Ajstrup - First Camp Vi har igennem længere tid været på denne campingplads, og må sige vi er super tilfredse med pladsen, dens beliggenhed og det der gør pladsen til noget SÆRLIGT, er dets PERSONA... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Dejlig campingplads gode store pladser Fine toilet/bad forhold Nemt til stranden. Dejlig pool delvis indendørs, den udendørs spa virkede dog ikke det var ret irriterende. Fodboldbanen var fin,... Leggi di più
Ajstrup Strand Camping. God beliggenhed lige ned til vandet, nye service bygninger og venligt personale. Hvorfor så ikke flere stjerner? Fordi kæden desværre sender tilbud ud som ikke gælder alligev... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
First Camp Ajstrup Strand er beliggende i Østjylland blot 16 km fra Aarhus centrum. Når du camperer ved Ajstrup Strand, giver du dig selv en masse muligheder. First Camp Ajstrup Strand er en campingplads for alle. Her er folk i alle aldre velkommen, og der bliver taget hensyn til dette. Vi har indrettet campingpladsen således, at vi har tænkt på de forskellige behov, som man hver især efterspørger på sin ferie.
Hvorfor vælge First Camp
Scritti dall'azienda
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Informazioni di contatto
Ajstrup Strandvej 81, 8340, Malling, Midtjylland, Danimarca
Ha risposto al 13% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Ajstrup - First Camp
Ajstrup - First Camp
Vi har igennem længere tid været på denne campingplads, og må sige vi er super tilfredse med pladsen, dens beliggenhed og det der gør pladsen til noget SÆRLIGT, er dets PERSONALE. Altid venlige, uanset hvem vi har snakket med, og løsningsorienteret. Vi har nydt vores tid her igennem vinter og forår.
Dejligt, så dejligt vi vender tilbage med jævne mellemrum til vores "hjem".
En stor tak til personalet fra os 🥰
Ajstrup Stand Camping
Jeg var på Ajstrup Stand Camping. Jeg havde booket en lille hytte med mine to drenge. Indtjekning gik nemt, men da vi kom til hytten var den iskold. Det er november, så det var ok, hvis det så ikke skulle tage flere timer at varme den lille hytte så meget op, at vi kunne tage jakkerne af. Det ville give en bedre oplevelse hvis der var blevet tændt for den lille radiator før vi kom.
Jeg havde ikke forventet noget luksus, men havde dog forventet at hytten var forholdsvis ren og det var den langt fra. Der var støv og skidt i alle hjørner, fedtet sofa beklædning som var virkelig ulækker og køkkenskabe som havde gule mad rester.
Camping pladsen i sig selv ligger dejligt tæt på stranden. Måske vi bare var uheldige men vi kommer desværre aldrig igen.
Boede i en kloak
Uegnet til beboelse-er det mest rammende udtryk. Vi havde lejet en hytte og da vi ankom viste det sig at hele hy tten stank af kloak. Ved klage fok bare den besked at det var fordi hytterne og kloaksystemet var gamle og det kunne der ikke gøres noget ved. Vi fik ikke tilbudt en erstatningshytte og en efterfølgende klage førte kun til en sludder for en sladder. Bliv langt væk fra First Camp på Ajstrup Strand.
Beskidte toiletter
Beskidte toiletter . Boblebad virkede ikke. Trampoliner gravet op. Højt græs/ ukrudt overalt. Forstår ikke man ikke får styr på hele pladsen inden højsæson. Meget er gået i stykker og bliver ikke lavet igen. Manglende aktiviter for børn.
Fin plads måske en havemand på pladsen…
Fin plads måske en havemand på pladsen kunne gøre godt ingen udvalg i kiosk og is var sindssyg dyrt 😝
God oplevelse, kun få mangler.
Virkelig en fin og dejlig campingplads. Det kunne have været skønt med et fælles køleskab, når man kommer og skal bo i telt. Det findes på mange andre campingpladser. Ligeledes kunne det have været dejligt, hvis der havde været stikkontakter i køkkenet til brug af diverse.
Dejlig campingplads gode store pladser
Dejlig campingplads gode store pladser
Fine toilet/bad forhold
Nemt til stranden.
Fodboldbanen var fin, dog var græsset alt for højt burde slåes oftere...
Legehuse ved trampolinen var noget ramponeret, fjern dem dog eller få dem fixet.
Midt på pladsen stod der en del campingvogne der så ret forladte ud, så trist ud, ødelægger lidt helhedsbilledet af pladsen.
Fin plads
Fin plads, men håndværker fastliggerne er desværre ikke godt til at holde deres pladser.
Sødt personale, og pæne sanitets bygninger. God pool og spa.
Har et forår i Ajstrup
Har et forår i Ajstrup. Hvor jeg også var for to år siden og alt var dejligt. Det er en meget skuffende oplevelse i år. Personalet lukker informationen 16 og man skal ikke forvente at de tager nødtelefonen.
Toiletterne er lidt en lidt mangelfuld rengøring, hvor toiletbørsterne , nok var pæner sidste år i familie rummende.
Selv kom jeg alvorligt til skade ved ankomst og påpeget deres booking boks ikke var støbt i jorden, men stod i løst sand. Det har ikke givet de store reaktioner, med der ligger nu lidt løst granit, til at holde på det hele.
Håber ikke andre kommer til skade, men må få en gode sommer
Venter stadig på refusion af depositum…
Venter stadig på refusion af depositum efter 1½ måned.
I forbindelse med annullering af sæsonaftale for 2025 har jeg krav på at få refunderet indbetalt depositum på 2500 kr. Jeg har nu igennem 1½ måned været i dialog omkring denne refusion, men har endnu ikke modtaget pengene på min konto.
