L'azienda ha risposto
SUPER DEJLIG CAMPINGPLADS,SÅ SMUK EN UDSIGT OG FLOTTE FACILITETER, MEGET PÆNT OG RENT OVER ALT, LÆKKER SWIMMINGPOOL BÅDE UDE OG INDE 😁 OG GOD LEGEPLADS BÅDE UDE OG INDE TIL BØRNENE 👍VIRKELIG EN S... Leggi di più
L'azienda ha risposto
First Camp Bøjden Strand giver dig havet som nabo. Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til en fantastisk og børnevenlige badestrand. Ikke nok med at du har mulighed for at hoppe i bølgen blå, så har du også mulighed for at tage en dukkert i vores ligeså fantastiske indendørs- og udendørs badeland. First Camp Bøjden Strand giver dig, som gæst, alt det du har behov for på en dejlig campingferie – og mere til.
Scritti dall'azienda
Bøjden Landevej 12, 5600, Faaborg, Sønderjylland, Danimarca
Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg rejste alene med min fireårige datter, højgravid og fuld af forventning om nogle rolige dage på First Camp Bøjden Strand.
Vi valgte stedet, fordi det beskrives som børnevenligt med varmt indendørs badeland og aktiviteter, hvor familier kan slappe af.
Desværre blev opholdet det stik modsatte. Vandet var iskoldt, hytten var ikke ordentligt rengjort, og flere ting manglede.
Men det værste var behandlingen. Da jeg roligt henvendte mig i receptionen, blev jeg talt til på en grov og nedladende måde foran min lille pige og andre gæster. Hun blev bange, og vi følte os utrygge resten af opholdet.
Jeg forsøgte at få sagen håndteret af hovedkontoret, men fik svar fra samme personale fra Bøjdens reception. Sagen er nu sendt til Center for Klageløsning.
Jeg deler min oplevelse, fordi ingen forældre – og slet ingen gravid kvinde med et barn – skal opleve at blive behandlet sådan et sted, der reklamerer med tryghed og børneglæde.
Opdatering:
Jeg kan se, at First Camp har svaret herunder. Jeg står naturligvis ved min oplevelse.
Jeg har dokumentation for hele forløbet, og flere gæster bekræftede, at episoden skete, som beskrevet.
Jeg er glad for, at sagen nu behandles af Center for Klageløsning, så en neutral instans kan vurdere den.
Jeg håber, at min oplevelse kan hjælpe andre familier – især gravide kvinder, der rejser alene med børn – til at føle sig trygge, når de vælger ferieophold.
Opdatering 2:
Jeg kan se, at First Camp har ændret deres svar.
For at præcisere fakta: Jeg bad flere gange om kompensation og om, at sagen blev behandlet af hovedkontoret – men modtog kun 5 % og en refusion på 60 kr.
Sagen er nu sendt til Center for Klageløsning, da jeg fortsat mener, at oplevelsen ikke er håndteret korrekt.

