Valutata 5 stelle su 5

Ik ben bij femke geweest voor een intuïtieve massage. Ze is heel prettig en persoonlijk in haar contact. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze straalt een en al rust uit. Ik kwam met een vol hoofd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Femke heeft een open en niet oordelende houding. Ze creëert een fijne sfeer waarin voor mij ook ruimte was om persoonlijke zaken te delen die verband hebben met sommige lichamelijke klachten. Tijdens... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Aanwinst voor Boxmeer Femke geeft een stevige massage en doet dat met aandacht en toewijding. Helaas gaf mijn huid een lichte allergische reactie waarvan ik na een paar dagen niets meer merkte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het schrijven van mijn levensverhaal was al heel lang een gekoesterde wens. Een ontmoeting met Femke gaf de aanzet tot het volgen van de cursus " En schatkist vol herinneringen". Deze cursus geeft je... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Massaggio-terapista
  2. Lezione

Scritti dall'azienda

Intuïtieve massage, Holistisch Pulsen, Schrijfcursussen schrijven over je leven, Schrijfworkshop schrijven over je leven. Voor meer info zie mijn website.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Gezichtsmassage

Wat een positieve ervaring! Heerlijke gezichtsmassage gehad, ik kan het iedereen aanraden, het was super om mee te maken. Femke, bedankt en ik kom zeker terug!

22 dicembre 2021

Fijne massage!

Hoi Femke, vandaag een fijne ontspannende massage gehad, je neemt de tijd. Het gaf me weer energie! Kijk uit naar onze nieuwe afspraak... Bedankt en een fijne dag!

Met vriendelijke groeten,

Riny

4 ottobre 2021

Ervaring Femke Ontmoet.

Ervaring Femke Ontmoet.
Nadat mijn vorige (goede) masseuse gestopt was met het geven van massages. Ben ik via haar terecht gekomen bij Femke Ontmoet. Een mooie massage ruimte maar, belangrijkste is Femke heeft het ook in de vingers om het zo maar eens te zeggen. Na enkele behandelingen te hebben ondergaan, moet ik zeggen ze geeft de ontspanningsmassage via onze energiebanen met passie en daardoor kom je in een geweldige diepe ontspanning. Zeker een aanrader om eens te proberen.

31 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring bij Femke ontmoet was…

Mijn ervaring bij Femke ontmoet was heel bijzonder. Een ervaring van haar massage kunsten zijn uitzonder fijn en passend voor een ieder. Ze is een zeer aardig en belangstellende persoonlijkheid. Ze wil graag weten wie je bent en steld je op je gemak met haar rustige benadering. Communicatie is belangrijk. Daar na was het een fijne behandeling van goed gecontroleerde handen van krachtige finger en tedere duw bewegingen. Dit was een zeer fijn ontspannende massage de rug eerst, was mijn wens. Fijn massage vol van energie en ontspanning. De voorkant is rustiger. Maar niks wordt vergeten handen, armen, benen. Je buik en je borst. Ook je gezicht en je nek. Teveel op te noemen. Ik kreeg er de ontspanning rillingen van. Na de behandeling was Femke ontspannen maar wel benieuwd hoe ik het ervaren had. Nou je bent dan nog in een ontspan mode. Maar het is echt heel erg fijn. Is het voor herhaling vatbaar. Zeker! Ik zou het wel elke week willen. Dat is iets teveel van het goede maar zou zeker kunnen. Is me zeer goed bevallen. Ik beveel haar zeker aan. Groetjes Richard

18 luglio 2021

Zeer goed

Ik heb een schrijfcursus bij Femke gevolgd en was daar zeer tevreden over.
Femke bereidt zich goed voor, geeft goede feedback!
Loont zich!
Dit geldt ook voor een massage.
Fijne ervaring die voor herhaling vatbaar is.
Groet,
Guido

17 luglio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Super fijne zwangerschapsmassage gehad!

Ik werd hartelijk verwelkomd door Femke. Er hing een heel fijne en ontspannen sfeer. Je komt meteen tot rust!
Femke heeft mij een super fijne zwangerschapsmassage gegeven. Ik raad het zeker iedere vrouw aan die zwanger is. Het was een zeer ontspannende massage! Ik kom zeker nog een keer terug!

6 aprile 2021

massage

Na een duidelijke uitleg vooraf, genoten van een fijne deep-tissue massage.

12 marzo 2021
Valutata 4 stelle su 5

Aanwinst voor Boxmeer

Aanwinst voor Boxmeer
Femke geeft een stevige massage en doet dat met aandacht en toewijding.

2 novembre 2020

Geweldige ervaring

Met op de achtergrond een ontspannend muziekje, heb ik genoten van een heerlijke massage. Het voelt alsof Femke alle spanningen uit je gehele lichaam masseert. Soms zelfs emotionele spanningen, die even naar boven komen en van je af glijden. Ik heb er erg van genoten Femke en kom zeker een keer terug.
Mvg, Leo.

28 ottobre 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più