Det er ikke et stridspunkt om, hvorvidt jeg har krav på pengene, men jeg får hele tiden at vide, at jeg lige skal væbne mig med tålmodighed, så skal pengene nok komme. Nu får jeg at vide, at de i deres system kan se, at pengene er sendt (for 9 dage siden), men jeg har endnu ikke modtaget noget.
Korrespondancen fra receptionen formuleres som om, at jeg jo må kunne forstå, at det lige tager noget tid og når jeg rykker igen efter en uge, får jeg at vide, at jeg jo lige må væbne mig med tålmodighed.
Stadig ingen refusion modtaget efter 1½ måned.
Hytteophold 3 overnatninger
Hytteophold 3 overnatninger.
Hytte 16 er noget nedslidt. Køkkenet trænger meget til en opgradering. Udstyret er yderst spartansk. Mikroovnen er sat så højt at det er risikabelt at tage noget varmt ud. Der mangler lys over køkkenbordet. TV virker ikke på trods af at et personale virkelig prøvede alt muligt. Var bl.a. inde i andre hytter men der virkede det heller ikke.
Hytten kunne godt bruge en lille sofa. Det er ubekvemt at sidde på en køkkenstol hele tiden. Bad og toilet er fint.
Toilet og bad simpelthen ulækre
Toilet og bad simpelthen ulækre bliver ikke gjort ordentligt rent uhygiejnisk og Søndag blev der overhovedet ikke gjort rent.
Er netop kommet hjem efter en weekend…
Er netop kommet hjem efter en weekend på Camp First Ajstrup Strand. Tjekkede ind kl. 15.50 fredag eftermiddag og da vi havde pakket ud i hytten og opdaget at toilet og køkkenvask var utætte og at toiletsædet var så løst at vi kunne falde ned fra toilettet, gik jeg op i receptionen til en låst dør !!! Ringede på det telefonnummer der stod man kunne kontakte når der var lukket kl. 16.00 !!!! (fredag eftermiddag). Fik fat i en svensker som jeg absolut IKKE kunne forstå. Fik fat i en ung mand som gik rundt inde i receptionen og han kunne kigge på det om lørdagen!!!! til trods for at vi havde vores mor med på 82 som vi nu skulle følge på toilettet, da hun var bange for at falde ned af sædet da det lå løst oven på kummen!!! Gik op i receptionen lørdag formiddag og bade dem løse det nu og det lykkedes i løbet af lørdagen at få toiletsædet sat fast. Det fortæller jo ligesom hvor meget opsyn/rengøring der er med det lejede eller mangel på samme, da der absolut IKKE var rent da vi kom. Har været på mange campingpladser / campinghytter i Danmark - men vælger ALDRIG mere Camp First pladserne i DK, da de jo kører med samme koncept. En pengemaskine UDEN at der er noget hjælp at hente på noget tidpunkt under dit ophold. Fik udleveret 2 kort ved tjek ind, fandt bare aldrig ud af hvad de skulle bruges til udover bommen til pladsen, da de ikke virkede til swimmingpoolen og det er jo inkluderet i prisen for en campinghytte!! Driver man campingplads så skal man regne med at være på job fredag efter 16 samt i weekenderne. det er jo der at gæsterne er der!! Skriv dog ud at det IKKE er muligt at tjekke ind fredag efter kl. 16.00 hvis der skal bestilles morgenmad, for så kan man medbringe det selv i stedet for at skulle til at finde et sted i omegnen hvor sådan noget kan købes. Har lejet mange hytter en weekend til 1600 - 2000 kr. for fredag til søndag og det koster 2280 på Camp Ajstrup for en Ajstrup Hytte, og så er den for at sige det slet ikke pengene værd. Madrasserne i køjeværelset er kun til børn, så hytten er ikke egnet til 3 voksne. Fremgår bare ingen steder!!. Sidste gang jeg sætter mine ben på de pladser og anbefaler dem heller ikke til nogle i min omgangskreds.
Unfortunately not that good
Nice camping site, but many little things that can be better. Closing hours of Pool and reception too early, tv-stuen not cleaned at all (although I asked for cleaning), bathrooms with ugly smell, sleeping duverts dirty (changed after asking for it).
The pool and beach and legeplads are really nice. So If there would be one person to have a look around, caring, then it would be a good site.
Note that there is no WiFi, we didn't recognize before!
Det er gamle og slidt
Super ferie på lækker plads
Vi er netop hjemkommet fra 14 dages ferie på skønne First Camp Ajstrup. Det er en plads der har alt man behøver, overdækket pool, jacuzzi og en lækker strand. Også de sanitære forhold er indbydende og rengøringen er i top. Man går aldrig forgæves i receptionen, hvis man har brug for hjælp. De dygtige og altid smilende unge mennesker er altid meget hjælpsomme og forstående. Absolut ikke sidste gang vi kommer til Ajstrup.
Ajstrup Strand Camping
Hvorfor så ikke flere stjerner?
Fordi kæden desværre sender tilbud ud som ikke gælder alligevel, så det ville være meget rart at slippe for disse. Ærgeligt, fordi det ellers kunne være så godt, men dér halter serviceniveauet desværre gevaldigt. Øv, øv øv.
Fantastisk plads
Fantastisk plads, og sødt personale - kommer der hvert år, og det bliver vi ved med 😊
havde forårs plads i 23 så var der ikke…
havde forårs plads i 23 så var der ikke da first camp overtog men et kig på pladsen først i februar gav ikke et godt indtryk
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.