super dejlig plads
men meget dårlig hjemmeside

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Jeg havde booket en hytte og næsten allerede dagen efter ringen og afbestilt. Det hele flere mdr inden ankomst. Men da der må være sket en misforståelse og de ikke har fået noteret/slettet at jeg ikke ønsker det. Fik aldrig mail om afbestilling eller flere mails om bookingen, inden jeg fik en regning på det. Så alligevel kræver de pengene for opholdet, et ophold jeg ikke har benyttet. Der har været flere andre ting hvor der var sket misforståelser og havde booket af flere gange men fik aldrig bekræftelser, så der må være et hul i administrationen et sted.
Jeg bestiller aldrig derigennem igen.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Vores oplevelse levede på ingen måde op til beskrivelsen eller prisen på 1.000 kr. pr. nat.
Indtjekning: Vi modtog aldrig koden til nøgleboksen, trods vi havde informeret om sen ankomst. Vi måtte ringe til vagtnummeret for at få adgang.
Lagner og håndklæder: Det var umuligt at leje dette, da receptionen var lukket, og vagten oplyste, at der ikke var flere til rådighed.
Rengøring: Hytten var meget beskidt ved ankomst. Der var edderkopper overalt, også i spaen, hår og snavs i spabadet, åbne vinduer, toiletpapir på gulvet og krummer rundt omkring. Vi oplevede desuden smådyr på væggen. Vi efterlod hytten i langt renere stand, end vi modtog den.
Spaen: Vi kunne ikke benytte spaen pga. mangelfuld rengøring og frygt for bakterier.
Sengene: Da vi ikke kunne leje sengetøj og sengene fremstod beskidte, havde vi ikke lyst til at benytte dyner og madrasser uden lagner.
Samlet set fik vi en oplevelse, som hverken kan betegnes som "luksus" eller svarede til prisen. Havde hytten blot været markedsført som en almindelig hytte til 300–500 kr., havde vi haft realistiske forventninger.
Vi havde travlt næste morgen og nåede derfor ikke vej af receptionen - men de har hurtigt vendt tilbage på vores henvendelse via mail.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Hytten vi lejede bliver kaldt en luksus hytte 😳 Der var ingen rullegardiner der virkede i hele huset, benene på sovesofaen var knækket af, krummer i ovnen, voksne kan ikke stå oprejst på hemsen og døren ud til tagterrassen er kun til børn. Der lugtede stærkt af noget friskluft dispencer, møgbeskidt havebord. En bistro hvor samtlige stole samt gulvet var fuldstændig fedtet og personalet stod og havde ikke noget at lave så der var masser af tid til at tørre af. Amatør agtig underholdning for børnene. 7000 kr for 2 voksne og to børn 3 overnatninger, det er tyveri.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Overordnet set rigtig fint. Ingenting er perfekt. Men her er en god stemning, helt fine faciliteter. Oplevede kun venligt personale og der var rent og fint. Bruserne i poolen må gerne have besøg af en vvs snart. Lidt større udvalg i butik ville være lækkert. Fx lidt flere legesager og sjovt camping slik. Jeg vil også Anbefale de søde værter at købe en autotune til deres sangshow eller lave det til åben kareoke. Vi kommer gerne igen engang. Placeringen og udsigt er jo helt vildt.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
God ferie. Solen så vi ikke tirsdag. Øv øv. Vi har hygget os alligevel. Vi har været i hytten mandag til onsdag.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Vi har netop været en uge på First Camp Bøjden, og overordnet set er pladsen pæn og velholdt. Badelandet er fint nok, men virker lidt slidt, og bruserne derinde svinger meget i temperaturen – nogle gange helt kolde, andre gange varme som de skal være.
Det er tydeligt, at First Camp har opkøbt Jesperhus, for der reklameres rigtig meget for det. For eksempel var der til børneshow/godnatshow en quiz, som udelukkende handlede om Jesperhus. Det virkede noget malplaceret og som ren reklame i stedet for en aktivitet med fokus på det sted, vi var.
Vi oplevede desværre også, at vores datter på 5 år skar sig på et hegn. Der var blevet fjernet et fag af et stålhegn, og de skarpe metaldele, hegnet sad fast med, stod tilbage på hegnspælen. Hun skar sig så meget, at en anden campist måtte hjælpe hende, da det blødte en del. Denne campist gik direkte op i receptionen og gjorde opmærksom på det, og vi var også selv deroppe og viste et billede af, hvad og hvor det var sket. Chefen sagde, at det ville blive ordnet med det samme, men tre dage senere var det stadig ikke ordnet. Hegnspælen stod lige op ad området, hvor der var børneshow flere gange dagligt.
Til gengæld skal børneklubben med Bo og Sophie have stor ros. De var virkelig gode til at inkludere alle børn, også de stille børn, og fik skabt en tryg og hyggelig stemning omkring aktiviteterne.
Pladsen ligger godt i forhold til ture ud i området, og solnedgangene er helt fantastiske.
Alt i alt er det tydeligt, at pladsen er en del af et koncept, måske stadig under udvikling. For os manglede den dog noget af den charme og sjæl, man ellers kan finde på mindre, privatejede campingpladser. Det gør desværre, at vi ikke vil vende tilbage en anden gang.
OG GOD LEGEPLADS BÅDE UDE OG INDE TIL BØRNENE 👍VIRKELIG EN SUPER DEJLIG OPLEVELSE, ET STED MAN MEGET GERNE VIL TILBAGE TIL.
RIGTIG GOD MINIGOLF BANE 😁

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Vi besøgte pladsen fra fredag til søndag i uge 24 og blev desværre skuffede. Beliggenheden er fin, men billederne og de standarder, der vises online, stemmer ikke overens med virkeligheden.
Pladsen bærer tydeligt præg af manglende vedligeholdelse – der er ukrudt overalt, og faciliteterne er slidte. Minigolfbanen var nærmest ubrugelig på grund af aggressive måger, der havde reder der. Rengøringsstandarden halter; vi oplevede spindelvæv, edderkopper, og servicebygningens dør var brækket af. I badefaciliteterne hang bænke løst og virkede direkte usikre.
Vi mener ikke, det lever op til en 4-stjernet standard. Samtidig var flere ting lukket, uden at det var oplyst på hjemmesiden – hvilket gjorde opholdet unødigt dyrt i forhold til, hvad man reelt fik.
Vi havde håbet på en bedre oplevelse

