Jeg bookede online hos First Camp dagen før mit ophold for at benytte kampagnen "3 nætter for 2". Desværre glemte jeg at indtaste rabatkoden under betalingen, og både receptionen og kundeservice afv... Leggi di più

Er kommet på Grenen strand camping i 12 år. Og må sige det bare er blevet bedre. Fantastisk smilende og hjælpsom personale, god stemning på pladsen, Services bygningen er meget velholdt og rengø... Leggi di più
Vi havde lejet en hytte, som både var ren og pæn, men der er ikke plads til noget bagage nogen sted, så en dårlig indrettet hytte. Men alt i alt en god oplevelse af campingpladsen
Dejlig beliggende campingplads ved Grenen ved strand. Tæt på havet og nem afstand til Skagen by. God service og ordnede forhold. Stille og rolig campingplads med kombination af autocamper, campingvogn... Leggi di più
Velkommen till First Camp Grenen Strand – Skagen! Vores campingplads oser af hygge og udstråler god atmosfære. Placeringen er også unik, da campingpladsen ligger lige ved skøn badestrand, som den eneste i Skagen-området. Når du besøger First Camp Grenen Strand, camperer du mere eller mindre i Skagen, Nordjyllands solskinsperle.
Hvorfor vælge First Camp
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Fyrvej 16, 9990, Skagen, Nordjylland, Danimarca
Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Skagen
Vi er kommet til Skagen igennem
12 år på samme plads .
Vi er altid blevet godt behandlet der .

Hyggelig camping plads
Vi nød stedet og havde et par dejlige dage derop. Glæder os til at komme igen i år. Vi var der i sep mdr 2023. Kan ikke huske datoen men skønt sted

Risposta di First Camp - Grenen Strand
Jeg elsker at komme på First Camp…
Jeg elsker at komme på First Camp Skagen.. det er mest voksen tid, ro, hygge, samvær.. vi mangler ikke at det ekstra som mange pladser har, fordi vi bor så tæt på byen.. atmosfæren på pladsen er så god 🤩👍❤️

Risposta di First Camp - Grenen Strand
3m regler kender i overhovedet ikke Alt…
3m regler kender i overhovedet ikke Alt for stor forskel på pladserne.Uhøfligt personale Total overfyldt affald på containerpladsen.

Risposta di First Camp - Grenen Strand
Beliggenheden hele området naturen…
Beliggenheden hele området naturen stranden pladsen gæsterne personalet køkken/badeforholdene er for mig bare i orden jeg nyder min ferie fuldt ud det er til sommer 46 år i træk på denne plads ris og ros herfra.

god beliggenhed
god beliggenhed, fine faciliteter, venligt personale midt i skøn natur og mange muligheder for kulturoplevelser

Fantastisk beliggenhed
Campingpladsen ligger på et af Danmarks flotteste steder. Tæt på havet og tæt på Skagen by. Campingpladsens faciliteter er super gode. Det eneste minus er en meget negativ kundeservice, tæt på uforskammet. Måden der bliver talt på om andre er bare ikke ok. Husk nu på det er kunderne i lever af.

Risposta di First Camp - Grenen Strand
Placeringen for pladsen er fantastisk
Placeringen for pladsen er fantastisk, faciliteterne er gode og personalet søde. Vi boede i en såkaldt luksushytte, men altså luksus og luksus(?!) Det var en hytte og den var ganske fin, men da næppe luksus😬 Vi boede 2 voksne og 3 børn i en teoretisk 8 Pers.hytte(what??!) Det var meeget småt. Jeg ved simpelthen ikke hvor vores bagage skulle have været, hvis ikke vi havde haft en køje i overskud i det ene værelse🤷♀️ ( og jeg var gået bananas, hvis der også skulle have sovet nogen i sovesofaen, det tror jeg simpelthen ikke fungerer i praksis😲 Hytterne var dog rigtig pæne og det fungerede for os og vi hyggede☺️ Jeg synes dog, at det er ærgerligt at hytterne er placeret mørkt og skyggefuldt, ville være skønt om træerne/skovhegnet de ligger klods op ad, kunne trimmes på en eller anden måde, så det lysnede…der var super mange myg i øvrigt!
Men vi havde en herlig uge, for det er josmukke Skagen👍🏻

Hyggelig campingplads
Vi havde oprindeligt booket en overnatning i telt, men valgte at blive en dag ekstra, fordi vi synes det var så hyggeligt, både Skagen by, men også selve pladsen og stranden som lå lige ved campingpladsen.

Risposta di First Camp - Grenen Strand
Jeg kan kun anbefale jer,er kommet dig…
Jeg kan kun anbefale jer,er kommet dig i flere år, altid en god oplevelse.

Ombokning
Vi kunde inte komma dit p.g.a stormen Hans i augusti, försökte boka om till 2024 , men det fick vi inte.
Mvh

Altid super service