Fantastisk dejlig plads, gøgen kukkede og der var god plads til os alle her udenfor sæsonen. Vi savnede en lille frostboks i køleskabet i hytten og døren til badeværelset kunne ikke lukke. Sovesofa... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Jeg har været rigtig tilfreds med mit ophold, fra bookning til afrejse har været en super oplevelse, masser af hjælpsom og venlig personale. De har haft travlt i vinters med nye tiltag på pladsen o... Leggi di più
Snus pose fandt min søn i indørs swimmingpool poolen er generalt bare ulækker og grumset vand hygiejne er der intet af . bad er beskidte .. hvor man sidder og spiser udenfor er der glasskår og fyl... Leggi di più
Slidt og beskidt camping plads. Toiletter og bad er ikke rengjorte. Flere toilet faciliteter af aflåst og i stykker. Minigolf, legepladser og udendørspool er i forfald og godt nedslidte at se på. Den... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Status 2024 Her får i lige en lille oversigt over hvad der sker på pladsen. LEGEPLADS - juhuu vi er glade for at fortælle vi har fået godkendt opgradering af legeplads🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻😃 På den lille legeplads, kommer der 2 store legetårn med stål rutsjebane, klatrevæg, 2 sandkasser og gynger.🤗 Der kommer ligeledes en ny sansegynge samt bænkesæt. I sansehaven kommer der 2 trampoliner, beachvolleybane, bålplads, bænkesæt og grillplads🤗 Minigolfbanen bliver malet i foråret. Bistro holder åbent weekender og helligdage. Badeland er under renovering og står klar til d. 22/3🤗 Jeg har været i fuld gang med at grave åløb for at undgå vand på pladsen. Mvh. Sine & Henrik
Hvorfor vælge First Camp
Scritti dall'azienda
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Informazioni di contatto
Bøsørevej 16, 5874, Hesselager, Sønderjylland, Danimarca
Ha risposto al 15% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted, og der er stort set altid muligt at få fat på en service medarbejder.
Vi kommer igen næste år 👍🌞
God sommer
Absolut en campingplads med styr på…
Absolut en campingplads med styr på sagerne, gulvvarme på badeværelserne, kvalitetsmaterialer, kæmpe minigolfbane, badeland og top faciliteter .. forstår ingenting af kritikere her…
Ikke et eneste stykke skrald eller plet på udendørs arealer samt alt er rent hele tiden
Super lækkert område på Bøsørevcamping…
Super lækkert område på Bøsørevcamping nær strand og natur. Fine servicebygninger med god køkken midt på pladsen og toiletter er fine, men armaturene/bruser kunne godt trænge til opgradering og vil anbefale udskifte armatur sådan at man skal trykke for vand hver 3-4 minut fordi da jeg skulle i bad, havde en anden “glemt” at slukke for bruseren og det er jo ikke miljøvenligt og dyrt vandforbrug.
Personalet er meget flinke og hjælpsomme.
Vi lejede campingvogn 44 og 45 og det er meget fine vogne som vi sov godt i, dog savnes der et manual/vejledning til hvordan man tænder og styrer for temperatur i vognen og måtte bruge næsten 1 time for finde ud af styringen/“computeren”
Fantastisk campingplads – vi kommer helt sikkert igen!
Vi har haft en virkelig dejlig ferie på denne campingplads. Faciliteterne er i top, og der er tænkt på både børn og voksne. Poolområdet er super godt – både med indendørs og udendørs pool – så der er altid mulighed for at bade uanset vejret.
Stranden er også rigtig fin og nem at komme til, hvilket gjorde dagene ekstra afslappende. For børnene var der masser af aktiviteter og ting at lave, så de kedede sig ikke et sekund.
Personalet fortjener også stor ros: de er utrolig venlige og hjælpsomme. Man kan virkelig mærke, at ejerne er engagerede og gør en stor indsats for at vedligeholde pladsen og skabe en god oplevelse for gæsterne.
Alt i alt en campingplads vi varmt kan anbefale – og vi kommer helt sikkert tilbage!
6 overnatninger på Bøsøre
6 overnatninger på Bøsøre. Fin oplevelse til pengene. Gode store pladser, varme i servicebygninger, god plads til alle, ingen kø og dejlig natur, fin service i butikken og i bistroen. Eneste lille minus er at når det er så stort så bliver det mere kommercielt, knapt så "familært" ift. værtspar etc. men vi var vældig godt tilfredse og alle var flinke.
Meget tilfreds🤩
De har haft travlt i vinters med nye tiltag på pladsen og det er virkelig blevet så fint der, det er tydeligt at mærke at de nye ejer har haft nogle år på campingpladsen nu, de gør virkelig en masse fint ved stedet, ting tager tid, det er helt forståeligt.
Tak for et dejligt ophold på vores yndlings campingplads.
Fantastisk dejlig plads
Vi savnede en lille frostboks i køleskabet i hytten og døren til badeværelset kunne ikke lukke. Sovesofa bør udskiftes er meget slidt/ridset i betrækket.
Vi kommer gerne igen.
Perfekt lokation til en fest
Vi har netop holdt konfirmation på Bøsøre Camping og det kan virkelig anbefales. Helt perfekt lokation til en fest med mange børn og unge mennesker. Sine og Henrik er søde og meget behjælpelige med alt hvad man har brug for. Maden var virkelig god og i rigelige mængder. I forbindelse med festen boede vi og mange af gæsterne i hytter og på campingpladsen. En helt perfekt weekend.

