Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

De første 2 gange jeg fik lavet negle med Shellac hos Fashion Nails i Farum blev det virkelig pænt. Den tredje gang blev det desværre så grimt, at jeg har fået det taget af, mod betaling. Jeg ved... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

uprofessionelt

Mega dårlig service, og utrolig uprofessionelt. Kan på ingen måde anbefales. For det første havde jeg en tid kl. 15.30, men fik af vide jeg skulle vente. Fik så først lov at få lavet negle kl. 16 og mens jeg fik lavet negle, skiftede de negletekniker ud tre gange, så jeg fik lavet negle af tre forskellige, hvilket endte ud i at jeg ikke fik det resultat jeg ønskede. Derudover var det ikke en særlig rar oplevelse, da de var meget voldsomme og, hvilket gjorde meget ondt i neglene. Jeg valgte stedet fordi jeg troede der var tilbud på 350 kr., men fandt så ud af jeg skulle betale 450 for min behandling, så det har de ikke gjort tydligt nok på deres hjemmeside og så er det i øvrigt slet ikke 450 kr. værd, når man ser resultatet.

14 marzo 2026

det værste sted nogensinde

det værste sted nogensinde. mig og min veninde havde den værste oplevelse nogensinde. for det første er det formuleret på deres hjemmeside, at i anledningen af deres nye ejer er der tilbus på nyt sæt til 300kr. mega fedt så at komme op til kassen og blive bedt om at betale 500kr med en begrundelse som "men det er kun hvis man ikke får farve på". hvilket slet ikke fremgår tydeligt nok på deres hjemmeside.
mig og min veninde havde begge bestilt en tid til 15.30, men der går hele 45 minutter før at vi begge sidder og får lavet negle. idet jeg sætter mig og negleteknikkeren starter behandlingen, sidder hun og sukker. hun vil meget gerne have at jeg skal slappe helt af i hånden, og hvis jeg spænder op i den fordi det hun gør, gør vitterligt ondt - så giver hun min hånd et lille slag/dask og bliver sur. undervejs skifter negleteknikkerne plads, så pludselig får man en ny som slet ikke ved hvad det er hun skal, så jeg skulle selv sidde og oplyse hende. udover det har de givet mig det der hedder skulle hedde "devil rings" på mine egne negle, som er når den elektriske neglefil bliver holdt på en vinkel hvor den filer dybe streger/sår direkte ned i den naturlige negl. hvilket er virkelig smertefuldt og uprofessionelt arbejde.
alt i alt virkelig dårligt og uprofessionelt på alle parametre og kan slet ikke anbefales.

14 marzo 2026

Under al kritik

Jeg kom til den tid, jeg havde booket for to uger siden. Der var to kunder og to medarbejdere. Jeg kunne se, at begge kunder var i gang med starten af deres behandling. Jeg tænkte, at den medarbejder, der skulle lave mine negle, sikkert var ude bagved, så jeg satte mig og ventede.

Der gik 5, 10, 15, 20, 25 og 30 minutter. Ingen af de to medarbejdere kiggede på mig eller sagde noget til mig.

Da der var gået 30 minutter, rejste jeg mig og tog min frakke på. Først der reagerede den ene medarbejder og rejste sig. Mange gange “sorry” og “Can you come Monday?” samt tilbud om ekstra rabat næste gang. Jeg meddelte hende, at nej, jeg kan ikke komme på mandag, og det handler ikke om penge eller rabat, men om respekt for, at jeg havde booket en tid.

Hun undskyldte igen og nævnte “medarbejder syg i dag.”
Til det havde jeg ikke andet at sige end at de jo så kunne have ringet til mig.

Jeg valgte at give dem en chance med ny ejer. Det skulle jeg ikke have gjort!

3 gennaio 2026

Dybt skuffelse

Mig og min søster skulle få lavet negle her den 15 oktober kl 16, det endte med at tage to timer

Resultaterne er forfærdelige og kundeservicen var for dårligt, de filte alt for meget så mit hud ved min negl begyndte at bløde.

