Normally I don’t write reviews, but this deserves one! After 4 home inseminations without a result I thought I would try this. And after the first try I’m pregnant! Couldn’t be happier.
Dziękuję że jesteście ☺️ dzięki kubeczkowi ferti-lily udało się zajść w ciążę przy pierwszej aplikacji a staraliśmy się 6mieisiecy ❤️ to jest najlepszy produkt na jaki trafiłam (głupio się przyznać al... Leggi di più
Na 11 maanden geen succes dan toch maar de Fertilily gekocht. Baat het niet, schaad het niet, toch? Maar helaas, na 18 maanden nog niets. En zelfs met nu 3 IUI zijn we nog altijd niet zwanger geworden... Leggi di più
I recently purchased Fertilily, and I can honestly say it's one of the worst products for couples trying to conceive. Not only is it overpriced, but it also fails to deliver on even the most basic pr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De FERTI·LILY® Conceptie Cup is een hormoonvrij conceptiehulpmiddel dat de kans op een zwangerschap kan vergroten. Onze cup kan gemakkelijk thuis worden gebruikt.
Mr. Treublaan, 1097DP, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31(0)20 808 6020
- robert@rosesta.com
- fertilily.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
5 x gebruikt en niet zwanger...
Na 5 keer gebruiken nog niet zwanger..😵💫..maar wel gebruiksvriendelijk!
Amazing first time worked
People say this cup is pricey however I tried to get pregnant for a year before this and never worked, the first time using this product has be amazing! And fully successful we are now having a baby
Blij met de aankoop
Wist niet of het zou helpen, maar het heeft geholpen. Ben blij dat ik het gekocht had.
Heeft gedaan wat het zegt te doen!
Zeer prettig in gebruik en netjes verpakt! Het is gissen of het daadwerkelijk heeft gewerkt, maar na 1 gebruiken raakte ik zwanger! 😍
Tevreden
Snelle levering, goede uitleg. Vind het product alleen te veel naar rozen/bloemen ruiken, het is niet echt geurloos
Praktisch hulpmiddel
Ik heb de ferti-lilly voornamelijk aangeschaft om het onhandige 'benen omhoog' moment te verruilen voor een praktischer alternatief. Ik kon hierna met gemak nog een half uur blijven liggen (al lukte douchen en naar de wc gaan niet). Tot mijn verrassing was ik de volgende maand zwanger. Natuurlijk weet ik niet of dit proces met de ferty-lilly is versneld, maar alleen voor het comfort zou ik het product al aanraden.
Niet het idee dat dit iets voor ons doet helaas
Enthousiast geworden van alle recensies, maar het is altijd lastig om dit soort dingen te beoordelen natuurlijk. Want je weet niet hoe snel je zwanger zou zijn zonder het gebruik. Toch besteld, al waren we pas 1 maand bezig, ik wil er alles aan doen, omdat onze wens zo groot is.
Helaas zijn we nu 5 maanden verder en ben ik nog niet zwanger. Ik zeg niet dat het niet werkt, want misschien is dit het kleine zetje dat sommige stellen nodig hebben, maar bij ons doet het tot nu toe helaas niets.. blijven proberen dan maar.
Glijmiddel ruikt niet zo lekker, verder doet het zijn werk goed.
De fertilly cup blijft lastig in te…
De fertilly cup blijft lastig in te brengen ondanks ik jullie cup al voor 5 maanden gebruik. Als de cup eenmaal zit blijft hij wel goed zitten hierdoor kan je makkelijker van alles gaan doen.
Poor quality product and too expensive…
Poor quality product and too expensive for the material. It is just a very expensive low capacity menstrual cup. The product does not stay in place and there are better alternative products for conception.
Pregnacup and even Mascoto cup are way better.

Risposta di FERTI·LILY
Ferti-lily gebruikt en 4x snel zwanger…
Ferti-lily gebruikt en 4x snel zwanger geworden.
Bij de eerste (in 2020) waren we bijna een jaar bezig, sceptisch als ik was ferti-lily geprobeerd en direct zwanger.
