Zag een cd staan waar er nog een op…
Zag een cd staan waar er nog een op voorraad was.
Ik dacht die bestel ik meteen morgenvroeg samen met een andere cd.
Maar omdat ik er de hele tijd aan dacht ben ik maar midden in de nacht opgestaan om toch die cd meteen te bestellen en te betalen.
De hele dag niets vernomen en opeens een mail dat die niet meer op voorraad was. Enkele vage excuses beurs en andere dingen etc. Of ik iets anders wilde bestellen. Nee ik wil niets anders bestellen, ik heb de laatste cd besteld en die wil ik ontvangen.
Maar weer smoezen dus maar de hele bestelling geannuleerd. Waardeloos en zo nonchelant, alsof het hun niets interesseert. Voor niets midden in de nacht opgestaan om te betalen voor iets wat er niet meer was.
Niets up to date en ze reageren alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ze niets meer hebben.
Ik kom hier dus niet meer terug en ze missen nu een veelvuldige koper. Hun verlies, niet het mijne. Ik ga wel naar winkels waar de klant nog iets betekent voor de winkel. Nu begint het ellenlange wachten op mijn geld.
Mensen, koop ergens anders waar dingen wel kloppen en je nog met respect behandeld wordt en geen vage smoezen te horen krijgt dat hun de zaken niet op orde hebben.