Super leuke en originele cadeaukaart voor iedereen die van festivals en concerten houdt! De website werkt overzichtelijk en makkelijk, waardoor je snel een festival of evenement kunt vinden dat bij je... Leggi di più
Festival Cadeaukaart is een fijn bedrijf. Ze zorgen ervoor dat je makkelijk en overzichtelijk kan zien welke festivals er zijn. Daarbij is ook alle nodige informatie over die festivals te zien. Het ge... Leggi di più
Ehj wat leuk! Ik won vorig jaar een cadeaukaart en heb hem dit jaar verzilverd voor een van mijn favoriete festivals. Supersimpel! En megaveel keus! Leuk om te geven & leuk om te krijgen!!!
Kaart cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Voor iemand die veel naar festivals gaat echt een topcadeau en veel leuker dan geld krijgen. Site werkt gemakkelijk en keus uit veel feesten/ festivals.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor iedereen die van muziek, een feestje en beleving houdt. Met deze cadeaukaart geef je geen spullen, maar herinneringen. De kaart is te besteden bij 1.000+ festivals, concerten en evenementen in Nederland en bij steeds meer aangesloten partners. Of het nu gaat om een dagfestival, meerdaags evenement, concertticket of een bijbehorende beleving: de ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij de kaart besteedt. Zo past het cadeau altijd bij de smaak en agenda van de ontvanger. Festival Cadeaukaart werkt samen met gerenommeerde festivals, ticketplatforms en organisatoren en is verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Primera, Bruna, HEMA, SPAR en PLUS. Wij geloven dat samen genieten, dansen en vieren mensen verbindt en het leven mooier maakt. Onze missie is simpel: het geven en beleven van festivals toegankelijker en leuker maken. Transparantie, betrouwbaarheid en service staan daarbij centraal. Daarom vinden we feedback van onze klanten enorm belangrijk en blijven we continu werken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Met Festival Cadeaukaart geef je een moment om naar uit te kijken, en een herinnering die blijft.
Rhoneweg 20, 1043 AH, Amsterdam, Paesi Bassi
- 085-2129080
- info@festivalcadeau.com
- festivalcadeau.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Voor mijn 50e verjaardag
Ik vond het super om een festivalcadeau te krijgen voor mijn 50e verjaardag.
Ik hou van festivals en kan niet wachten om zometeen een festival te boeken voor mij en mijn vriendin.

festivalcadeau voor mijn 50e verjaardag
Super dat ik een festivalcadeau voor mijn 50e verjaardag heb gekregen.
Zo genieten! Ik heb al een leuk festival uitgekozen.
En ga snel mijn card inwisselen.

Risposta di Festival Cadeaukaart
De site is overzichtelijk en duidelijk
De site is overzichtelijk en duidelijk. Als ik de site zie heb ik gewoon al zin om naar een festival te gaan door de positieve uitstraling !

Risposta di Festival Cadeaukaart
Super fijne site en goede ervaring!
Super goed cadeau om te krijgen/geven
Super goed cadeau om te krijgen/geven. Er staan zo veel festivals op, enorm ruime keuze. Top cadeau!

Risposta di Festival Cadeaukaart
Het perfecte cadeau voor aan partyanim
Hele fijne website. Je kan veel festivals terugvinden dus je hebt veel keuze. De website is ook heel gebruiksvriendelijk

Risposta di Festival Cadeaukaart
Erg leuk cadeaukaart met leuk aanbod…
Erg leuk cadeaukaart met leuk aanbod aan festivals!

Risposta di Festival Cadeaukaart
Veel keus leuk cadeau om te geven

Leuk geschenk
Een leuk cadeau om te krijgen en bij bijna alle festivals in Nederland te besteden!

Aanrader voor de liefhebbers van dance, 90s en Nederlandse muziek
Ik heb een cadeaukaart van 175 euro gekregen. Helaas zitten er alleen maar festivals en evenementen tussen die niet mijn smaak zijn. Veel dance, 90s en Nederlandse muziek. Als dat je smaak is, is dat natuurlijk helemaal top, maar voor mij zit er helaas weinig leuks tussen. En je kunt ook maar maximaal 50 euro per keer uitgeven.
Na mijn ervaring te hebben besproken met de klantenservice zijn we tot een passende oplossing gekomen, dank daarvoor!

Wat een scam
Festival cadeau gekregen met een waarde van 140 euro. Het voelt echt als een scam. Veel festivals worden niet aangeboden via festivalcadeau. Ook meegemaakt dat tickets uitverkocht waren via festivalcadeau, terwijl ze via de website van het festival zelf wel nog gewoon beschikbaar waren. Al met al na lang zoeken een geschikt festival gevonden, blijkt dat je maximaal 50 euro per keer kunt uitgeven met deze kaart, de rest moet je zelf bijbetalen....

Risposta di Festival Cadeaukaart
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.