Favnshop Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,0

Die Ware kommt aus China, auch die Rücksendeadresse ist in China! Lt. denmit dem Produkt zugesandten Wareninformationen ist der Käufer dazu verpflichtet, die Rücksendekosten nach China selbst zu tr... Leggi di più

Bestilte en toilet børste, der var 19 dage undervejs, ikke de leverings betingelser der står i deres info, samtidig noget bras fra Kina. Handler aldrig med dette firma igen.

Bestilte en trøje som hverken matchede det ene eller andet på billedet. Har forgæves forsøgt at kontakte dem i 3 dage for en returnerings bekræftelse men der svares ikke. Handl lokalt og hold je... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilte en toilet børste

Handler aldrig med dette firma igen.

19 settembre 2026

Hopeless customer service and delivery

Hopeless customer service and delivery

Product is even worse than expected

15 settembre 2026

Risposta di Favnshop

We sincerely apologize that you were so dissatisfied with our customer service and delivery. We understand your frustration and take your experience seriously. This is not the level of service we want to provide. We would like to personally investigate what went wrong and resolve it for you. Please contact us at support@favnshop.com for the attention of Jennifer. We will address your case within 24 hours.

Kind regards,
Jennifer

Jeg bestilte en rosebamse her inde som…

Jeg bestilte en rosebamse her inde som skulle være en gave, der stod levering er højst 14 dage, der er nu gået snart en måned og har stadig ikke modtaget min ordre, min ordre blev sendt retur til dem før jeg overhovedet havde modtaget den men de kunne ikke fortælle mig hvorfor, de er nu stoppet helt med at svare på mine mails og har stadig ikke modtaget min pakke.

20 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at din bestilling endnu ikke er ankommet efter næsten en måned, og at din pakke endda er blevet returneret uden nogen klar forklaring. Vi forstår, hvor skuffende dette er, især fordi det drejede sig om en gave. At du derefter ikke har modtaget noget svar på dine e-mails, er slet ikke den service, vi ønsker at tilbyde. Vi vil gerne undersøge og løse dette personligt for dig. Kontakt os venligst via support@favnshop.com til Jennifer. Vi sørger for, at din sag bliver behandlet inden for 24 timer.

Jennifer

Varen på vej i 7 mails indtil nu +…

Varen på vej i 7 mails indtil nu + reklamer.
Brug hellere tiden på hurtigere levering.
Nedtur at handle der..

14 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at du har modtaget flere e-mails og reklamer, mens du først og fremmest ventede på en hurtig levering. Vi forstår, at dette er frustrerende, og at du hellere havde set en rettidig og klar kommunikation om din bestilling. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig. Vi vil gerne undersøge sagen personligt og sikre, at din situation bliver håndteret ordentligt. Kontakt os venligst via support@favnshop.com til Jennifer. Vi svarer inden for 24 timer og finder en passende løsning.

Svindel

Bestilte en vandhane til badeværelse. Det jeg modtog var en gang bras fra Kina, som jeg ikke engang turde forsøge at montere. Den røg direkte i containeren. Denne side er svindel.

1 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at De er skuffet over den modtagne badeværelsesarmatur, og at De på grund af kvaliteten følte Dem nødsaget til at smide den ud. Vi forstår din frustration og tager din oplevelse alvorligt. Dette er absolut ikke den kvalitet og service, vi ønsker at tilbyde. Vi vil gerne personligt undersøge, hvad der er gået galt, og finde en passende løsning. Kontakt os venligst via support@favnshop.com til Jennifer. Vi tager fat på din sag inden for 24 timer.

Præcis som beskrevet

Produktet ser nøjagtig ud som på hjemmesiden og lever op til mine forventninger. Selve bestillingen var også ukompliceret. Alt i alt er jeg tilfreds.

31 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at produktet svarede nøjagtigt til beskrivelsen på hjemmesiden og levede op til dine forventninger. Det er også godt at læse, at bestillingen forløb problemfrit. Vi sætter stor pris på din tilfredshed!

Jennifer

Præcis, hvad jeg havde forventet

Jeg er meget tilfreds med mit køb. Varerne ankom i god stand og var præcis som beskrevet på hjemmesiden. Alt forløb problemfrit, og jeg har ingen klager. Jeg vil helt sikkert overveje at bestille igen.

4 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at din ordre er ankommet i god stand og levede fuldt ud op til beskrivelsen. Vi sætter pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Jennifer

Kinesisk side skjult som dansk webshop

Jeg har fået en gave fra nogle venner, købt fra Favnshop.
Produktet har en skade og jeg reklamerer for at få den ombyttet, men får at vide at de ikke dækker returforsendelser, men at det er mit ansvar, hvis jeg vil have varen refunderet.
Udfordringen er, at returadressen er i Kina, så nej tak.

HOLD jer væk fra denne side!!! Det ser dansk og pænt ud, men det er en kinesisk side camoufleret som dansk webshop.

8 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at De har modtaget et beskadiget produkt og efterfølgende har oplevet problemer med returproceduren. Vi forstår fuldt ud, at dette er frustrerende, især når man forventer, at en beskadiget ordre bliver løst uden problemer. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker at tilbyde. Vi vil gerne undersøge Deres situation personligt og finde en passende løsning. Kontakt os venligst via support@favnshop.com til Jennifer. Vi sørger for, at sagen bliver behandlet inden for 24 timer.

Jennifer

Die Rücksendeadresse liegt in China!

Die Ware kommt aus China, auch die Rücksendeadresse ist in China!
Lt. denmit dem Produkt zugesandten Wareninformationen ist der Käufer dazu verpflichtet, die Rücksendekosten nach China selbst zu tragen.
D.h., mit Zoll- und Paketkosten übersteigen die Kosten den Kaufpreis häufig locker - wie bei mir.
Also Finger weg von diesen "günstigen" Angeboten!

8 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Es tut uns aufrichtig leid, dass Sie hinsichtlich der Rücksendekosten und der Rücksendeadresse eine so enttäuschende Erfahrung gemacht haben. Wir können Ihre Frustration vollkommen nachvollziehen, wenn die Kosten für die Rücksendung unerwartet hoch ausfallen und sogar den Kaufpreis übersteigen können. Das ist nicht die Erfahrung, die wir unseren Kunden bieten möchten. Wir möchten dies gerne persönlich für Sie prüfen und nach einer passenden Lösung suchen. Bitte kontaktieren Sie uns unter support@favnshop.com zu Händen von Jennifer. Wir sorgen dafür, dass Ihre Angelegenheit innerhalb von 24 Stunden bearbeitet wird.

Mit freundlichen Grüßen,
Jennifer

Jeg kan på det kraftigste anbefale ikke…

Jeg kan på det kraftigste anbefale ikke at handle med dette firma.Jeg havde købt en dørmåtte af en virkelig ringe kvalitet. Ønsket var at returnere. Dette er dog ikke nogen nem sag, da det viser sig at varerne kommer fra Kina og koster kassen at returnere. Favn tilbyder at refundere 10 procent, og måtten kan beholdes, og gives som en gave? Øh not.Vi endte på 25 procent. Pointen er det ikke oplyses at det stort set er umuligt at returnere varer, hvilket jeg synes er bondefangeri + meget af det er Kina kvalitet lige udover prisen på måtten.
Så nej tak til at handle med sådanne firmaer fremover.

4 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at De er skuffet over dørmattens kvalitet og især over returmulighederne og -omkostningerne. Vi forstår, at dette er meget frustrerende, især når De ønsker at returnere et produkt og dermed pådrager Dem uventede omkostninger. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi vil gerne undersøge Deres situation personligt og se, hvad vi ellers kan gøre for Dem. Kontakt os venligst via support@favnshop.com til Jennifer. Vi tager sagen op inden for 24 timer og søger en passende løsning.

