Fenix - Malmö Recensioni 13

3,4

Beringsgatan 2, 211 18 Malmö, Skåne Län, SE

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bra organiserat. Ärlig prissättning. Väldigt bra bemötande. Försökte verkligen inte sälja in saker vi inte tänkt på eller ville ha. Kändes oerhört ärliga och kundinriktade.

Valutata 5 stelle su 5

Vicky hjälpte mig med allt jag behövde och hon fanns även där om jag behövde stöttning i alla måsten. Utan Vicky hade jag inte fixat att rodda i min mormors begravning ❤️

1. Camera ardente

Scritti dall'azienda

Välkommen till Fenix Begravningsbyrå Malmö. Ditt liv är fullt av många små händelser och storartade ögonblick som tillsammans gör dig till den du är. Vi på Fenix Begravningsbyrå i Malmö vill ge dig som anhörig möjligheten att minnas den du saknar genom att hylla dennes liv. Vi hjälper dig att berätta den sista och minnesvärda pusselbiten i personens livshistoria. Vi hjälper dig att hylla livet. Det ska vara smidigt att ordna en vacker begravning i Malmö – utan onödig oro. För oss på Fenix Begravningsbyrå handlar det om så mycket mer än att bara erbjuda dig ett lågt pris. Det ska vara enkelt så att du förstår hur saker funkar, platser man kan vara på och vilka produkter och priser som finns. Det handlar även om att fungera som en rådgivare för dig i en svår och jobbig tid, att du alltid känner dig trygg med att Fenix begravningsbyrå i Malmö ger dig den hjälp du behöver. Att du alltid kan lita på̊ att vi ger dig minnesvärda avsked utan onödiga kostnader.

3,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 1 stelle su 5

Oprofessionellt och oengagerat i en svår stund

Ett förvånansvärt oprofessionellt och oengagerat bemötande i en svår stund. Vi fick inget förtroende för dem och gjorde det mesta själva då vi inte upplevde att de hade någon kännedom om Malmö. Vi var tom osäkra på om begravningsbyrån skulle vara på plats under själva begravningen, så dålig var kontakten.

5 marzo 2026

Hej Eleni,

Tack för att du delar din upplevelse.

Det är tydligt att det inte blev så tryggt och sammanhållet som det ska vara – och det är vi ledsna över. I en sådan här situation behöver kommunikationen vara tydlig och förutsägbar, särskilt kring upplägg vid ceremonin.

Du har haft löpande kontakt med din rådgivare via samtal och möten för att driva planeringen framåt, och också stämt av under vägen att upplägget kändes rätt.
Vi vet samtidigt att det inte räcker om känslan av trygghet och förtroende inte finns där fullt ut – då blir det svårt oavsett hur mycket man faktiskt gör i ärendet.

När det gäller den lokala delen, som t.ex. arrangemang med ljudanläggning utanför kyrkan, kan det ibland krävas dialog med flera parter och besked som inte alltid är självklara från början. Där försöker vi alltid återkomma så snabbt vi kan med tydliga besked.

Vi arbetar aktivt med att utveckla hur vi fångar upp olika behov tidigt – så att varje kund får rätt stöd från start.
Vi tar med oss din återkoppling i det arbetet.

Valutata 1 stelle su 5

Katastrof i allt vad kommunikation…

Katastrof i allt vad kommunikation heter, absolut inget kundbemötande. Kände mer att jag besvärade, fick ofta till svar " vet inte " "kommer inte ihåg" . Absolut det värsta jag varit med om förutom att min make gick bort !!!!!!

13 gennaio 2026

Hej Margurite,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är mycket ledsna över att du inte upplevde det bemötande och den trygghet som är grundläggande i vårt arbete.

När du och jag talades vid hade vi ett konstruktivt samtal där du delade både det som fungerade bra och det du inte varit nöjd med. För oss är både ris och ros viktiga – de hjälper oss att säkerställa att vårt bemötande alltid håller den nivå som våra kunder har rätt att förvänta sig.

Vi enades också om att du är varmt välkommen att höra av dig igen om det skulle uppstå ytterligare frågor eller behov.

Vi beklagar uppriktigt att din upplevelse inte motsvarade vår ambition och tackar för att du gjorde oss uppmärksamma på detta.

Valutata 5 stelle su 5

Vi vill rikta ett varmt tack till…

Vi vill rikta ett varmt tack till Vicky, som med stor omtanke hjälpte oss genom hela processen. Hon lyssnade in våra önskemål och förstod precis hur vi ville ha det, vilket betydde oerhört mycket för oss. Även officianten Tim gjorde ett fantastiskt arbete – han var både lyhörd, trygg och förstående. Tillsammans skapade de en vacker och minnesvärd ceremoni som vi alltid kommer att bära med oss.

24 agosto 2025

Oprofessionellt

Som eventuellt framtida kund kommer jag ej att rekommendera Fenix Begravningsbyrå! Som deltagare vid en väns bortgång fanns det inga råd hur man kan beställa blommor till avskeds akt. Otroligt vimsigt bemötande i telefon dessutom.

31 gennaio 2025

Hej Thina,

Tack för din feedback. Det är alltid tråkigt att höra när någon inte är nöjd. Blommorna vid avsked är viktiga och vi arbetar varje dag med att erbjuda hjälp med alla de olika momenten som behöver falla på plats för att skapa en minnesvärd ceremoni. Det finns flera olika sätt att beställa blommor hos oss. Om du är intresserad får du gärna höra av dig till mig så jag förstår bättre vad det är som har hänt.

Vänligen,
Mobil +46 763 10 92 45

Ärligt

18 novembre 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più