Nem hjemmeside og tilgang. Så godt at man kan uddybe hvad man ønsker af tilrettelser til billedet. God kommunikation, så flot kvalitet, sikkert indpakket og hurtig levering. Alt er perfekt! Tak for billedet.

Risposta di Firstdrawing
Hvis man ku gi flere stjerner havde jeg gjort det… Vil til en hver tid anbefale alle omkring mig at få sat smukke minder på en plakat. Top kvalitet og lækker levering💪
Lige et speciel stort TAK til Anne for hendes profesionelle kundeservice🙏

Risposta di Firstdrawing
Jeg elsker den plakat jeg har fået af min søns første tegning. Og selvom jeg ombestemte mig en del gange ift. designet, så var de hurtige til at lave rettelserne.
Jeg fik endda tilsendt en ny plakat da den første ikke var blevet afhentet pga forkortet afhentnings periode (havde jeg ikke set) og covid isolation.
Glæder mig til at lillebror laver sin første tegning, så den også kan blive lavet.

Risposta di Firstdrawing
Fantastisk koncept. Skaber de flotteste udtryk af både dine børnetegninger eller egen kunst/maleri. Samtidig med super god service.
Første kontakt i fredags ved 23 tiden/ sover I aldrig?
Mandag og tirsdag gik med at korrigere layoutet og med at producere resultatet. Onsdag afsendelse og i dag torsdag har jeg modtaget, det SKØNNESTE billede i glas og ramme. Mit barnebarn glæder sig vildt til at give det til sine forældre.

Risposta di Firstdrawing
Jeg havde problemer med at lave min bestilling online via tlf. (Android) og efter 2 dages forsøgen, kontaktede jeg firmaet hvor Anne hjalp mig med at lave min bestilling via. Mail. Det tog self længere tid, men hun var meget omhyggelig og meget høflig. Det vigtigste for hende var at gøre et godt stykke arbejde og jeg må sige at servicen er i top! Meget glad og tilfreds med behandlingen/servicen! 😇

Risposta di Firstdrawing
God og brugervenlig hjemmeside, så man netop kan få præcist det billede man drømmer om at give som gave!
Resultat er super flot og til stor glæde hver eneste dag!
Derudover er der hurtig levering og god kundeservice.
Jeg kan varm anbefale alle at bestille fra First Drawing, hvis gaven skal være lidt ekstra unik!
Høj kvalitet og hurtig levering. Vi er meget tilfredse.
Så fint et koncept. Anne hjalp mig hurtigt med at tilrette mit billede til en kunstplakat, da noget ved layoutet fik rykket billedet skævt. Desværre fik trykken sendt det skæve billede afsted, og jeg fik ikke besked om levering/afhentning af fragtfirmaet. Da jeg efter weekenden fik fat på Anne igen, fik hun hurtigt sendt den rigtige plakat afsted istedet. Plakaten er så smuk, og vi er virkelig glade for den.
Min datter er super stolt af hendes kunst på væggen. Mange fede designs og muligheder at vælge i mellem. Hurtig levering og bare et fantastisk koncept!
Super god service.
Var i tvivl om min ordre var gået igennem. Men fik hurtigt svar over mail, på at alt var i den fineste orden. 👌🏼
Super god service, og god feedback som gjorde at vi fik maleriet i de farver som vi havde ønsket os. Super god ide.
Fin kommunikation, meget imødekommende ang. mine ønsker.
Produktet og kvaliteten er til ug- med kryds og slange.
Virkelig fedt koncept! Mine døtre har fået lavet flere billeder hos First Drawing, og de er bare så glade og stolte over resultatet, og har billederne hængende på deres værelse. Det har også gjort dem meget mere kreative.
Fantastisk koncept til uendelig mange lejligheder.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.