Super skøn campingplads
Super skøn campingplads. Har lige været der 3 dage med egen campingvogn, mig selv og mine to børn.
Personalet var super søde, og alt praktisk fungerede bare.
Badelandet er skønt, med en perfekt indretning, så det er sjovt både for store og små. Samt overskueligt når man er der alene med børn.
Legepladserne er blevet renoveret med nye flotte hoppepuder.
Faciliteterne er rene og i flot stand. Det udendørs badeland og minigolfbanen trænger til en renovering, men det fortalte de at det er planlagt nu og vil være på plads til maj.
Så 5 store stjerner herfra. Det er skønt nu, men bliver kun bedre.

Risposta di First Camp - Bøsøre Strand
Første gang på denne Camping plads
Første gang på denne Camping plads, og ihverfald heller ikke den sidste. Hele personalet, men ikke mindst manden bag camping pladsen, har den skønneste energi. Sørger virkelig for sine gæster !
Kæmpe anbefaling, tak for denne gang. Vi ses helt sikkert igen ♥️👏🏻

Risposta di First Camp - Bøsøre Strand
Super venlige og imødekommende værter.
Super venlige og imødekommende værter.
Vi havde lidt problemer med pladsen grundet regn men fik hjælp med det samme og fik en ny plads.
Vi har haft den hyggeligste ferie 😊👍

Risposta di First Camp - Bøsøre Strand
Vi havde et helt fantastisk ophold hos…
Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟
Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bare hele forskellen!
Stedet er perfekt til børnefamilier. Der er masser af aktiviteter og gode faciliteter for ungerne, så de aldrig keder sig. Samtidig er området dejligt trygt og hyggeligt, så man som forælder kan slappe af.
Alt i alt et skønt sted med god stemning, flotte omgivelser og service i topklasse. Vi kommer helt sikkert igen – kan varmt anbefales! 🙌

Bøsøre Strand camping
Bøsøre Strand camping. Vi har lejet kostalden til fest og hytter til overnattende gæster. Der er virkelig en god service og vi har kun mødt søde folk. Virkelig hyggeligt lokale at holde fest i. Så fine og rene hytter. Da det er en uge før sæsonen starter, var der et par småfejl, men de blev rettet indenfor 5 minutter, når vi ringede. Ingen tvivl om vi kommer til at holde fest der igen.