15 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fashion nails har nu nye ansatte

Fashion nails har nu nye ansatte.
De kan tydeligvis slet ikke finde ud af at lave negle.
Mega grimme resultater, og har nu tabt 4 negle på kun 7 dage.
Har været oppe og fået sat 2 nye på og de ligner hverken hinanden eller nogle af de andre på mine fingre, så nu går jeg med 3 forskellige negle længder og tykkelser.
Kan langt fra anbefales!

14 ottobre 2025

Nul stjerner ☹️

Nul stjerner ☹️ Havde bestilt tid online til behandling i dag og modtaget bekræftelse fra bookingsystem.
Da vi ankommer er salonen lukket, og der hænger en seddel, hvor der oplyses at der er midlertidig lukket i cirka 4 uger. Forsøg på telefonisk kontakt heller ikke muligt, da telefonen er lukket.
Øv for en dårlig oplevelse og ringe service. I må stramme op! Og jeg må finde en anden salon!

22 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde booket en tid hos jer i dag…

Jeg havde booket en tid hos jer i dag kl. 11.30. Ingen steder fremgår det, at I holder lukket, og jeg kørte hele vejen til Hørsholm blot for at finde ud af, at der slet ikke var åbent. Det er ganske enkelt uacceptabelt. Hvis I holder lukket, skal det fremgå tydeligt på jeres hjemmeside – og det må absolut ikke være muligt at booke tider, når I ikke har åbent.

19 agosto 2025

Virkelig øv

Virkelig øv over mine negle lavet i Farum. De er under 2 uger gamle og 2 af mine gele negle er allerede knækket. Og flere er på vej da de simpelthen er for tynde og bløde i det. Et er at den ene hånd var lavet i den ønskede længde men at den anden hånd så var lavet kortere🥲 men at de så også knækker så let💔 Spild af penge hvis man vil have lavet negle, så hellere betale de 100-200 mere et andet sted for de rent faktisk kan holde i mindst en måned.

3 agosto 2025

Gik forgæves TO GANGE

Skriver på vegne af min mor, der har haft booket tid hos jer i dag online, først i jeres afdeling i Farum som hun møder op til, hvor klinikken viser sig at være lukket, samt jeres tlf er lukket ned. Hun kører skuffet derfra, og får så booket en tid online i jeres afdeling i Hørsholm i stedet for. Der møder hun ENDNU en gang op forgæves til en lukket klinik, hvor man heller ikke kan komme igennem på telefonen. Det er edderhakme ringe og UDUELIG kundeservice. Få styr på jeres forretning, det er IKKE ok!!

15 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mødte op til lukket salon …

Havde booket en tid på deres hjemmeside til i dag kl 15:30. Da jeg mødte op var salonen lukket . Ingen seddel i vinduet om hvorfor der var lukket , stod intet på deres hjemmeside eller Instagram .
Man kan da ikke lukke når de har bookinger liggende !!
Forsøgte at ringe men opkaldet gik direkte på tlf svarer !
Sikke en måde og drive forretning på, det er da og skide på deres kunder !!!

14 agosto 2025

Forfærdelig oplevelse!!!!!!

Forfærdelig oplevelse!!!!!!
Jeg sad og ventede i 30 minutter, selvom jeg havde bestilt tid…
Under behandlingen gik de fra mig og var væk i 20 minutter, gentagne gange.
Dem der kom ind længe efter mig, gik lang tid før mig.
Kan ikke anbefales!!!

