Fietscorner.nl / Fahrradcorner.de Recensioni 14

3,2

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Scritti dall'azienda

Meer als 80 jaar een begrip in de regio. Fietscorner.nl is de online fietsenwinkel van Van Hoogstraten Fietsplus en hét adres voor nieuwe en gebruikte fietsen, fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. Gedetailleerde kennis van de laatste ontwikkelingen en trends op fietsgebied vormen de basis voor het succes van van Hoogstraten Rijwielen. Wij laten U als klant gaarne mee profiteren van onze specialistische kennis en ervaring in fietsplezier. Onze service staat al bijna 100 jaar hoog in het vaandel, en deze service proberen wij nu ook te bieden aan onze klanten online! Het eenvoudig contacteren van onze gediplomeerde monteurs en verkopers via Whatsapp is de laatste jaren met groot succes uitgegroeid tot een snelle pechhulp voor onze klanten. Door onze grote voorraad en een sterke band met onze leveranciers kunnen wij snel leveren.

3,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Schandalig slechte service en informatie op deze…

Schandalig slechte informatie op deze webshop, voor leren handvatten missen de schroeven en je krijgt te horen dat je die apart bij moet bestellen en dat dit vermeldt staat. Volstrekt belachelijk, een stel schroefjes. Ook sturen ze 2 verschillende maten handvatten en verwijzen dan dat de maten op de site staan. Sinds wanneer hebben handvatten 2 verschillende lengtes. Echt schandalig slecht dit.

31 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Dinsdag avond een order met…

Dinsdag avond een order met vetschillende onderdelen bestelld. Woensdag even telefonisch contact gehad om dat ik toch een andere maat nodig had. Vrijdag de telefonisch besproken onderdelen en de rest van de bestellde artikelen via dpd in goede orde in onvangst genomen. Goede service

15 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

1 Stern ist noch zu viel.

1 Stern ist noch zu viel.. habe einen Gepäckträger für mein Fahrrad bestellt (85€). Dieser hatte bei Lieferung schon einige Kratzer. Es fehlte außerdem jegliche Installationsanleitung. Letztendlich habe ich es nicht hinbekommen ihn zu installieren und den Träger auf meine Kosten zurück geschickt. Die Rücksendekosten betrugen 23,99€. Kein kostenloses Retourenlabel wurde gestellt.
Und jetzt bekomme ich keine Erstattung aufgrund der Kratzer. Kein Entgegenkommen, gar nichts. Mir wurde angeboten, dass ich den Gepäckträger wieder haben kann, wenn ich die Versandkosten übernehme. Richtige Frechheit!!

22 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Slechte service

Fietszadel gekocht (voor een behoorlijke prijs tov concurrentie, zag ik later helaas). Er zat geen bevestigingsmateriaal bij. Gelukkig kon ik die van het oude zadel afhalen, maar het was fijn geweest als dit in de beschrijving op de website vermeld stond. Vijf dagen terug daarom Fietscorner via hun bedrijfsaccount op whatsapp benaderd, maar tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen. Ik bestel hier niet meer.

17 gennaio 2025

Snelle verzending

Snelle verzending van mijn toch wel sterk verouderde en dus unieke remote control van mijn Sparta eBike. Alles splinternieuw, wat ik niet verwacht had.

14 novembre 2024

Fietscorner schimmige webshop!

We hebben een bestelling tijdig geannuleerd. Dat is gehonoreerd door deze leverancier maar bij restitutie van het aankoopbedrag bracht fietscorner.nl 0,92 cent in mindering op het totaal van 44 euro. Met als reden dat dit de kosten zijn voor ónze Ideal bankbetaling. Er zijn geen goederen geleverd dus waarom zijn er dan kosten in rekening gebracht op onze Ideal transactie? Wetgeving voor webshops geeft aan dat doorberekening van deze kosten door de EU zijn verboden. Ideal geeft zelf aan dat doorberekening tot een maximum van 0,20 eurocent mocht zijn voordat de doorberekening werd afgeschaft.
We betalen dus bijna 1 euro op een aankoop van 44 euro op een transactie enkelzijdig vanuit ons aan de leverancier. Ik zeg dat dit zuiver diefstal betreft. Fietscorner heeft hierop niet meer gereageerd. We hebben hier duidelijk te maken met een schimmige webshop.

9 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

no help from customer service

dpd must be the very worst postal service in Europe.
why any shop would be happy to use them and allow their costumers to suffer them is unbelievable
is been a week already, and any inquiry is met with arrogant rudeness and no help from fietscourner.

18 maggio 2024

Fietscorner maakt gebruik van DPD

Fietscorner maakt gebruik van DPD. Hier gaat het fout, pakket “hangt” ergens in de keten. DPD start geen onderzoek uit eigen beweging, dat moet de verstuurder, dus Fietscorner.nu, doen.
Bellen met Fietscorner is niet mogelijk, alleen mail of Whatsapp. Antwoord laat op zich wachten, ondertussen heb ik betaalt en geen onderdeel.

5 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Fietscorner slechte service matige kwaliteit onderdelen

Bij Fietscorner een onderdeel besteld.
Echter ging het onderdeel al snel heel stuk, gevraagd om garantie. Het antwoordt was zeer onprofessioneel en er werd geen garantie geboden naar mijn inziens zijn de onderdelen van matige kwaliteit of IMITATIE voor de prijs van origineel.

16 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Fietscorner voor kwaliteit en service

Ik kocht afgelopen zaterdag een E-bike van Lugano bij Fietscorner Blerick. Mijn partner heeft deze bijna 5 jaar en fietst superlicht en is en voelt solide. In hun uitgebreide winkel werd ik weer heel persoonlijk geholpen. Ook dat was en is voor ons een reden om weer voor Fietscorner te kiezen.
Ook hun werkplaats mag complimenten hebben. Vriendelijk en meedenkend waardeer ik zeer.

15 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Voor after sales is Fietscorner niet thuis

We bestelden er op 23/1 afneembare fietspedalen Contec CPI voor 59,95 excl 7,95 verzendkosten. In eerste instantie bleek één pedaal niet te vergrendelen dus werd er uiteindelijk omgeruild.
Het tweede stel gemonteerd aan de fiets bleken ook geen succes. Tijdens het fietsen raakte ik meermaals vanzelf de pedalen kwijt, soms wel 3x op een stadsrit, een bepaald onveilige situatie op zijn zachts gezegd. We hebben elders een vervanging gezocht, die zijn ook anders gefabriceerd en blijven prima zitten waarmee tenminste het gevaar geweken is.
Ik stelde bij mail Fietscorner hiervan op 22 februari jl op de hoogte maar er kwam geen bericht terug. Van After Sales heeft men daar kennelijk geen weet. We voelen ons dus goed beet genomen: te duur en onwerkbaar spul verkopen dat is Fietscorner.nl dus. Ook onze verdere benodigdheden op dit gebied zal ik elders gaan kopen. Jammer dat we deze keuze gemaakt hebben.

Na onze actie richting review ontwaakte men bij Fietscorner. We kregen een mail: het was niet zo bedoeld en de kwaliteit loet echt te wensen over. Die pedalen zouden uit de collectie genomen worden. Bijgevoegd werd een retourticket en ik moet zeggen binnen 5 dagen stond het aankoopbedrag incl. verzendkosten weer op mijn rekening. Men heeft zich dus wat ons betreft genoegzaam gerevanceerd op 2.3.2023. Mag wat ons betreft 3 sterren krijgen nu.

16 febbraio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più