Hele fijne webwinkel
Hele fijne webwinkel! Alles voor de fietsvakantie fan. Verzending gaat altijd correct. Ik kom er altijd weer terug.
Betrouwbaar.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Betrouwbaar.
Ik zocht een tent, Vango Omega 350. Op de website de tent gevonden, tegen een hele mooie scherpe prijs.
Woensdag besteld, donderdag in huis, alles perfect verpakt, volledig en inclusief interessante info en een klein kadootje. Volgens mij kan het niet beter en ik beveel deze winkel absoluut aan!
Vorige week zaterdag een bestelling gedaan. Dinsdag en woensdag via een bericht contact gezocht. Geen gehoor, geen bevestiging van de bestelling en geen track&trace en geen reactie dat postnl al iets heeft ontvangen. Mijn betaling is natuurlijk al wel geïncasseerd. Je gaat mij niet vertellen dat als je een webwinkel runt maar 1x in de week je email leest. Weet niet of ik hier ooit weer bestel.
Mooi aanbod van interessante boeken en kaarten, maar leveren ho maar! Bijna een week geleden besteld en betaald maar zelfs nog niet aangeboden bij PostNL. Geen reactie op mail voor info.
Wat gaat er verkeer met de leveringen naar België?
1 dag na het schrijven de review plots het bestelde in de bus. Tracking van PostNL is niet correct. Bestelling na een week toch in de bus. Bedankt!
Er zijn duidelijk problemen met levering in België. Meer dan 2 weken geleden bestelling gedaan en betaald (hoe dom kan een mens zijn) en nog steeds niets ontvangen. Ook geen antwoord op mijn mails. Als je iets hebt beloofd doe het dan ook... Wel hoopvol!
Al meerdere bestellingen gedaan via deze webshop. Fijn om een webshop te hebben waarvan je erop aan kan dat alles wat ze leveren kwaliteit is. Je hebt door dat je te maken hebt met kenners rondom fietsvakantie. De nieuwsbrieven zitten ook altijd weer vol met leuke aanbiedingen en updates.
Geweldig. Mijn bestelling is uit de brievenbus gestolen en de verpakking lag 4 huizen verder. De fietsvakantie winkel stuurde me gelijk een nieuwe en die kwam 2 dagen later al aan. Prettig mail contact vriendelijk en klantgericht. Hebben mij als klant erbij. Dank aan Jet. Gr Peter
Heel fijn bedrijf, mooie producten, snelle verzending en een hele goede service! Dank.
Ooit wat gekocht (kreeg ook nog het verkeerde toegestuurd). Half jaar later opeens een "nieuwsbrief"
Voor spam schrijf ik me per definitie niet in, dus dit is niet acceptabel.
Bestellen is makkelijk, je product geleverd krijgen wat anders.
Een week na mijn bestelling heeft Post NL mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Als je dan naar de winkel belt of mailt krijg je geen reactie
Als je dan een review plaatst op hun website dan worden alleen diegene met meer dan 3 sterren aanvaardt! Wat een grap