Kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt 12 euron palvelumaksu luotolle, jota ei ole koskaan käytetty. Ensimmäisen laskun jälkeen vaadin sulkemaan tilini ja päättämään asiakkuuteni, jolloin sain vastauksen... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Olen koittanut jo pitkän ajan sulkea tilini maksettuani pois lainan. Ei ole numeroa mihin soittaa että OIKEA henkilö vastaisi ja tilin sulku onnistuisi. Vain olemattomia sähköpostiosotteita joista ei... Leggi di più
Ferratum Joustavan korko järkyttävät 163,7%. Hakekaa vaikka kivijalkapankistanne lainaa, mutta älkää ikinä täältä! Tämä tullaan valtiovallan toimesta kieltämään hyvin pian. ÄLÄ PILAA OMAA TALOUTTASI F... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ferratum Joustava on 2000 € luottosi käytössä aina siellä, missä sitä tarvitset. Hakemalla Joustava-luoton käyttöösi sinulla on turva kaikenlaisten menojen varalle joka hetkellä. Luotto palvelee aina tarpeesi mukaan, sillä iso tai pieni laina 2000 € asti on saatavillasi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit ottaa Joustava-luoton käyttöösi vaikka heti, ja lainaa nostat haluamissasi erissä. Luetpa tätä nyt tietokoneen ruudulta, tabletilta tai puhelimesta, lainahakemuksen täytät minuuteissa ja lainapäätöksen saat heti.
Informazioni di contatto
Ratamestarinkatu 11 A, 00520, Helsinki, Finlandia
- 0800 166 308
- asiakaspalvelu@ferratum.fi
- ferratum.fi
Le persone hanno visualizzato anche
Erittäin luotettava ja nopea palvelu.
asiat hoituu hetkessä hyvä palvelu …
asiat hoituu hetkessä hyvä palvelu suosittelen muillekin
Nopea palvelu
Vain positiivisia kokemuksia.
Nopea, luotettava.
Laskutus toimii hyvin.
Good day to all and thank you for the …
Good day to all and thank you for the kindly servises the best bank in the online loan very simple and helpul.Merry Christmas andHappy New YEAR and wishing for the best and more customer to come.Thanks ,Seyed Zia Alddin Yousefinamin and FAMILY

.Ferrari arvostelu
Hyvää joulun odotusta uskoisin että yritys pärjää hyvin ,jokainen tekee omat valintansa joten en halua tuputtaa samoja joita itse käytän
Tosi hyväääääää ja kiitossa paljon
Korko on sikahirveä
Korko on sikahirveä. Plussaa on nopea toiminta ja tilillepano joustavissa luotoissa.

Ferratum laina
Asiakkuudesta Ferratumin kanssa on pelkkiä hyviä kokemuksia. Aina kun on tullut jokin yllättävä lainan tarve Ferratumin kautta se on hoitunut nopeasti ja ilman kalliita järjestelymaksuja.Lainan takaisinmaksu on ollut joustavaa pienemmissä erissä. Voin suositella kaikille jotka tarvitsevat nopeasti lyhytaikaista rahoitusta.

Helppo ja toimiva palvelu
Ferratum Suomi on auttanut minua …
Ferratum Suomi on auttanut minua elämässäni ahdinkotilanteissa. Olen heidän toimintaansa erittäin kiitollinen, erittäin hyvää ja henkilökohtaista asiakaspalvelua myöden. Suurkiitos teille kaikille ja hyvää Joulua ja Uuttavuotta 2018!

Olen erittäin tyytyväinen
Olen erittäin tyytyväinen, kaikki on toiminut hyvin.
Pienentäkää korkoa niin jopa tulee …
Pienentäkää korkoa niin jopa tulee asiakkaita ja näinollen lisää rahaa firmaan ovista ja ikkunoista :)

Risposta di Ferratum Suomi
erittäin nopea,toimiva mutta miten …
erittäin nopea,toimiva mutta miten takaisinmaksu

Lainaa nopeasti
Tekee minkä lupaakin.
Pelkästään positiivinen kokemus.
Suuret Kiitokset
Ferratum on minulle tärkeä sillä saan mitä haluan vaikka heti olen erittäin tyytyväinen ferratumille. T:Hamsa
Kymppi!!!Ei mitään huonoa sanottavaa!!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.