Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Vi har i perioden november 2019 til juni 2020 bygget med FBA Huse i Odder. Samlet set er vi meget glade for huset, men der har desværre været mange bump på vejen, der skyldes dårlig kommunika... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Ikke så godt at man ikke kan komme i kontakt med jer... I er velkomne til at række ud. I burde have mit nummer. Martin Strand

Valutata 5 stelle su 5

Vi valgte at FBA skulle bygge vores nye hus, da vi fra det første møde med Kaus Benee fik et godt indtryk af at han forstod vore ønsker til huset. Ved det efterfølgende overslag havde han alle udgifte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helt igennem utilfredsstillende oplevelse. Utæt tag, ringe murværk, elendig finish. Tagkonstruktion der giver sig og giver revner i indervægge. Kan ikke anbefales, er dybt skuffet!!!

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di costruzioni
  2. Impresa di architettura
  3. Costruttore di case su misura
  4. Costruttore di case

Scritti dall'azienda

FBA Huse har i tæt på 50 år bygget enfamilieshuse, og mere end 3.500 nybyggere har nydt godt af vores ekspertise og fokus på byggeri af høj kvalitet. Vi tilbyder forskellige serier af typehuse, der varierer i arkitektur, størrelse og indretning. Alle huse kan tilpasses den enkelte families krav og ønsker. Vi bygger også gerne huse udført efter jeres egne ønsker. Vi lægger stor vægt på, at I som kunder, får en personlig og tryg oplevelse hele vejen igennem byggeforløbet. Lige fra første kontakt med byggerådgiver, og frem til I står med nøglen til jeres nye FBA hus. Arbejdet udføres af egne erfarne håndværkere og går ikke på kompromis med håndværkets- og materialernes kvalitet. Vi forener traditioner med en effektiv og rationel byggestyring. Derfor kan vi levere byggeri af høj kvalitet - til den aftalte tid. I vores værdigrundlag, bruger vi ord som ordenlighed, omtanke og omhu. Det er grundlaget for gode samarbejdspartner - men også for en god arbejdsplads. Filosofien bag FBA Huse er at opføre byggeri med planløsninger og materialer, der opfylder dine og din families forventninger og behov, og samtidig spiller sammen med de naturlige omgivelser. Alt sammen udført i god håndværksmæssig kvalitet - og til tiden.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin oplevelse at bygge med FBA…

Meget fin oplevelse at bygge med FBA Huse - hele vejen gennem processen, lige fra de første møder til aflevering. Kvaliteten på håndværkernes arbejde er i top og de småfejl der har været undervejs er straks blevet udbedret. Vi kan absolut kun anbefale FBA Huse.

24 dicembre 2019

Hej Berit og Flemming
Stort tillykke med huset! Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling.
Vi er glade for at kunne indfri Jeres forventninger
Rigtig god fornøjelse med at komme på plads og rigtigt godt nytår.
Mange hilsner fra hele FBA-teamet.

Valutata 3 stelle su 5

Udemærket.

Projekteringen og tegnearbejde langt under middel. Håndværksmæssigt fornuftigt. Kommunikationen haltede, men alt i alt fornuftigt resultat.

20 dicembre 2019

Hej Michael

Tak for anmeldelsen og kommentar.

Hver dag øver vi os i at blive dygtigere. Derfor har det betydning for os at få feedback.

Vi er kede af, at i føler, at projekteringsforløbet ikke var tilfredsstillende - men vi er glade for at i føler byggeforløbet, den håndværksmæssige kvalitet og resultatet er fornuftigt.

Vi vil internt drøfte forløbet i Jeres sag, så vi kan tage læring.

Vi håber, at I er faldet godt til i jeres nye hjem og ønsker jer al mulig held og lykke fremover.

Godt Nytår.
Vh. FBA-Teamet.

God dialog

God dialog, stolt håndværk og høj finish.

9 dicembre 2019

Hej Lotte og Thomas.

Tak for Jeres fine anmeldelse. Vi er stolte og glade over både anmeldelse og kommentar.

Tillykke med Jeres hus - og tusinde tak for et godt samarbejde og partnerskab omkring huset.

Mange hilsner fra hele teamet bag FBA Huse.

Valutata 5 stelle su 5

Godt håndværk og god byggeproces.

God vejledning, godt forløb og høj kvalitet.

Nogle af årsagerne til at vi valgte FBA frem for de store byggefirmaer var muligheden for at lave et unikt hus med specielle detaljer og den høje kvalitet.

Vi er meget tilfredse med vores nye hus og kan kun anbefale at bygge med FBA.