Risposta di First Camp - Bøsøre Strand
Fantastisk campingplads med fede arrangementer! 🌞
Vi havde en helt igennem skøn oplevelse på First Camp Bøsøre Strand! Her er der virkelig noget for alle – lækker pool, masser af sjove aktiviteter, fede arrangementer, en velassorteret butik og super venligt personale.
Faciliteterne er i top – flotte og rene toiletter, dejligt køkken og alt, hvad man har brug for til en god campingferie.
Et kæmpe plus til campingmutter og fatter, som skaber en helt særlig stemning og får én til at føle sig som en del af familien.
Vi kommer helt sikkert igen - First Camp Bøsøre Strand er camping, når det er allerbedst! ⛺️🌊✨

Risposta di First Camp - Bøsøre Strand
Vi har besøgt Bøsøre Strand camping vi…
Vi har besøgt Bøsøre Strand camping vi havde en klintholmhytte hytten var fin.
Badelandet var lidt til den kølige side for de mindste og så kunne vi godt have brugt at der var svømme bælter og lidt legetøj, når der ikke er livredder på.
Vi kunne sagtens komme igen 👍🏻
Bedste campingplads
Bedste campingplads
Vi er en familie på to voksne og 4 børn og vi har været på Bøsøre camping 4 gange og det er ikke vores sidste gang.
Hvad der måtte være af mangler og slidtage bliver 100 procent opvejet af den fantastiske stemning og familiefølelse der er. Alle er inkluderet som en stor familie. Personalet er altid venlige og imødekommende. Der er næsten ikke noget der ikke kan lade sig gøre. Børnene er første prioritet med massere af aktiviteter i alle aldre. Vi elsker at komme der og glæder os allerede til næste vores næste besøg.
Badelandet er dejlig varmt
Badelandet er dejlig varmt, og det er åbent fra 9.00 til 21.00 med børne disco hver aften her i efterårsferien. Og det er så dejligt at man kan få en drink. Der er også et stort aktivitets program for små og store. Denne plads kan virkelig anbefales.
Det var en super plads med så søde…
Det var en super plads med så søde personale rent og pænt men når man vælger en plads skal man ikke ligge på plads 97 der er de sureste mennesker som man får som naboer de brokker sig og svare så surt så det var lidt øv de andre naboer rundt om var så flinke
Sødt forpagterpar
Forpagterne Henrik og Sine har virkelig anstrenget sig for at give os et godt ophold, og sørget for alle små detaljer. Vi var her også i 2024, og kan allerede se mange forbedringer rundt omkring på pladsen - men Rom blev ikke bygget på en dag. Det vigtigste for os er dog det personlige forhold til Campingfatter og Campingmutter, og de gør det virkelig godt.
Super hyggeligt sted med fantastisk beliggenhed og højt serviceniveau
Grønt, frodigt og direkte ved stranden! Bedre bliver det ikke. Gode fællesaktiviteter og fine fællesarealer. Rent og pænt overalt. Masser af serviceminded og imødekommende personale til at holde styr på det hele. Synlige ejere med et engagement udover det sædvanlige og et klart mål om at gøre hvad de kan, for at du får et godt ophold hos dem - uanset om du er 1. gangs gæst eller fastligger.
Helt nyt fitnessrum med få men gode maskiner og masser af håndvægte, arkaderum, veludstyret legerum, dejligt badeland (både inde og ude), trampoliner, et hav af legepladser m/u hoppepuder, strandbar med liggemadrasser og hængekøjer, forskellige boldbaner (fodbold, basket, mv.). Alle vore ønsker og behov blev imødekommet til overmiddel - også de særlige af slagsen.
Minigolfbanen med mange hyggelige H.C. Andersen figurer trænger til en spand maling, og man kan flere steder se, at pladsen har nogle år på bagen, men de nye ejere (på andet år nu) er meget opmærksomme på dette, og har en plan for at bringe det hele i tip-top stand. De har allerede nået rigtig meget, så allerede nu er pladsen helt sikkert et besøg værd - og så bliver det jo kun endnu bedre herfra :-)
Vores varmeste anbefalinger!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.