Ordered a tiny linux computer from FD, and was very happy with their level of service, and the speed of delivery for a custom computer. They had a great, personalised service which sorted out a mista... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam bij FD Computers uit omdat zij de enige zijn die een All-in-One Linux pc met ingebouwde DVD/CD leveren (Nederlandse firmaś leveren die niet). Heb er geen moment spijt van. Ben geen techneut en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij kochten onlangs een eigen assemblage laptop van FD-computers (Windows 11 als besturingssysteem) en zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en service! We werden door Frederik heel correct en go... Leggi di più
Laptop is van hoogstaande kwaliteit maar je moet wel voorzichtig ermee omgaan wanneer je hem dichtklapt. Dit staat wel vermeld bij de begeleidende inlichtingen wanneer je de laptop ontvangt. Ik moes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
FD-Computers verkoopt Computers, Laptops en All-In-One computers met Windows of Linux. Kwaliteit en Service zijn ons handelsmerk. Linux: Ubuntu, Linux Mint, Debian en zoveel meer.
Engelstraat 26, 8480, Ichtegem, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Op onze Acer Laptop was dual boot Windows en Linux Mint geïnstalleerd, maar dat ging op den duur niet goed meer. Dus de Laptop toen naar Linuxcomputers opgestuurd en alleen Linux Mint erop gezet, nu gaat alles weer als vanouds. Prima werk en eerlijke prijs. Toen we via de website betaald hadden en de prijs was door een foutje toch wat hoger dan afgesproken, werd dat door Frederik zelf opgemerkt en werd het verschil nog dezelfde dag op onze rekening terug gestort.
Kortom, Goed advies, vakkundig en eerlijk, kom daar tegenwoordig nog maar eens om.
Een tevreden klant uit Nederland.

Risposta di FD Computers
Heb hier online een Linux laptop gekocht. Goede kwaliteit en goede service. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en behulpzaam. Mensen met hart voor de zaak. Zeer aan te bevelen!

Risposta di FD Computers
Just bought a computer from them.
Great service. The laptop looks and feels great so far.
Exactly what I wanted. Great to be able to buy Linux machines with pre installed OS and apps.
On top of that, delivery was delayed because of post issues and FD was really helpful and responsive in trying to find a solution for me.
Highly recommend it!
Altijd perfect in orde, onze printer ging niet meer goed. Hij is ter plaatse gekomen en dit perfect opgelost. We hadden ook problemen met het online bankieren en het is ook opgelost.

Risposta di FD Computers
Nadat van mijn vorige computer de voeding defect en niet meer te herstellen was ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Daar ik enkel nog Linux als besturingssysteem wil kwam ik na een zoektocht op internet terecht bij FD-Computers in Ichtegem. Met hun goede raad heb ik daar een nieuwe computer gekocht. Hetgeen op hun website staat maken ze in de praktijk ook waar, ze bieden uitstekende service, zowel voor de aankoop en zeker zo belangrijk, ook na de aankoop. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Ik ben heel tevreden.

Risposta di FD Computers
Wij kochten al meerdere toestellen aan bij Frederik. ( laptops, printers, ...) Frederik zorgt steeds voor een snelle levering en een goeie prijs, maar wat nog belangrijker is, vinden wij de snelle service/tips/ondersteuning bij een eventueel probleem. Onlangs werkte onze printer niet meer naar behoren. Frederik herstelde dit zeer snel en voor de afgesproken prijs. Ideaal adres voor een top service.

Risposta di FD Computers
Ik ben zeer tevreden over mijn Intel ultrabook-17 laptop. Aangezien ik deze zonder besuringssysteem heb besteld met de bedoeling er zelf een Linux distributie op te installeren , was mijn verbazing groot dat een brief met aanbevelingen en te installeren programma’s was bijgevoegd. Top service.

Risposta di FD Computers
Heel tevreden over mijn nieuwe linux laptop. Niets op aan te merken. Prima produkt in alle opzichten. En heel erg tevreden ook over de goede en persoonlijke service die ik mocht genieten bij FD-Computers, Ichtegem. Frederik verstrekte goed, professioneel advies en maakte ruim tijd om uitgebreid te antwoorden op al mijn vragen, een ware verademing in deze snelle tijden. Heel erg aanbevolen!

Risposta di FD Computers
Stil wonder! Was al langer op zoek naar een _stille_ en toch snelle laptop. FD laptop 17.3" Intel i5 gekocht maart 2022 bij linuxlaptop.be. Loopt als een trein en zachtjes als een naaimachine. Aanrader, zonder 1 twijfel!

Risposta di FD Computers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.