Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf uitgezocht via Feedback-company. Beste bedrijf (dakonderhoud) met de hoogste cijfers geselecteerd. Allemaal lovende reviews. Bedrijf maakt snel een offerte, ziet er best goed uit. Nokv... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Deze reviewwebsite plaatst alleen positieve reviews. Negatieve reviews worden simpelweg niet of slechts zeer sporadisch (en pas na lange tijd) geplaatst. Geeft dus een onbetrouwbaar en onrealistisch b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

you can't find how to place reviews. it's a service for webshops but has nothing to do with customer reviews. for webshops it's great. but if you see "8,2 by the feedback company" then that means... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di marketing su internet
  2. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce

Informazioni fornite da varie fonti esterne

The Feedback Company levert feedback tools voor webshops.Verzamel reviews, publiceer reviews in webshop & Google Shopping. Resultaat: tot 25% meer omzet!

1,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Seems to be a fake reviews site

Found their supposedly 9.4/10 review score on worthingbooks.com site. That domain has been suspended due to being reported as a scam, further info in the worthingbooks.com page here on Trustpilot, also on Reddit if you search for Worthing Books.

17 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Feedback Company is er voor de aangesloten bedrijven

Feedback Company zet standaard een te lage review on hold. Het bedrijf waar de review over gaat krijgt daarmee de kans om te reageren. Wat ze eigenlijk bedoelen is dat het bedrijf de mogelijkheid krijgt om de review te managen. Dat houdt in dat ze eerst mogen reageren op de review, en de mogelijkheid om hem wel of niet te publiceren. Als je dan de review wilt updaten als antwoord op wat het bedrijf gezegd heeft (en intussen ook gedaan heeft), dan geeft Feedback Company aan dat ze dat niet kunnen doen omdat alleen het bedrijf zelf die mogelijkheid geef. Bij een kritische review kan je wel raden hoe dat verloopt. Daarnaast geven ze aan dat de kritiek waarmee je je review wilt updaten hun “voorwaarden” schendt en dus ook niet gepubliceerd zou worden. Als consument die een review via hun site wilt plaatsen heb je niets aan hun klantenservice.

Enfin, wie betaald, bepaald. De bedrijven betalen hiervoor. Kijk voor echte reviews maar naar Google en Trustpilot, en laat deze marketing review site voor wat het is.

29 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

"Hold up" bij 3 sterren of minder.

Ik heb een klacht over een Pharmox-product: Glucosamine Chondroïtine MSM.
Ik heb daarbij 2 sterren gegeven omdat het product bij mijn hond maag- en darmklachten veroorzaakt. De review is goed omschreven en gemotiveerd. Normaal is dat ook een review met 2 sterren gepubliceerd wordt, maar... niets van dit alles. Dit is volgens hun zeggen niet het beleid van "The Feedback Company" en mijn review gaat in "hold on".
Andere toekomstige kopers van dit product moeten zelf ervaren dat het product mogelijk verstorend werkt. Mijn verbazing dat "Pharmox" met "The Feedback Company" samenwerkt.

2 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen eerlijke review, kijk ook google, trustpilot ea. Juist een reden om niet met bedrijf in zee te gaan

Bekijk eens de review van dit bedrijf naast de reviews waar het aangesloten bedrijf niet voor betaald. Bijvoorbeeld google en trustpilot.
Zie de enorme verschillen.
Waarom zou een bedrijf betalen voor een review?
Het stempel feedback company is eerder een reden om te twijfelen over het bedrijf waar je iets mee van doen wil.
Eigen ervaring: een eerlijke review geschreven over het bedrijf MAPP accudienst.nl (gebruikte accu geleverd). Krijg melding terug dat negatieve beoordelingen worden tegen gehouden en dat ik in contact moet met het het bedrijf. Hier krijg ik nou juist geen hulp. Hiervoor wil ik juist andere waarschuwen.

14 marzo 2025

Totaal onbetrouwbaar review-bedrijf

Belachelijk review-bedrijf. Vooringenomen en op de hand van het bedrijf, niet geïnteresseerd in de echte klantervaring. "Negatieve reviews" (minder dan 3 sterren) gaan eerst 'on hold'! Hoe durven jullie je een Review-bedrijf te noemen. Ik gaf een recensie over de kappersacademie. Na heel waarheidsgetrouw en eerlijk 45 minuten lang mijn ervaring te hebben beschreven, wordt er daarna pas gemeld dat Reviews met minder dan drie sterren 'on hold' gaan. Had dat aan het begin gezegd, dan had ik mijn tijd niet hoeven verspillen aan deze oplichterij. (En het zegt trouwens ook genoeg over de kappersacademie, als ze met zo'n bedrijf in zee gaan... Ook zij niet bepaald betrouwbaar.) Nu ga ik zeker niet meer terug om me te laten knippen!

10 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Huidige klanten staan duidelijk op de laatste plaats

De dienstverlening van Feedback Company valt tegen door sterk verouderde software. Overzetten van bestaande reviews is niet mogelijk, en een eenvoudige datamigratie duurt maanden omdat het ontwikkelteam alleen met nieuwe software bezig is. Huidige klanten staan duidelijk op de laatste plaats.

11 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nutriment in Camberley

First time going to Nutriment (Raw dog food) Natalie was there to greet me and was very pleasant and helpful. I was expecting a shop that I could browse and pick out dog food. Natalie quickly put me on the right path showing me the menu and I selected 10 kg pack, glad there was no fish been elsewhere and got 5 tubs of fish in the package, that was not loved by me to look at or the dog to eat. The packaging and frozen tubs are top quality hopefully the food is just as good. Thanks once again to Natalie for her assistance.

23 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Deze club graaft zijn eigen graf

Mijn boekhoudpakket (Gekko) viert zijn tiende verjaardag en nodigt uit om een review achter te laten op 'The Feedback Company'. Had er wel eens van gehoord, maar zie nu dat die knapen alleen maar positieve reviews opnemen. Daarmee graven ze hun eigen graf.
Deze review van dat boekhoudpakket met erin verweven kritiek op de Feedback Company, werd dan ook niet geplaatst:
Gekko maakt gebruik van The Feedback Company en dat verbaast me niet. Deze jongens hebben niet zo'n beste reputatie bij Trustpilot en dat heeft een reden (2/5). Ik verbaasde me al over al die juichende recensies over Gekko terwijl het een allesbehalve perfect werkend pakket is. En ja, over Gekko is ook veel goeds te melden bijvoorbeeld over de apps die ze hebben en de integratie met de online-verwerking. Ook het feit dat je niets extra's betaalt voor het inlezen van gekoppelde bankrekeningen vind ik uitstekend, maar de koppeling zelf ... die heeft in mijn ervaring regelmatig gehaperd en dan wordt er slecht gecommuniceerd (vaak zelfs NIET). En dat kan niet. Gekko is in aanvang prima, maar als je er meer ervaring mee hebt, merk je dat er aan product en dienstverlening het nodige rammelt. Net zoals aan de Feedback Company.

30 maggio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più