Fijnauts Gourmet laver utrolig lækker mad og der er rigeligt af det. Gode instruktioner så maden bliver tilberedt korrekt, hvis noget skal lunes og ikke er færdiglavet og anrettet på forhånd. Fi... Leggi di più

Til vores bryllup d. 6/5-2017 har Edwin stået for mad til vores gæster og det kunne ikke være bedre! Fra tag-selv madder til receptionen, tallerkenserveret forret, overdådig buffet med den vildeste... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg har været på 3 dages kursus på FOA…

Jeg har været på 3 dages kursus på FOA hvor vi fik mad fra dette skønne firma. Wow en lækker frokost! Smørrebrød var så lækkert, kylling i karry var mør som aldrig før og på trods af at jeg ikke er den store suppe elsker, har jeg aldrig fået bedre tomat suppe 👍🏼
10 stjerner herfra⭐️

24 febbraio 2026

Fijnauts Gourmet laver utrolig lækker…

Fijnauts Gourmet lavede mad til vores 2x60 års fødselsdag og alt var tip top i orden. Alle gæster 45 gæster roste maden uden undtagelse.

Kæmpe anbefaling herfra.

1 novembre 2025

HELT IGENNEM FANTASTSIK oplevelse

HELT IGENNEM FANTASTSIK oplevelse. Maden blev leveret og køkkenpersonalet blev grundig sat ind i tingene. Fijnauts anrettede forretten på bordet.
Maden smagte VIDUNDERLIGT. Italiensk buffet til konfirmation, det kan klar anbefales. Der var masser af mad og desserten satte prikken over i’et 🙏🏻

18 maggio 2025

Aktiv velsmagende og lækker mad.

I 2024 har vi flere gange fået mad fra Fijnauts Gourment, i går fik vi Jule Take Away menu.
Som altid var maden velsmagende, ment at tilberede ud fra anvisningerne på nettet. Vi glæder os nu til at få lækker nytårs menu der fra. Stor ros og tak fra os. Gitte og Lars

14 dicembre 2024

Suveræn fadanrettet Tapas

Igen oplever jeg at inviterede til fest, efterfølgende ringer for at rose den serverede mad. Jeg kan med glæde fortælle at Tapas menuen var leveret af Fignaut Gourmet i Bellinge. Total lækker, smukt anrettet og velsmagende.

10 agosto 2024

Gourmet mad til god pris.

Gourmet mad til god pris.
Ingen går sultne fra bordet, når maden leveres fra Fijnauts Gourmet.
Super service med flot anretning.
Vi har fået mad derfra flere gange - hver gang i topklasse!
Kan varmt anbefales.

8 luglio 2023

Fik anbefalet Fijnauts gourmet og det…

Fik anbefalet Fijnauts gourmet og det har vi ikke fortrudt. Hold op noget fantastisk mad og sikke en service. Der var styr på alt og der var utrolig meget mad. Giver vores varmeste anbefalinger og vi kommer helt sikkert til at benytte os af dem igen.

5 maggio 2023

Take away Tapas platte var helt igennem…

Take away Tapas platte var helt igennem fantastisk. Udvalget på platterne var stort med mange forskellige ost, kødpålæg, fisk, specialiteter, desserter og brød - rigelige mængder i god kvalitet. Kan virkelig anbefales!!

14 ottobre 2022

Nytårsmad var perfekt.

Fik leveret mad til nytårsaften. Som en selvfølge kom den til den aftalte tid - præcist - og så var det en helt forrygende 3-retters. Alt var enten velforberedt, eller med nemme og gode oplysninger om tilberedning af kød etc. Alt i alt en super oplevelse. Helt klart en stor anbefaling herfra.

2 gennaio 2022

Fantastisk - hver gang!

Fijnauts Gourmet leverer fantastisk mad til enhver lejlighed - Fødselsdage, bryllup, receptioner osv... Senest har vi fået Nytårsmenuen, som endnu engang har været helt i orden! Lækker treretters menu med en udførlig vejledning - leveret lige til døren den 31/12. Meget for pengene, både i kvalitet og kvantitet.
Endnu engang tak for lækker mad og godt nytår 👍

2 gennaio 2021

For 3

For 3. år i træk en succes fra første kontakt til sidste bid. Professionelt og gennemført med fantastiske råvarer samt super fin anvisning til tilberedelse. Helt igennem til max antal stjerner.

2 gennaio 2018

Nytårsmenu

Vi har denne gang fået deres nytårsmenu, den var super god, og mere end man kan spise.
Vi har tidligere fået mad der fra og de gange har det også været helt i top.

1 gennaio 2018

Service på allerhøjeste niveau!

Edwin og Simion Fijnaut får vores VARMESTE anbefalinger! Helt klart 5 stjerner værd! Vi hyrede dem til at stå for maden til vores bryllup - og der var ikke en finger at sætte på noget!! Lige fra pålægsbuffeten under receptionen, til de lækre retter under middagen, med det møreste kød, og en OVERDÅDIG salatbar! Gæsterne var glade, vi var glade - Alle var glade :) De kærligste hilsner fra brudeparret

9 maggio 2017

5 af de største stjerner

Fra tag-selv madder til receptionen, tallerkenserveret forret, overdådig buffet med den vildeste salatbar til sublim ostebord og vellykket natmadssandwich kan vi kun anbefale Fijnauts Gourmet!! Den service dig og Simion leverede vil vi aldrig glemme! - tak

9 maggio 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito