Helheten har varit super - från att kunna testa bågar online samt i butik till den snabb leveransen på glasögon som är i topp kvalitet. Produkterna är fina, personalen är jättetrevlig och det är så pr... Leggi di più
Besökte butiken i Malmö och gjorde synundersökning, passade samtidigt på att leta upp ett par bågar som jag gillade. Trevligt bemötande och väldigt bra pris.
Nylontråden hade lossnat på mina gamla sportbågar > Jag skickade in bågen > De reparerade den och skicka tillbaka. Andra hade sagt: "Tyvärr, vi stödjer inte denna bågmodell längre." Servicen tog... Leggi di più
Informazioni su Favoptic - Malmö
Scritti dall'azienda
På Favoptic.com erbjuder vi kvalitetsglasögon direkt till dig – utan mellanhänder och till oslagbara priser! Vi förenklar ditt köp genom att erbjuda ett stort urval av moderna bågar online. Våra priser är transparenta och inkluderar alltid glas, bågar och ett fodral – inga dolda avgifter.
Vårt koncept bygger på att du kan prova våra bågar i lugn och ro hemma, helt kostnadsfritt, innan du bestämmer dig. Du beställer hem flera modeller och provar dem framför spegeln – precis som i en butik, fast utan stress. När du hittat din favorit skickar du tillbaka bågarna och laddar upp ditt recept på vår hemsida. Sedan slipar vi dina glas efter dina styrkor och skickar hem dina färdiga glasögon.
Med Favoptic får du inte bara en prisvärd och smidig lösning, utan också högkvalitativa glasögon till ett pris som få andra kan matcha. Prova oss och upptäck hur enkelt och tryggt det är att handla glasögon online!
Föreningsgatan 26, 3 tr, 211 52, Malmö, Rådmansvången, Svezia
- 08-564 406 80
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Besökte butiken i Malmö och gjorde…
Enkelt smidigt, bra priser!!
Enkelt smidigt, bra pris.
Alltid fått utmärkt service, om något problem uppstått med mina tidigare köpta glasögon. Tack!!
Snyggt, trevlig personal och prisvärt
Helheten har varit super - från att kunna testa bågar online samt i butik till den snabb leveransen på glasögon som är i topp kvalitet. Produkterna är fina, personalen är jättetrevlig och det är så prisvärt.
Snygga glasögon till ett oöverträffat pris
Ja, detta var andra paret glasögon jag har köpt av er. Jag är mycket nöjd med dessa och det beror mycket på er duktiga och trevliga personal i Malmö, som informerade och justerade glasögonen på ett mycket kunnigt och trevligt sätt!
Bra bemötande. Snabb service och hjälp.
Bra bemötande. Snabb service och hjälp. Nöjd varje tillfälle jag besöker showrummet.
Trevlig personal
Trevlig personal , bra service . Kvalitet till bra pris. Mycket nöjd. Har varit kund i många år.
Bästa optikern och service personal.!
Bra service när vi var och provade…
Bra service när vi var och provade glasögonen i Malmö . Glasögon är super bra . Och ett bra pris för en pensionär .
Mycket bra mottagande av personalen
Mycket bra mottagande av personalen.
Lagom urval av bågar.
Trevliga priser.
Proffsig personal i malmöbutiken så…
Proffsig personal i malmöbutiken så nöjd med val av glasögon.
Bra service och snabb leverans.
Bra service vid problem av glasögon t.ex
Fin service och mycket trevlig personal
Perfekt bemötande 👍👍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.