Fietslease Holland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

In maart kwam in contact met Oscar van Fietslease Holland. Ik had besloten om een racefiets bij hen te gaan leasen. Dit proces liep echt super soepel en nog geen maand later kon ik genieten van mijn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Allereerst, ik geef nooit tienen en dus niet alle sterren, omdat er altijd wel iets (of iemand) is dat/ die beter kan. Maar eerlijk is eerlijk, Fietslease Holland verdient van mij vrijwel een 10. Houd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen woensdag op donderdag nacht is er bij ons in de schuur ingebroken , en 2 e bikes van net 5 mnd oud weg genomen . Gelijk contact opgenomen met fietslease holland en alles was binnen een d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fiets werd geleverd en bij de uitleg bleek de accu niet goed terug te kunnen klikken. Telkens blijven proberen, repareren, of wat aanpassen en aan mij vragen of het mij ook lukte om de accu terug te... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di leasing
  2. Negozio di biciclette
  3. Ciclismo su strada

Informazioni su Fietslease Holland

Scritti dall'azienda

Zorgeloos fietsen begint bij een goed gesprek

Wil je slimmer en duurzamer reizen zonder direct een grote investering te doen? Bij Fietslease Holland begrijpen we dat je gewoon een goede fiets wilt, zonder het gedoe dat er vaak bij komt kijken. Of je nu op zoek bent naar een razendsnelle speed-pedelec voor je woon-werkverkeer, een praktische bakfiets voor de kinderen of een comfortabele e-bike voor in de stad: wij regelen het voor je.

Persoonlijke aandacht, geen portals We doen het net even anders dan de grote, anonieme leasemaatschappijen. Bij ons vind je geen ingewikkelde online portals of eindeloze wachtrijen. Wij geloven in direct contact. Heb je een vraag of hulp nodig? Dan app, mail of bel je ons en krijg je meteen iemand aan de lijn die echt met je meedenkt. Onze filosofie is simpel: we vinden een weg, of we maken er één.

Eén vast bedrag, maximale vrijheid Kies je voor Fietslease Holland, dan kies je voor volledige zekerheid. Voor een vast bedrag per maand is alles tot in de puntjes geregeld: van een uitgebreide verzekering tegen diefstal en schade tot al het onderhoud en snelle reparaties. Wij nemen de volledige zorg voor de techniek en de administratie op ons. Zo heb jij de vrijheid van een premium fiets en de rust dat alles goed geregeld is. Jij hoeft alleen maar op te stappen en te genieten.

Flexibiliteit die bij jou past Of je nu kiest voor privé lease of een zakelijke oplossing voor je hele organisatie: wij bieden maatwerk dat meebeweegt met jouw situatie. We zijn nuchter, transparant en doen wat we zeggen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en geniet je van de hoogwaardige service die bij een kwaliteitfiets hoort.

Fietslease Holland: Wij regelen de rest, jij hoeft alleen maar te fietsen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

223 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

73 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer tevreden

Inmiddels een week aan het fietsen en met volle plezier!!

Ik heb van A tot Z de perfecte ondersteuning gehad om tot deze fiets te komen. Ze nemen ruim de tijd voor je om aandachtig te luisteren naar de wensen en het advies blijkt dan nu ook, na een week fietsen, inderdaad een perfecte match. Ontzettend blij met de fiets en ook mijn vragen beantwoorden voor accessoires achteraf na te bestellen zijn geen moeite voor Fietslease.

Zeer tevreden over dit bedrijf en een hoge mate van aandacht en kwaliteit zijn synoniem te noemen aan deze partij.

28 giugno 2024

Risposta di Fietslease Holland

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de fiets en onze service. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe! 🚴‍♂️

Perfect!!

Via Fietslease Holland heb ik een occasion fiets aangeschaft. Ik ben erg tevreden met de fiets en het contact met het bedrijf was heel fijn! Snelle reacties en vriendelijke service. Ik raad hun zeker aan!

28 giugno 2024

Risposta di Fietslease Holland

Ha Roos, fijn dat je tevreden bent met de Service. We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe op jouw nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Team Fietslease Holland.

Valutata 1 stelle su 5

Houden je 2 weken aan het lijntje en…

Houden je 2 weken aan het lijntje en dan krijg je een mailtje dat ze failliet/ en aan het doorstarten zijn. Waardeloos bedrijf

29 maggio 2024

Risposta di Fietslease Holland

Goedemiddag Jurgen, we zijn afgelopen weken bezig geweest met een doorstart waar te maken waardoor het aanvraagproces vertraging opliep, inmiddels zijn we succesvol doorgestart en kunnen we je aanvraag in behandeling nemen. We willen graag met je in contact komen om je nog verder te helpen! Zou je een mailtje willen sturen naar klantenservice@fietsleaseholland.nl of bellen naar 085- 90 22 111?