4 agosto 2025

Hørsholm-hold jer væk

FashionNails Hørsholm- havde bestilt tid. Fuldt hus. Ventede 20 min hvorefter jeg blev sat ved vasken. Ventede herefter yderligere 25 min Behandlingen tog 15 min (skulle vare 30 min) Virkelig dårlig service- ren pengemaskine. Ingen af medarbejderne taler hverken dansk eller engelsk. Læg ikke jeres penge i denne butik

23 luglio 2025

Ærgerlige behandlinger i streg

Øv.. Jeg har faktisk været rigtig glad for Fashion Nails i en længere periode.
For 2 gange siden, havde de rygende travlt, og jeg var ikke særlig glad for resultatet, det tog to timer at få lavet fransk, og jeg blev henvist til flere forskellige medarbejdere.
Jeg valgte dog at give dem en chance mere. Selve resultatet og ventetiden var her okay, men de var så hårde ved mine negle og min hud rundt om, så jeg har så ondt. Lyset fra UV-lampen har også gjort, at den udsatte hud er blevet total ødelagt. Det gør ondt, svier og ser voldsomt ud.
Jeg kan godt forstå lange ventetider, da det er billigt for disse behandlinger. Men jeg kan ikke gå på kompromis, når det kommer til, at det direkte gør ondt flere dage efter, og ens hud bliver ødelagt :(

19 luglio 2025

Ærgerligt - sjusk

Ærgerligt. Har ellers været tilfreds med Fashion Nails men i dag tog manicure og pedicure 2 1/2 time fordi de blev ved med at sige ja til folk der kom ind fra gaden. Pedicure af Tina var virkelig god ( derfor 2 stjerner), men så tog “griskheden” åbenbart fat i ejerne og lokalet var tæt pakket. Jeg fik en plads jeg sad ved i 20 minutter, blev henvist til en ny plads, en gang imellem kom en af de stakkels ansatte og lavede lidt ved mine negle, gik så igen hen til den næste kunde og efter lang ventetid kom en ny så hen og lavede lidt. Ingen grundighed og meget sjusk i arbejdet.
Øv øv øv

11 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Helt igennem en forfærdelig oplevelse

Helt igennem en forfærdelig oplevelse. Havde bestilt tid, men da jeg ankom blev jeg slet ikke spurgt om navn bare sat i en stol for at vente. Efter 20 min. rykkede jeg for hvornår jeg kom til og først der skete der noget. Jeg sad længe i fodbad og kvinden ved siden af mig blev klippet i tåen/neglen så det blødte en del. Hun valgte at forlade butikken. Det overvejede jeg også flere gang. Imens jeg sad og ventede var der 3 kunder der forlod butikken. Det er mega svært at kommunikerer med personalet - og det er tydeligt at de kun kommunikerer internt så man som kunde intet forstår. Kun en enkelt talte "dansk" og hun løb rundt som en tornado mellem alle. Resultatet efter den lange ventetid er jeg bestemt ikke tilfreds med. Farven er lagt al for højt oppe i forhold til kanten. Det virker heller ikke til at "værktøjet" bliver renset til næste kunde. Jeg vil absolut ikke på nogen måde anbefale steder. Helt forfærdeligt.

27 giugno 2025

FORFÆRDELIGT!!!!

FORFÆRDELIGT!!!!! Lang ventetid, lader dig komme til og går i gang, men efterlader dig og bytter rundt på medarbejdere en milliard gange. Udover det er neglene bare absurd grimme, helt skæve, skæv fransk kant, helt ujævne. De er simpelthen så uprofessionelle og dårlige at det er sindssygt. Ville ikke anbefale dette sted til min værste fjende.

1 luglio 2025

Dobbelt så lang tid!!!!!

Jeg havde tid kl 14 og kom derfor så jeg var der 13:40. Først blev en kunde der kom efter mig sat hen i en stol. Bagefter fik jeg også lov.
Jeg skulle først have lavet pedicure, hvor jeg sad og ventede med fødderne i vandet i 30 minutter inden nogen kom hen og startede på mig. Det startede godt ud med en sød negledame, bagefter blev der skiftet ud til en anden dame og hun ville ikke lytte til mig OVERHOVEDET.
Efter ca 45 min var de færdige med det.

