Ferratum  Recensioni 698

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Jeg bare prøver å få til ekspress kreditt, prøvd nå i flere dager. Men det går ikke videre i profilen. Og da får man heller ikke tatt noe lån. Er ikke dette noe dere på kundeservice kan hjelpe meg me... Leggi di più

I got declined twice, but was approved on the third attempt through their direct website instead of the third parties involvement. So far I am pretty satisfied because its not easy getting loan(s) as... Leggi di più

dette er noe der der ute som virkelig trenger litt ekstra fort hvis noe skulle uventet skje så kan jeg gi dere denne godbiten som oppfyller deres ønsker på dagen,,og det kan man ikke si om veldig man... Leggi di più

+ Det går kjapt å få utbetalt pengane ein låner. Kan vere lurt å nytte Ferratum om noko hastar, og ein ikkje der og då har pengane, eller kan låne av famile og slikt. DERSOM ein betaler Ferratum... Leggi di più

1. Banca

Informazioni su Ferratum

Ferratum tilbyr små lån og banktjenester via enkle og 100% digitale løsninger. Ferratum Fleksikreditt er en fleksibel låneramme på opptil 50.000 kr. Du søker på nett, og vi gir deg svar umiddelbart. Ingen papirarbeid, skanning eller kopiering. Du trenger ikke vente i kø - hverken på telefon eller i banken. Når søknaden din er godkjent, vil ditt nettlån bli overført til din bankkonto samme dag eller påfølgende virkedag om lånet er godkjent etter kl. 13.30. Vi forstår at situasjonen din kan endre seg fra dag til dag. Derfor er Ferratum her for deg om du skulle få uforutsette utgifter eller bare trenger litt ekstra på konto til neste lønning. Du betaler kun renter på det du bruker. Jo raskere du betaler tilbake, jo lavere rentekostnader.

Ferratum er en 100% digital bank og er en del av Multitude Group - en leverandør av banktjenester og digitale forbrukslån til privatpersoner og små bedrifter, distribuert via mobil teknologi.

Lån opptil 30.000 kr

Litt ekstra på konto i sommer?
Lån opptil 30.000 kr uten sikkerhet. Ingen dokumentopplasting. 100% online. Eff. rente 258,02 % 20000,- 1 år Kost 13550,- inkl. 12,5% utt.avg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33550,-.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Veldig enkelt og motta og overføre

Veldig enkelt og motta og overføre. Fornøyd.

8 settembre 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse!

Vi er glade for at våre lånetjenester oppfylte dine forventninger.

Med vennlig hilsen ,

Vanskelig kundeopplevelse

Jeg får ikke sett hvor mye jeg skylder på Min Side, så nå går vel totalsummen på lånet opp uten at jeg får betalt ned...

3 settembre 2025

Hei,

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med tjenestene våre.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og ønsker å undersøke saken din. Vi ber deg ta kontakt med oss direkte via Livechat på www.Ferratum.no for å sjekke dette. Vi hjelper deg veldig gjerne videre der slik at vi kan sjekke dette sammen.

Du kan også besøke vårt hjelpesenter https://help.ferratum.no/s/ for å få detaljerte retningslinjer for hvordan du kan se det totale beløpet på lånekontoen din.

Med vennlig hilsen, Ferratum

Jeg har aldri søkt lån hos dere

Jeg har aldri søkt lån hos dere ? Og plutselig står det at jeg har 100.000kr i lån som er innfridd og utbetalt ? Hvem er dette utbetalt til? Global ? De svindler folk. Jeg har endelig anmeldt de etter 4 mnd med helvete…

27 agosto 2025

Hei Henrik,

Vi beklager virkelig å høre om denne hendelsen.

Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice direkte via Livechat på www.Ferratum.no, slik at vi kan sjekke situasjonen og se hvordan vi kan hjelpe deg videre.

Du kan også sjekke vårt hjelpesenter for ytterligere veiledning.

Bra kunde service

Bra kunde service

1 agosto 2025

Hei,

Vi setter pris på din hyggelige tilbakemelding.