Valutata 2 stelle su 5

Feedback back

Als ik bericht stuur wens ik ook antwoord. Nooit gekregen

5 dicembre 2023

Goedemiddag Hans,
Vervelend dat je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen bent. Ik zie dat onze customer support contact met je heeft opgenomen. Ik hoop dat het probleem opgelost is!

Zeer slecht contact

Meerdere malen zelf contact moeten zoeken om te vragen hoe het met de levering staat. Vanuit jullie kant is er totaal geen initiatief kwa de klant te informeren.

31 ottobre 2023

Goedemiddag Jeffrey,

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service! Wij zijn volledig afhankelijk van levering door de dealer, dit is helaas een aantal keer vertraagd. Hiervoor willen wij onze excuses aanbieden! De uitleverende dealer heeft ons bevestigd dat jouw fiets morgen geleverd zal worden!

We wensen je veel fijne en veilige kilometers toe!
Fietslease Holland

Pffff kl... fietsen

Pffff . Geen worden voor wat een kl.... fiets als dit is...

25 ottobre 2023

Risposta di Fietslease Holland

Erg vervelend dat je niet te spreken bent over jouw leasefiets. Helaas hadden we de problemen die je ervaart met de fiets nog niet vernomen van je, als deze gemeld waren konden we de reparatie voor je inplannen. Inmiddels zien we dat de reparatie voor je fiets loopt! Bij Fietslease Holland word je volledig ontzorgd gedurende de lease: verzekering, 24/7 pechhulp, verlengde accugarantie en dus ook onderhoud en reparaties. Je kan contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over het full service pakket. We wensen je nog veel fijne en veilige kilometers toe!

Super snelle levering

Goed contact, de fiets die ik wilde was niet meer leverbaar, dus hebben ze met mij mee gekeken wat een andere vervangende optie was. Ik heb gekozen voor de Journy bakfiets. hele snelle levering binnen 2 weken. En hij fietst heerlijk. Kindjes blij mama ook blij. Dank jullie wel.

17 ottobre 2023

Slechte voorlichting !!

Slechte voorlichting !!
En torenhoge rekeningen elke maand voor iets wat niet voor jezelf word.
En heeel moeilijk telefonisch bereikbaar

10 ottobre 2023

Goedemiddag Barry,

Wij vinden het jammer te horen dat je niet te spreken bent over onze communicatie. Je hebt bij ons een aanvraag gedaan voor een operational lease. Dit is een leasevorm waarbij het eigendom van de fiets bij ons blijft, en onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen. Op onze website staat een uitgebreide kennisbank met alle informatie over verschillende leasevormen en hun voorwaarden. Ook de leaseprijs die bij deze leasevorm en fiets hoort, is vanaf het begin van jou aanvraag inzichtelijk geweest. Na jouw aanvraag hebben we je een definitieve overeenkomst gestuurd met al deze voorwaarden en bijhorende leaseprijs daarin vermeld, die je ook ondertekend hebt.

We doen er alles aan om zo helder en transparant mogelijk te zijn, en vinden het dan ook jammer dat de bovengenoemde informatie niet voldoende was voor jou. Om dit te kunnen verbeteren horen we graag op welke momenten in het aanvraagproces je beter voorgelicht had willen worden, of hoe we dit in het algemeen kunnen verbeteren. We zullen daarvoor zelf even contact met je opnemen.

Fietslease Holland

Valutata 1 stelle su 5

The bike was delivered without the…

The bike was delivered without the charger and i still wait for!

6 ottobre 2023

Dear Eusebiu Eugen,

According to our information the charger was delivered last Friday, is that right?

Our apologies, also on behalf of our partner bike shop who has delivered your bike, for the inconvenience.

Valutata 5 stelle su 5

Ik vind het een goed bedrijf.

Ik vind het een goed bedrijf.
Ik heb de fiets nu bijna 2 jaar en geniet er lekker van.
Ben zuinig op mijn fiets en als er iets is dan ga ik naar de fietsen winkel en laat het maken.
Remblokjes en de ketting tot nu toe.
Maar dat mag ook wel na 6200 km er mee hebben gereden.
Service beurt 1 zonder problemen heen gebracht en de 2de is als die 8000 km heeft gereden.
Volgend jaar kijk ik of ik hem over neem en anders zoek ik een nieuwe fiets uit als het mag.

11 agosto 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più