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Dejligt beliggende campingplads med mange fine pladser og adgang direkte til stranden.
Pæne og rene servicebygninger og super venligt personale.
Masser af aktiviteter for børnene i mini-ferier og højsæsonen.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
vi overnattede heldigvis kun en enkelt nat i en hytte.
hytten i sig selv var lækker nok, men mangel på rengøring og vedligehold var stor.
Det startede med at man åbnede køleskabet for at sætte lidt vand på køl og så rendte der vand ud af køleskabet og ned i skuffen under og der stod blank vand i bunden af køleskabet.
dobbelt sengen i soveværelset var at samlingen med en af de gamle fjedre senge fra 90 som man kunne klappe ud. Den var simpelthen for ringe så man fik næsten ikke sovet.
Der til er der spa men kun tabletter nok til en enkelt person kan bruge den hvis man skal følge deres anbefalinger/anvisninger

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Booking, ankomst, afrejse og alt omkring dette fungerer upåklageligt, omend ophold samlet set er ret så dyrt! Pladskort og den virkelige verden stemmer ikke altid overens, fx er pladserne 70-71-72 markeret som VA-pladser, men det er de IKKE. Det var træls at erfare, når nu vi specifikt var gået efter det, men vi blev dog tilbudt en anden plads eller en lille refusion. Vi valgte refusion, eftersom vi var glade nok for pladsen iøvrigt, og vi havde stillet næsten alt op. Samtidig opfordrede vi kraftigt pladsen til at få tingene opdateret - sidste år blev angivet ikke at have givet anledning til klager, hvilket er noget uforståeligt.
Mange ting omkring servicebygning 3 og pladsen generelt virker noget slidt men bærer mest af alt præg af manglende omhu for detaljen. Ærgerligt når nu det ellers er en meget fin og fint beliggende plads.
Link til TrustPilot i fremsendt mail fører til en TESTSIDE - IKKE en rigtig side. Det er en ommer!!

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
En dejlig campingplads. Venlig og imødekommende personale . Der laves mange ting for hele familien hen over sæsonen. Vi glæder os til næste sæson

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Fantastisk campingplads med gode serviceforhold og venligt personale der altid er imødekommende og smilende. Som sæsonligger er jeg godt tilfreds

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Fantastisk lækker canpingplads hvor de er gode til at holde servicebygningerne. Udsigten gør bare pladsen endnu bedre så derfor er 4. sæson som fastlægger nu booket. Pladsen har en dejlig lokation ikke langt fra Faaborg hvor der er masser af ting som man kan opleve. De er også gode til at lave mange aktiviteter på selve campingpladsen for hele familien.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Er lige kommet hjem fra 3. Sæson som fastligger på Bøjden, og har booket sæsonplads igen næste år.
Pladsen har en perfekt beliggenhed og skønne faciliteter.
Personalet er helt i top, og får mine varmeste anbefalinger

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Dejlig campingplads med god betjening. En skøn oplevelse

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
Hej vi havde lejet en hytte i 14 dage men måtte flytte derfra før tid pga manglende vedligeholdelse af hytten.

Risposta di First Camp - Bøjden Strand
First camp udlejer totalt tilgroet brandfælde af en hytte på Bøjden Strand, med div. defekter. På trods af at vinduet på den ene side af hytten ikke kunne åbne, og der dermed manglede flugtvej, så udviste First camp ingen interesse for forholdene og udfordringen med den mangelfulde brandsikkerhed, som de mener er vores egen personlige udfordring.
Men de havde jo også fået pengene i hus. Det var tydeligt at mærke, de var komplet ligeglade med, at vi måtte vælge at forlade stedet med det samme, med en ødelagt ferie. De kunne ikke se grund til, at de skulle kompensere os, men var bare flabede at skrive tilbage, at de håbede at vi havde nydt vores ophold.
Kan kun fraråde at benytte First camp, som bare lader deres kunder i stikken, når det de udlejer ikke er i orden. First camp, en pengemaskine vi aldrig ønsker at benytte igen. Så farvel til 10.000 kr., som vi ikke fik noget ud af.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.