Er zijn goede deals. Meestal geen problemen met bestellingen. Als je even op je bestelling kan wachten, prima. De klantenservice is vrij digitaal en onpersoonlijk en het duurt lang eer je probleem w... Leggi di più
De levering was prima. De dekbedden zien er mooi uit. Ze zijn een beetje dun, dus het is afwachten of we hier de winter mee door komen. Maar wat betreft prijs - kwaliteit was dit een uitstekende keuze... Leggi di più
Op zich snelle levering. Bij de eerste aflevering waren wij niet thuis en vonden wij de kaart met het bericht van de bezorgdienst pas verderop op de stoep. Daarna ging het soepel.
Wat wij al ervaren hadden bij De Telegraaf Shop ,is het over gegaan naar Favo shop. Deze is net zo goed. Wij kijken naar de aanbiedingen en durven bij Favo altijd iets te bestellen ,want we weten da... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Prima product.
Ik kreeg snel de bevestiging dat het…
Ik kreeg snel de bevestiging dat het verstuurd zou worden, helaas kreeg ik later bericht dat het toch nog niet verstuurd was, dat het langer ging duren. Daarna kreeg ik bericht dat het op vrijdag was verstuurd. Helaas werd het met dhl verstuurd. Dhl gaf aan dat het op zaterdag was bezorgd, maar het was niet bezorgd. Toen zou het op dinsdag bezorgd worden, werd het woensdag. We hebben hier vaker in d buurt dat dhl het zo doet. Ik zou geen zaken meer doen met dhl, dat scheelt jullie vast heel veel telefoontjes en uit zoek werk.
weken op moeten wachten
Te laat geleverd in een kapotte doos
Te laat geleverd. Door beschadigd/kapot en half open. Al eerder gecontacteerd omdat het dus niet op tijd was verzonden maar geen reactie gekregen.
Het is dat het om een kussen gaat dat niet kapot kan vallen anders had ik het niet geaccepteerd en terug laten sturen.
Nog niets ontvangen !!!!!!
Ik krijg dinsdag n mail van DHL we…
Ik krijg dinsdag n mail van DHL we komen morgen bij u langs dat is dus woensdag
Heel de dag niemand gezien komen ze donderdag
Vindt ik niet fijn
Groetjes Jan
terugsturen kost geld
Levering duurde erg lang. Moest helaas terugzenden vanwege pasvorm, maar nergens had ik gelezen dat dat ruim acht euro kostte. Verder was dienstverlening van DPD belabberd: ik kreeg geen bevestiging per mail en moest zelf op zoek naar de status van mijn retourpakket.
Bestelling vertraagde door post.nl
Bestelling vertraagde door post.nl. vervolgens telefonisch kontakt gehad met Favoshop die mij nader zou berichten. Dat gebeurde niet. Uiteindelijk besteld product toch ontvangen. Helpdesk was overigens behulpzaam.
Snelle levering.
Vlotte levering, prima product voor interessante prijs
Vlottel levering, prima product voor een interessante prijs !
Ik ben heel tevreden.
Ik ben heel tevreden over de service van het wassen van de ramen en zonnepanelen.
Het product is goed
Het product is goed. Verzending via PostNL duurt 6 dagen (brievenbus) en dat is gewoon slecht.
Supersnelle levering van een prima niet…
Supersnelle levering van een prima niet duur product
Super snel bedankt
Besteld FV-36878836 Niet ontvangen
Besteld FV-36878836 Niet ontvangen, Bij post NL grote streep voor afhandeling ?? Geen informatie van Favoshop, zouden bij post nl informeren ???