1. Agenzia di scommesse

Oddsperterne er et dansk betting community, hvor vi hjælper vores medlemmer med at finde stærke spilforslag, udnytte odds og identificere muligheder på tværs af forskellige bookmakers. Vores fokus er ikke på “vilde kuponer” eller held – men på en struktureret tilgang baseret på data, timing og markedsforståelse. Vi deler dagligt spilforslag inden for blandt andet fodbold, NBA og udvalgte esports, samt analyser der giver indsigt i tankerne bag vores spil. Hos Oddsperterne får du: - Daglige spilforslag med fokus på værdi - Adgang til et aktivt community på Discord - Indblik i strategier og metoder bag vores spil - Mulighed for at lære og udvikle din egen tilgang til betting Vi lægger vægt på gennemsigtighed og ansvarligt spil. Betting indebærer altid risiko, og vi opfordrer alle til at spille ansvarligt og inden for egne rammer. Vores mål er at skabe et community, hvor både nye og erfarne spillere kan blive skarpere og få mere ud af deres betting.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Bedste odds forum!

Rigtig god Discord-server med gennemtænkte og gode odds. Man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt kræfter i at lave noget af kvalitet. Altid med gode analyser.

Ejeren er rigtig flink og god til at skabe et godt fællesskab blandt kunderne. Kun positive ting herfra!

25 aprile 2026

Hej Simon!

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi kæmpe pris på:)

Super hyggeligt fælleskab

Super hyggeligt fælleskab - og generelt en meget professionelt setup med discord osv. Alt i alt bare en fed oplevelse

16 aprile 2026

Hej DL!

Tak for de pæne ord, det sætter vi virkelig pris på:)

Daniel

En stor anbefaling herfra!

Bagge som har gruppen er meget hjælpsom og venlig. Der er meget aktivitet, også fra medlemmerne. Statistik taler for sig selv.

15 aprile 2026

Hey David!

Tusind tak for de pæne ord, og tak for også at bidrage til fællesskabet i gruppen.

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted, og ejeren ved virkelig, hvad han laver.

Hej Duirky!

Tak for de pæne ord, det betyder meget:)

Ved slet ikke hvor jeg skal begynde

Ved slet ikke hvor jeg skal begynde

Ikke nok med der kommer gode analyser dagligt på alt som de slev lægger op og der er alt fra fodbold nba og esports og en masse andet ja det koster lidt mønt at være medlem af men der er til gengæld masser af mugeligheder for at hente dem hjem igen og det er ikke så svært og alle medlemmerne er skide søde og delere også deres egen spil og alle er skide gode til at hjælpe hinanden og slev om et spil ikke går hjem er der ikke en sur mine at hente kan kun anbefale dem

Hej Tobias!

Tak for de pæne ord, det betyder meget :)

MONEY MAKERS BRO

god og hyggelig gruppe, Bagge (ejeren) er en sød fyr.
Nemmeste måde at tjene penge på

Hey Wo!

Tak for det! Vi kan selvfølgelig ikke garantere gevinster, men vi gør vores bedste:)

Kan klart anbefale oddsperterne

Kan klart anbefale oddsperterne. Virkelig god discord med gode odds og man kan virkelig se de er gennemarbejdet. Kæmpe anbefaling her fra.

1 aprile 2026

Hej Samuel!
Tak for de pæne ord - vi sætter kæmpe pris på anbefalingen.

Daniel

Gode spilforslag og fantastisk community

Der kommer dagligt gode spilforslag og det der næsten er det bedste ved Oddsperterne er det community der er på serveren. Enten deler folk deres egne kuponer og wins, hvor det bliver fejret samtidigt bliver der også delt spilforslag af andre medlemmer i dedikerede rum til community foreslag

31 marzo 2026

Hej William!

Tak for de pæne ord, og for at skabe aktivitet på serveren:)

Klar anbefaling

Klar anbefaling - massere af odds men analyser bag, samt hyggeligt fællesskab!

31 marzo 2026

Hej Tobias!

Tak for anbefalingen, og for at være del af fællesskabet:)

Kan kun anbefales

Har været en del af fællesskabet i et godt stykke tid nu og kan klart kun anbefale Oddsperterne. Det er et super fællesskab og ikke bare blinde gæt men med gode analyser

De største anbefalinger herfra <3

31 marzo 2025

Hej Cecilie!
Tak for anbefalingen:)

Det sætter vi kæmpe pris på.

Daniel

Godt fælledskab, gode analyser og god profit at hente

Super stærkt fællesskab, hvor der styr på analyse og profit frem for tilfældige odds. Jeg mærker tydeligt at, de medlemmer som man er iblandt er erfarne. Kan klart anbefales herfra.

Hej Alexander!

Tak for de pæne ord:)

Fællesskabet er noget af det vigtigste ved Oddsperterne, så vi er glade for, at du sætter pris på det <3

10/10 her fra!

Super fed Discord og mega nice fællesskab! 👏🏼🙌🏼

Hej Villadsen!

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på det:)

Rigtig god discord server

Rigtig god discord server , der er forskellige rum til alle ens behov. God administrator, han sørger for at alle holder tonen. Han leverer gode odds næsten hver dag. Der er et super godt fælleskab i serveren. Kan varmt anbefale :)

Hej!

Tak for rosen!
Jeg ska nok sige videre til admin, at han gør et godt stykke arbejde ;)

Adminisrator / Daniel

God anmeldelse

Han forklare ting godt og er hurtig til og svare når man har et spørgsmål om en af han odds og analysen bag dem

Hey Olimic!

Tak for din anmeldelse, vi sætter virkelig pris på det:)

Daniel

Super sted for os som elsker at oddse…

Super sted for os som elsker at oddse og vinde sammen. Selvfølgelig er det ikke en mirakel gruppe, hvor alt går hjem. Da vi jo alle er mennesker og alt kan ske i sport. Men der er gode forslag, godt sammenhold og rigeligt med odds i forskellige sportgrene både rigtig og e-sport. Så endelig giv det en chance 👍

Hey Castella!

Tak for det detaljeret review:)