24 novembre 2019

Hej Nanett og Søren.
At i er tilfredse og anbefaler os, betyder meget for alle os ved FBA-Huse. Det motiverer os til at gøre os umage hver dag.

Vi håber i er kommet godt på plads, og får et stort flot juletræ til at stå i Jeres dejlige hus.

Tak for samarbejdet - vi håber huset bliver en fantastisk base for Jeres familie.

Mange hilsner fra hele teamet bag FBA Huse

Valutata 5 stelle su 5

Super samarbejde og åben dialog gennem…

Super samarbejde og åben dialog gennem hele byggeforløbet!

23 novembre 2019

Risposta di FBA Huse A/S

Hele FBA Teamet siger tak for Jeres fine anmeldelse.

Vi er glade, fordi i er tilfredse med resultatet og byggeoplevelsen.

Vi håber Jeres familie får mange gode år i huset.

Vh. hele teamet bag FBA Huse.

Valutata 5 stelle su 5

Har bygget med FBA huse nu to gange nu…

Har bygget med FBA huse nu to gange nu og begge gange har vi været fuldt tilfreds med byggeforløbet og kvaliteten er i top.
Da vi solgte vores første hus efter 7 år var der ingen bemærkninger på tilstandsrapporten.
Kan kun varmt anbefale FBA huse til jeres kommende nye hus ;o)
Dann

15 novembre 2019

Risposta di FBA Huse A/S

Hej Dann. Tusinde tak for din fornemme anbefaling.

Det er jo nærmest en dobbelt up, når det er på 2 huse.

Det betyder meget for os, at I er glade for huset. I ønskes alt det bedste.

Vh.
Hele teamet bag FBA Huse.

Valutata 5 stelle su 5

Helt klart den bedste hussælger vi har mødt!

Vi ønsker også at dele vores gode oplevelse med FBA Huse.
Vi har haft kontakt med FBA Huses sælger og oplevet stor engagement for vores husprojekt og et meget professionelt stykke arbejde. Herunder kan bl.a. nævnes at sælger på eget initiativ kørte ud forbi grunden for at se nærmere samt kom med flere gode forslag til selve huset samt beliggenhed på grunden, hvilket vi har sat stor pris på. Helt klart den bedste service af alle de byggefirmaer, som vi har været i kontakt med.

14 ottobre 2019

Risposta di FBA Huse A/S

Tusinde tak for en fornem 5-stjernet anmeldelse.

Både teamet og i særdeleshed Jeres sælger/byggerådgiver knejser nakken og ranker ryggen.

Sådanne roser motiverer os til at hjælpe de kommende kunder godt på vej.

Mange hilsner - FBA Teamet.

100 procent tillid

Vi har bygget nyt hus med FBA for 8 år siden og sidste år forestod de også tilbygning. Dengang som nu er det et super professionelt firma der har rigtigt dygtige håndværkere, der lader til at kende hinanden gennem mange år hvor kvalitet er en æressag.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre brug af FBA.

9 ottobre 2019

Risposta di FBA Huse A/S

Tak for den flotte anmeldelse, som vi er meget glade for.
Også tak for den flotte beskrivelse.
Vi vil gøre vores yderste for at leve op til anbefalingen.

Mange hilsner fra hele FBA teamet

Valutata 5 stelle su 5

Vi er kan varmt anbefale FBA hus- nu på syvende år.

Vi er nu på 7 år med vores FBA hus, og vi er ovenud tilfredse.
Pga. en revne i muren ved et hjørne, har vi haft besøg af Søren fra FBA. Udbedring er nu aftalt. Igen- særdeles kompetent og professionelt.

