Rask levering, så ikke noe å klage på der. Men jeg kjøpte noen produkter som var merket som "datovare", og da forventet jeg at det var kort holdbarhet. Ble noe sjokkert da jeg fikk ordren min og så a... Leggi di più
Var veldig fornøyd med min forrige bestilling som var min første, såppas fornøyd at jeg nettopp la inn en ny bestilling på Root Beer. Utrolig glad jeg kan få tak i favoritt brusen min siden jeg ikke f... Leggi di più
Var veldig fornøyd med servicen og hvor enkelt det var å kjøpe. Var absolutt en overraskelse. Ikke helt min type godteri, masse rare greier men det er jo egentlig hele poenget så kan egentlig ikke kla... Leggi di più
Prisen er det den er, men jeg betaler for det jeg kjøper. Skiller kjøpe godteripakken fruit garden og kjøpte ut i fra bildet for den så god ut. Når jeg fikk den var det vell ikke en ting som hørte ti... Leggi di più
Ruseløkkveien 26, 0251, Oslo, Norvegia
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Ganske mye senere levering enn forespeilet. Derfor bare 3 stjerner. Ellers alt bra. Godt pakket, gode varer og ellers veldig fornøyd.
Rask levering, men produktene hadde utløpsdato én måned etter at jeg fikk dem.
Det var enkelt å bestille og det smakte fantastisk 😍
Det var en veldig rask levering,fikk den dagen etter jeg skjøpte den.
Veldig fornøyd mvh Fenix
Jeg synes at det er en veldig bra kundeservice. At det gikk bra å bestille på nettet også
Fikk det det jeg ba om og til en helt grei leveringstid
Tok veldig lang tid og det ble sendt med HeltHjem som er håpløst, måtte kjøre over 1 time for å hente pakken🫠
Bestiller ikke igjen hvis det bare er helthjem dere sender med.

Risposta di Fast Candy
Jeg har ikke mottatt pakken. Påsken har vært i mellom og har håpet at den kom etter påske. Har kontaktet Post Nord for sjekk. Må kontakte dere for å etterspørre

Risposta di Fast Candy
Fast Candy will rule the sweet candy flossed world I tell ya. Love them!
Kjøpte neo merket Datovare, og tenkte dette var noen dager til den gikk ut på dato men den hadde allerede gått ut for mange måneder siden