Jennifer

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb

Jeg er rigtig tilfreds med min bestilling fra Favnshop. Alt ankom som forventet, og hele forløbet forløb problemfrit fra bestilling til levering. Produktet var præcis det, jeg ledte efter, og jeg vil gerne handle her igen.

7 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Tak for din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt er gået glat, fra bestilling til levering, og at produktet levede fuldt ud op til dine forventninger. Vi sætter pris på din tillid og håber bestemt at kunne byde dig velkommen igen!

Svindel

Handl lokalt og hold jer langt væk fra svindel firmaer som dette.

Og stik jeres auto genererede ai svar op på tværs.

2 settembre 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at trøjen ikke svarede til billedet, og at De derefter måtte vente i tre dage uden svar på Deres returbekræftelse. Vi forstår Deres frustration og tager Deres oplevelse alvorligt. Dette er ikke den service, vi ønsker at tilbyde. Vi vil gerne undersøge sagen personligt og finde en løsning for Dem. Kontakt os venligst via support@favnshop.com, att. Jennifer. Vi sørger for, at din sag bliver behandlet inden for 24 timer, og vi vil finde en passende løsning.

Vorsicht

Vorsicht, es sieht nach einem niederländischen Shop aus und sie werden mit unkomplizierten 30 Tagen Geld zurück Garantie. Ich habe eine Lampe für 80 eur gekauft, und durfte Sie dann nach China auf eigene Kosten an eine dubiose Adresse zurücksenden. Der Rückversand Kosten 49 eur. Überlegt euch das gut, ob ihr da bestellen wollt

28 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Es tut uns aufrichtig leid, dass Sie von Ihrem Kauf und dem Rückgabeprozess enttäuscht sind. Wir verstehen sehr gut, dass die hohen Rücksendekosten für große Frustration sorgen. Das ist absolut nicht die Erfahrung, die wir unseren Kunden bieten möchten.

Wir möchten dies gerne persönlich für Sie prüfen und klären. Senden Sie uns bitte eine E-Mail an support@favnshop.com zu Händen von Jennifer. Wir sorgen dafür, dass sich innerhalb von 24 Stunden jemand darum kümmert, und suchen gerne nach einer passenden Lösung oder Entschädigung.

Mit freundlichen Grüßen,
Jennifer

Virker til at være en fake side

Virker til at være en fake side. Dansk cvr nummer er på 8 cifre modsat de 7 som er oplyst på deres hjemmeside. Adressen i Holland ser os noget suspekt ud. Personligt ville jeg holde mig fra denne hjemmeside.

27 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager, at De er blevet i tvivl om vores hjemmeside og virksomhedsoplysninger. Vi forstår, at gennemsigtighed og pålidelige oplysninger er vigtige, når man afgiver en bestilling. Vi tager Deres bemærkninger alvorligt og vil gerne drøfte dem med Dem personligt og afklare dem.

Du kan sende os en e-mail til support@favnshop.com, att. Jennifer. Vi sørger for, at din henvendelse bliver behandlet inden for 24 timer.

FUP OG SVINDEL

Hvis jeg kunne give MINUS stjerner gjorde jeg det!

Bestillingen er flere uger om at komme, skulle bruge den som gave så jeg skrev for at afbestille - men det kunne ikke lade sig gøre.

De udgiver sig for at være et hollandsk firma, men varen skal sendes retur til Kina! Hvilket jo naturligvis ikke kan svare sig 🤯

SÅ HOLD JER LANGT VÆK HERFRA!!!!

27 luglio 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at du har haft en så skuffende oplevelse med din bestilling, og at den ikke nåede frem i tide til den planlagte gave. Vi forstår din frustration over den lange leveringstid og returprocessen. Dette er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne undersøge sagen personligt og finde en løsning for dig. Send os en e-mail til support@favnshop.com til Jennifer. Vi sørger for, at sagen bliver behandlet inden for 24 timer, og vi vil gerne finde en passende løsning eller kompensation.