Vi havde købt en lidt udfordrende grund der skrånede meget (3-4 meter). Vi spurgte forskellige typehusfirmaer hvad de kunne tilbyde. Vi var ret præcise i vores krav, ikke mindst, at de skulle være et spændende hus der udnytte grunden bedst muligt. Desværre var det ikke helt det, disse firmaer returnerede. Flere meldte ”hus forbi” så at sige, andre placerede et relativt kedeligt længe-hus på grunden.
Et stort fællestræk fra de fleste af dem vi spurgte var, at de ikke havde lyttet til os. Der var deres standardprodukter vi kunne aftage… eller ja, lade være.
Vores absolutte mest interessante kontakt var FBA huse
Deres dengang konsulent Harry – var vi særdeles tilfredse med. Ud over han lyttede til os, kom han med en mængde gode råd og vejledninger.
Ud fra vores eget design og planløsning, skruede FBA Huse et rigtig godt tilbud sammen til os. Færdiggørelses-datoen blev fastsat til en bestemt dato. Selvom vi nok tog den dato med et gran salt, og selvom det satte ind med hård frost efter vi havde skrevet under, blev huset leveret som aftalt og til tiden.
Vi fulgte naturligvis hele byggeprocessen, så vi ved selvsyn kunne se de særdeles dygtige håndværkere levere det flotte arbejde.
Ca. en uge før overtagelsen, fik vi adgang til huset, så vi selv kunne gennemgå det for fejl og mangler. Nuvel – der var nogle småting der skulle laves, og jeg ladede op til, der nok kunne komme en kamp. Jeg stod med brystkassen fremme, parat til at tale min sag. FBA Huses udsendte medarbejder, sagde blot til alle punkterne vi havde, at det bliver naturligvis lavet- og overtagelsen er stadig den samme!
Hamrende professionelt!
Ved et års gennemgangen blev vi af vores ”all risk” forsikring udtaget til et detaljeret gennemsyn af en bygningskyndig fra Rambøll. Vi fik en rapport i hånden – alt blev udbedret af FBA Huse som det skulle. Præcis det samme skete ved 5 års gennemgangen. Igen – utrolig professionel håndtering fra FBA Huse’s side. Det kan også her nævnes, at den udsendte bygningskyndige fra Rambøll, kun havde rosende ord at sige om vores hus og FBA i øvrigt.
Vi er utroligt tilfredse! Vil i gerne have vores mening person til person, er I velkommen til at kontakt FBA huse der må udleveres vores kontakt info.

Trine og Carsten, Østbirk

24 settembre 2019

Risposta di FBA Huse A/S

Tusinde tak for Jeres flotte anbefaling.

Vi er stolte over hver eneste stjerne - men endnu mere stolte over, at i bruger tid og ulejlighed på at skrive om den gode oplevelse.

Tak fordi i vil stille op, hvis der er kunder som har spørgsmål.

Mange hilsner fra FBA Huse A/S

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan uden at tøve anbefale FBA til…

Vi kan uden at tøve anbefale FBA til andre. Vi er førstegangs-nybyggere og Klaus (sælger) gjorde et fantastisk job med at råde, vejlede og ikke mindst lytte til vores tanker og ideer. Vi var til byggemøder med andre firmaer men hos FBA kunne vi virkelig mærke et brændende ønske om at levere det bedste produkt i ordentlig kvalitet inden for de opstillede rammer.

Selve byggeprocessen gik stort set som planlagt uden de store udfordringer. Vi havde fri adgang til huset under byggeriet hvilket var vildt fedt og som også signalerer at FBA ikke har noget at skjule. Det gjorde også at de anmærkninger vi havde undervejs blev hørt og fixet løbende så der ved forafleveringen ikke var meget at komme efter. Stor ros til byggeleder Michael for at kæmpe for at blive klar til overtagelse før tid inden sommerferien (det lykkedes!)- og for at insistere på at det ikke kunne komme på tale hvis det betød at de skulle gå på kompromis med kvaliteten.

5 stjerner herfra. Vi vender tilbage igen en dag..

23 agosto 2019

Hej Michelle og Steffen.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og tak fordi vi fik lov at låne Jeres hus til udstillingshus.
Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Jer om jeres nye hus.

Stort tillykke med huset. God vind fremover.

Mange hilsner fra hele FBA-Huse teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en god oplevelse med FBA…

Jeg har haft en god oplevelse med FBA huse og som jeg kan anbefale som et godt og pålideligt byggefirma. De småting der har været undervejs i processen er blevet løst og jeg er godt tilfreds med det færdige resultat.

18 luglio 2019

Hej Mikkel.
Vi siger mange tak for den fine anbefaling.
VI håber i er glade for at bo i huset.
mange hilsner.
FBA-Teamet.

5 års gennemgang på hus.