De cup is daarna dus bewaard gebleven en zomer 2022 besloten we hem er weer eens bij te pakken.
Direct weer zwanger, helaas ons kindje tijdens de zwangerschap verloren.
Vervolgens de eerst volgende keer dat wij er weer voor konden gaan weer ferti-lily gebruikt. Met wederom direct resultaat.
Helaas ging dit al heel vroeg mis.
Voor onze nieuwe poging een nieuwe cup aangeschaft, want ja hij was wel verouderd en inmiddels natuurlijk al een aantal keer gebruikt, hij had geen zichtbare schade maar was licht verkleurd.
Met de nieuwe ferti-lily weer direct zwanger... Nu hopen dat dit kleintje bij ons blijft.
Wij zijn erg tevreden over ferti-lily en zullen het zeker aan anderen aanraden🍀
Niet zwanger ondanks fertilily cup
Na een jaar zonder succes geprobeerd om zwanger te worden besloten om de fertilily cup aan te schaffen. Helaas na 6 maanden met de fertilily cup ook niet zwanger geworden.

Risposta di FERTI·LILY
It helped!
After 2 miscarriages I was about to give up and pause the process of having a second child for a while. I heard about the cup from a fiend and decided to give it a try. I used it once during my ovulation and got pregnant right away. Coincidence or not, it is not harmful so it’s worth giving it a try to maximise your chances.
Zwanger na 15 maanden!
Wij waren al 14 maanden bezig om zwanger te worden. Helaas was het elke maand een teleurstelling. Wij hadden al een afspraak gehad voor ons beide gehad in het ziekenhuis, hieruit kwamen geen bijzonderheden. Na wat onderzoek over wat we nog konden proberen kwam ik op de website uit van fertilily. Wij besloten de cup aan te schaffen. Wij hebben deze één cyclus gebruikt, en geloof het of niet, ik ben zwanger! Daarnaast is de cup is makkelijk in gebruik en makkelijk te reinigen.
Geen wondermiddel..
Ik zie veel goede reacties, maar helaas.. inmiddels 9 maanden verder maar de cup heeft ons nog niet geholpen... alles zou moeten kloppen dus waarom het dan niet lukt geen idee.
Toch ondanks dat ben ik wel tevreden over de cup, voor mij geen wondermiddel en zit te twijfelen om een nieuwe te kopen, niet om de kansen weer te vergroten want dat heb ik opgegeven met de cup maar omdat het eigenlijk wel fijn is dat niet alles er weer uitloopt.. het inbrengen is makkelijk en houd alles gewoon lekker binnen totdat ik het er uit haal.
Half jaar gebruikt, nog zonder succes
Heb de ferti-lily iets meer dan een half jaar gebruikt maar ben helaas nog niet zwanger. Door de positieve reviews overal waren de verwachtingen vrij hoog dus dat ik nog niet zwanger ben is misschien nog wel extra teleurstellend hierdoor. In het begin was het gebruik een beetje onwennig maar werd daar steeds handiger in. Het gebruik van de ferti-lily deelde ik niet met mijn vriend omdat ik bang was dat dit de druk (nog meer) zou vergroten en dit invloed zou krijgen op ons seksleven. Als je spontaan op een andere plek dan in bed seks hebt gehad kan je je partner misschien vragen om de ferti-lily erbij te pakken. Omdat ik bijna 40 ben kunnen we sowieso eerder bij de fertiliteit poli terecht, hopelijk wordt onze wens met hulp in vervulling gebracht of geef ik de ferti-lily nog wat kansen.
Het contact met de klantenservice was enorm prettig en steunend.
What a perfect product
What a perfect product. Very easy to use and after 1 yeat of trying to get pregnant one time with the cup and it was a positive test. We are so happy
Zeker proberen waard!
Na 8 maanden proberen de fertilily aangekocht. Hij zit fijn, was na een beetje oefenen ook heel makkelijk in te brengen en te verwijderen. De 2de cyclus met de fertilily was het raak. Inmiddels 26 weken zwanger! Ik ben er zeker van overtuigd dat de cup hier een bijdrage aan heeft geleverd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.