Jennifer

Hold jer så langt væk som overhovedet…

Hold jer så langt væk som overhovedet fysisk muligt‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte, men den her hjemmeside er ind og ud fuldstændig kriminel. Jeg bestilte en trimmer for over 1 måneder siden, og den er stadig ikke kommet, har kontaktet dem og bliver med det samme ramt af et automatisk AI svar der påstår at “Jeg er deres mest loyale kunde” men ikke en øre bliver returneret.

Det er komplet skandaløst at den her hjemmeside stadig eksistere, og der er ikke en sjæl der har haft en positiv oplevelse her. Det er tyveri, ulovligheder på højeste plan, håber seriøst det værste for dem der ejer denne hjemmeside🤬

Fuldkommen skandale!
MVH “Jeres mest loyale kunde”

16 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at De efter mere end en måned stadig ikke har modtaget Deres ordre, og at De føler, at De ikke har fået tilstrækkelig hjælp. Vi forstår fuldt ud Deres frustration, især når De har kontaktet os og ikke har fået en passende løsning. Dette er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne undersøge sagen personligt for dig og løse problemet så hurtigt som muligt. Send os en e-mail til support@favnshop.com til Jennifer. Vi sørger for, at sagen bliver behandlet inden for 24 timer, og vi vil straks finde en passende løsning eller sørge for en tilbagebetaling.

Jennifer

🚨🚨🚨I skal ikke handle her

🚨🚨🚨I skal ikke handle her, før hed de LXlampe.
Det er et Shellcompany, de bestiller fra Temu / aliiexpress or returfragten skal man selv betale og den koster det samme som skoene.( købte gigt venlige sko som var et helt nr for små )

15 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at skoene ikke var i den rigtige størrelse, og at De er skuffet over returprocessen. Vi forstår Deres frustration, især når returomkostningerne er næsten lige så høje som købsprisen. Dette er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne undersøge sagen personligt og finde en løsning for dig. Send os en e-mail til support@favnshop.com, att. Jennifer. Vi sørger for, at sagen bliver behandlet inden for 24 timer, og vi vil gerne finde en passende løsning eller kompensation.

Virker som snyde-virksomhed.

Virker som snyde-virksomhed.
Bestilte et ur for flere uger siden. Det skulle have været en fødselsdagsgave, men forsendelsen er endnu ikke afsendt.
Der er taget kontakt til kundeservice flere gange, men de svare ikke.
Ordrenummer: 3583

Opdatering: pakke modtaget - Det er det billigste møg lavet i Kina og slet ikke hvad der er beskrevet på hjemmesiden.
HOLD JER LANGT VÆK!

4 agosto 2026

Risposta di Favnshop

Vi beklager oprigtigt, at din bestilling ankom så sent, og at produktet derefter ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din skuffelse, især fordi det var ment som en fødselsdagsgave, og du flere gange har forsøgt at kontakte os uden held. Dette er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi vil gerne undersøge sagen personligt og finde en løsning for dig. Kan du sende os en e-mail til support@favnshop.com til Jennifer? Vi sørger for, at sagen bliver behandlet inden for 24 timer, og vi vil gerne finde en passende løsning eller kompensation.

Jennifer

Jeg har ikke købt noget tjekker altid…

Jeg har ikke købt noget tjekker altid trustpilot først og det er jeg glad for at jeg gjorde.
Så I får lige en enkelt stjerne fra mig også fordi I er SCAM.

30 luglio 2026

Risposta di Favnshop

Vi er kede af at høre, at De har fået dette indtryk af os. Vi forstår Deres bekymringer, men synes det er ærgerligt, at Deres anmeldelse er baseret på andres oplevelser og ikke på et eget køb. Vi tager al feedback alvorligt og gør vores bedste for at hjælpe hver enkelt kunde så godt som muligt.

Hvis De har spørgsmål eller er i tvivl, er De velkommen til at kontakte os via support@favnshop.com til Jennifer. Vi svarer inden for 24 timer og besvarer gerne Deres spørgsmål.

Jennifer

Translated with DeepL.com (free version)