5 års gennemgang på hus.
Efter vores hus blev 5 år gammel, skulle vi have udført et 5 års gennemgang af huset hvor fejl og mangler bliver udbedret.
Efter selv at have indkaldt FBA til gennemgangen via mail og intet hørt efter en tid, gav vi dem et opkald, hvor vi så kom igennem til den respektive person, som stod for gennemgangen og fik aftalt et tidspunkt.
Gennengamgen forgik til aftalt tid på adressen, hvor vi gennemgik huset for fejl og mangler.
Efter gennemgangen var færdig og respertanten fra FBA fik lavet sine sidste noter, fik vi fremsendt et, efter min mening, meget mangelfuld 5 års gennemgangs rapport, hvor der var gjort noter for vores gennnemgang.
Vi fik aftalt et nogenlunde tidspunkt for, hvornår FBA skulle udbedre de fejl og mangler, som var angivet til gennemgangen.
Da vi nærmede os det tidsrum, hvor FBA skulle komme og udbedre manglerne, og stadig intet hørt for en specifik dato, måtte vi igen kontakte FBA for nærmere aftale. Jeg vil kalde dette kaldes dårlig service. Vi fik aftale en dag, hvor vi var på ferie, så der var "fri leg" der hjemme.
Dette må man sandelig mene, at de tog til sig, for da vi kom hjem fra ferie, var der støv, beskidt, rester af fuge på terrasse, maling på gulve, indtørret pudsrester på armatur i køkken og bad etc..
Hvis man så bare havde håbet, at de så i det mindste var færdig, så vi ikke skulle til, at igennem samme mølle igen, men det var de ikke, selvom vi fik andet af vide.
Der mangler b.la. stadig at få lavet vores revner i murstenene ved gavlhjørnerne og vores gulv som har løftet sig i gang. Lige så, er der "repareret" i fuger under vores vinduer, hvor opklodsningen for vinduerne har stukket ud og der har været fuget omkring opklodsningen.
Disse blev "hakket" af og lagt en ny fuge, som langt fra har samme farve som eksisterende fuge. Set med mine briller på, skifter man hele fugen for at sikre sig, man rammer samme farve osv., men også opklodsningen, da den har været helt opfugtet, hvilket også har resulteret i at malingen på vinduer hvor opklodsningen har været, skaller af.
Efter at have konfronteret FBA med dette er vi stadig lidt uforstående for, hvorfor der endnu ikke er lavet en ny aftale mellem os og FBA, hvor resten kan blive udbedret.
Ved konfrontationen via telefon, var de lidt uforstående over, at der var så beskidt, som vi gjorde udtryk for og bad os om, at skrive en mail ang. dette. Dette har vi dog ikke fået gjort endnu..
Vi har ikke selv fået opført huset fra ny, da vi er anden ejer af dette, men hvis det er deres standard og service, vil jeg IKKE anbefale dem eller indgå aftale med dem igen.
Håber dog på, at dette kun er et enkeltstående tilfælde.
Det skal siges, at jeg selv er uddannet tømre og bygningskonstruktør.

18 settembre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Vores Erfaring med FBA Huse.

Vi vil gerne dele vores oplevelse med FBA Huse:

I 2013 underskrev vi aftalen efter et meget behageligt samarbejde omkring husets konstruktion og materialevalg, fremvisning af andre FBA huse etc. - Vi opbyggede hurtig tillid til Per (Sælger), og Henrik som var formand på byggeriet. De var med helt fra start omkring placering af huset, jordbundsundersøgelser etc.

FBA var gode til at komme med ideer, og vi fik hurtigt et indtryk af, at det var et firma som var nytænkende og åben for vores ideer. Der blev fulgt op på vores aftaler, og der er ingen tvivl om, at de vil yde den bedste service overfor Deres kunder.

Under forløbet fik vi udleveret en nøgle til huset, og vi havde selv muligheden for, at udføre ex. malerarbejdet. Dette blev lagt ind i den tidsplan, som Henrik holdte øje med.

Der var nogle ting under forløbet, men fejlene blev udbedret med det samme, så vi oplevede ikke noget negativt i forhold til det. (Mon ikke man skal holde øje generelt med alle husfirmaer under byggeprocessen).

I oktober 2013 stod huset færdigt, og vi gennemgik huset sammen med Henrik. Huset var rengjort og fremstod rigtig flot! Vi valgte bl.a. FBA Huse fordi, at vi syntes Deres materialevalg (Vinduer+Køkken) matchede vores behov.

Efter 1 år blev vi kontaktet af FBA Huse omkring vores 1 års eftersyn. Vi gennemgik huset, og der var nogle få ting som skulle udbedres fx nogle fuger og en mursten som skulle skiftes.

Efterfølgende har vi været nød til at kontakte FBA Huse vedr. vores ventilationsanlæg, som pludselig meldte en fejl. (Dette blev skiftet uden omk.)

Vi har formået, at ringe til dem om morgenen vedr. et nedløbsrør, og samme dag stod en medarbejder og kiggede på det. Dagen efter blev det udbedret.

Vi kan give de VARMESTE ANBEFALINGER til dette firma, og vi vil med garanti bruge dem igen. Jeg syntes, at det er flot, at samarbejdet stadig fortsætter selvom byggeriet er afsluttet. FBA Huse fremstår for os som et ansvarligt og professionelt firma.

28 aprile 2017

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più