Fijne training! Erg ontspannen sfeer en super leerzaam. De trainers zijn goed op elkaar ingespeeld en door hun ervaringen in het werkveld hebben ze veel praktijkvoorbeelden wat het interessant maakt.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was duidelijk, leerzaam, interessant en afwisselend! Zeker een aanrader voor jonge ouders maar zeker ook voor ooms tantes opa’s en oma’s !! Veel info maar was goed te volgen van wonden verstik... Leggi di più
Super cursus
Wij pakken EHBO-trainingen net even anders aan. Bij ons bent je verzekerd van enthousiaste vakbekwaamheid, persoonlijke begeleiding én maatwerk van twee vaste instructeurs met een berg praktijkervaring.
Groene Loper 35, 2665 VK, Bleiswijk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Heel leerzaam! Leuke cursus, veel ruimte voor vragen, relaxte instructeurs
Heel erg nuttig en waardevol! Praktische tips, achtergrondtheorie en oefenen in de praktijk.
Super fijne en leerzame ervaring. Hele fijne en rustige instructeurs die alles duidelijk uitleggen en daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te stellen en te oefenen.
Het was duidelijk, leerzaam, interessant en afwisselend!
Veel info maar was goed te volgen van wonden verstikkingen tot reanimatie!

Risposta di FF EHBO
De manier en uitleg van de cursus is zeer goed en dit is als zeer prettig ervaren
Duidelijke complete training met veel ruimte om te oefenen.
Frederik is een ervaringsdeskundige die met veel zorg en geduld de cursisten te woord staat en bijstuurt. Een fijne en leerzame ervaring!
Fijne, rustige cursus. Heb echt het gevoel dat ik nu iets kan op het gebied van EHBO.
Frederik is kundig en de training zit interactief en inhoudelijk sterk in elkaar.
Aanrader!
Hele fijne trainer met verstand van zaken en veel praktijkervaring. Frederik creëert een fijne sfeer waarin je je op je gemak voelt.
Volledige en duidelijke uitleg. Genoeg ruimte voor alle vragen.
Heel duidelijk! Fijne begeleiding en hele praktische insteek.
Ik heb samen met mijn partner de kinder EHBO cursus gevolgd bij Francis en Frederik. Het was op 2 woensdagavonden van 1830-2200. De avonden waren super goed verzorgd en de manier van presenteren/ les geven was erg fijn. De afwisseling met theorie en praktijk was ook precies goed. Zo dwaal je niet af, maar blijf je scherp. Ik sta weer op scherp en heb het gevoel dat alle belangrijke onderwerpen aan bod zijn gekomen. Alle vragen die gesteld werden konden ook kundig beantwoord worden met daarbij ook een voorbeeld vanuit de praktijk. Wij zijn enorm blij dat wij deze cursus hebben gevolgd en zijn erg positief. Wij komen zeker nog terug voor de herhaling en bevelen de cursus van Francis en Frederik zeker aan.

Risposta di FF EHBO
Hele fijne, uitgebreide en praktisch toegankelijke training. Francis en Frederik leggen het duidelijk uit en zorgen voor een fijne sfeer. Aanrader!

Risposta di FF EHBO
Uitgebreide cursus, heel helder en goed verteld. Veel geoefend en praktijkvoorbeelden

Risposta di FF EHBO
Goede cursus, duidelijk uitleg , goede voorbeelden . Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk . Weer het nodige geleerd en herhaald .
Duidelijk, ruimte voor vragen en er wordt goed meegedacht met de situatie die voor jou van toepassing is.