Tusen takk for at du valgte Ferratum

Med vennlig hilsen, Ferratum

Jeg Roger Antonsen syns det er…

Jeg Roger Antonsen syns det er merkverdig at man har innvilga fleksi kreditt grense på 12000 og like vel ikke kan benytte det. Men Ok skal nå huske det. Ha fortsatt fin dag

Med vennlig hilsen
Roger Antonsen

23 luglio 2025

Hei,

Vi beklager å høre dersom du har opplevd problem med din Fleksikreditt.

Vi hjelper deg veldig gjerne videre der slik at vi kan sjekke dette sammen.

Ha en riktig fin dag!

Dritt

Dritt!
Hadde jeg kunne gitt 0 stjerner hadde jeg gjort det. Skyhøy rente, IKKE norsk. Lyver i avtalen, der står det man kan ta kontakt for å SENKE kredittgrensen men når man spør sier de at det ikke er mulig.

14 luglio 2025

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med våre tjenester.
Du kan kontakte oss direkte på www.Ferratum.no og nå oss via Livechat.

Ja det er rask kreditt

Ja det er rask kreditt, men renta er kjempe høy, og det er ikke noe hjelp å få av de som sitter i kundeservice. Dette firma burde ikke eksistert!!

17 luglio 2025

Hei,

Vi beklager dersom du har hatt en dårlig opplevelse. Det er aldri vår hensikt å skape frustrasjon eller ulempe for våre kunder.

Takk for at du ga oss beskjed, og vi ser frem til å hjelpe deg.

Fleksikreditt

Ras saksbehandling og rask utbetaling.

10 luglio 2025

Elendig nettside og søknadsprosess

Elendig nettside og søknadsprosess

11 luglio 2025

Med venlig hilsen, Ferratum

Tross avslag og ikke hjelp så…

Tross avslag og ikke hjelp så fortsetter dere om å mase om å søke, søke , søke. Forferdelig masete og dårlig gjort når man har fått avslag

2 luglio 2025

Med venlig hilsen, Ferratum

Alt for høy rente

Alt for høy rente, er vel over i det grå markedet der lånehaier er

9 giugno 2025

Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med våre tjenester.

Vi tar tilbakemeldingen din alvorlig og jobber for å gi den beste mulige opplevelsen for våre kunder. Kostnader i forbindelse med lånet er forklart på vår nettside og vi har ingen skjulte kostander. Da det er en løpende kredittramme, vil det påløpe renter så lenge det er utestående kreditt. Hvis det er noe spesielt du ønsker å diskutere videre, vennligst ta kontakt med vårt kundeserviceteam slik at vi kan ta tak i bekymringene dine direkte. Du kan kontakte oss direkte på www.Ferratum.no og nå oss via Livechat.

Takk for at du ga oss beskjed, og vi ser frem til å hjelpe deg.

Med vennlig hilsen,

Jeg vil si takk for lån

Jeg vil si takk for lån

3 giugno 2025

Hei !

Enkelt

Snabb handläggning. Enkelt över nätet.
Jag sökte via ombud som ni var vakna nog att reagera på.
Tillgängliga även om jag inte hört om er förut.

2 maggio 2025

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding.

Vårt mål er å tilby en rask, enkel og pålitelig tjeneste.

Takk for at du valgte Ferratum.

Vi ønsker deg en fin dag.

Enkelt og raskt

Enkelt og raskt. God nettside.

6 maggio 2025

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding.

Vårt mål er å tilby en rask, enkel og pålitelig tjeneste.

Takk for at du valgte Ferratum.

Vi ønsker deg en fin dag.

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager dersom du har hatt en dårlig opplevelse. Vi vil gjerne oppfordre deg til å kontakte oss direkte, slik at vi kan undersøke saken din nærmere og finne en løsning på situasjonen. Du kan ta kontakt med oss direkte på www.Ferratum.no og deretter nå oss på Livechat.

Ferratum

Det var enkelt å betjene.

Det var enkelt å betjene.

25 aprile 2025

Hei !

Ferratum

En enkel og raskt gjennomført søknad og…

En enkel og raskt gjennomført søknad og svar

17 aprile 2025

Hei,

Takker for din hyggelige tilbakemelding 😊

Vårt mål er å tilby et raskt og enkelt produkt for våre kunder, hvor du kan benytte deg av kreditten du behøver - når du behøver.

Ha en fin dag😊