Jeg blev sat over på en negle plads da jeg skulle have lavet nyt akryl sæt og her var klokken ca 15:15. Der blev sat tipper på næsten med det samme.

De havde sat en for lille tip på en af fingrene, da jeg nævnte dette blev det ignoreret og jeg fik først hjælp efter 45 minutter.

Da jeg så skulle have lavet fransk blev der ikke lyttet til mig og mange af de franske var ulige og skæve. Jeg prøvede at fortælle dem hvad jeg gerne ville have ændret, men de forstod det ikke og endte med bare at tage det af.

Jeg endte med at være færdig og kun nogenlunde tilfreds efter 3 timer og 40 minutter. Det er 1 time og 50 minutter længere end der burde havde taget i følge deres hjemmeside.

De brugte dobbeltid på neglene og da jeg så spurgte pænt om jeg ikke kunne få noget rabat da jeg havde siddet og ventet dobbelt så lang tid, begyndte hun at skælde mig ud og hæve sin stemme.

Alt i alt ville ikke tage tilbage hertil på trods af de billige priser.

kan IKKE anbefales.

27 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kaos og dårlig behandling Hørsholm afdeling

Ankommer til booket tid og havde booket behandler samtidigt via internettet.

Butikken var overfyldt af kunder, de havde ventet længe, trods havde en forud aftalt tid.

Blev spurgt indtil hvad skulle have lavet (ja det kan ses i kalenderen, hvis de brugte den).

Jeg ventede først 20 min før endelig blev anvist til en plads.

Pladsen var beskidt og rodet med tidligere kundes rester fra dennes behandling - behandleren var ikke den som jeg havde booket tid hos.

Efter 8 negles fjernes af lak, forlod behandleren mig og sagde et øjeblik.

Der sad jeg så alene i 27 minutter før der så ankom en ny medarbejder og gik videre med min behandling af sidste 2 negle og lavede 8 negles gelepåfyldningen og imens jeg blev behandleren, tog og talte damen i mobil, ja så blev jeg efterladt igen.

Der sad jeg så igen 5-10 minutter og så kom en helt 3 medarbejder og gik videre med mig.

Resten blev hastet resten igennem, sad der og følte mig 110 % uvelkommen som kunde, som jeg var en skive kød på et grillspyd/samlebånd, der bare skulle gøres hurtigt færdig. Nævnte det, blev hun fornærmet og svarede igen, til trods for havde 3 gange allerede havde vist på et billede til 3 behandlere hvordan de skulle være og den adfærd er totalt uhørt over til en kunde.

Min sidste del og det som er finishdelen, blev forfærdeligt grim, var farve rundt om neglene, som ikke var fjernet og duppede så olie på mine neglebånd og gjorde det ikke færdigt, rejste sig og gik uden at sige noget - jeg måtte selv gøre resten færdigt.

Betalte og gik min vej, skulle bare ud af den butik.

Kommer aldrig igen, medmindre forretningen laver store forbedring generelt på sin adfærd over for sine kunder og på følgende punkter:

Lader være med at overbooke kalenderen, kunder må ikke sidde i bunker og venter på en ellers booket fast tid (kan hænde en forsinkelse med ikke på denne her måde og ikke første gang oplevet det)

Urimelig forretningsmåde at overbooke kunder på den måde og lade kunder sidde i lang række og vente på sin tid og meget senere end booket sin tid til, personalet agerede som denne ventemåde, var normal.

De skal behandle deres kunder pænt også tales pænt til dem og med respekt, når man kommer til behandling hos dem.

De må Ikke haste kunder igennem som bl.a. sket i dag, det er ikke i orden.

Behandlerne må ikke lader deres stress gå ud over kunderne generelt ved grim talemåde, på ingen måde. Det afstedkommer af alene af, de har overbooket kalenderen og meget bagud og kan undgås, hvis de overholder den aftalte tid som kunden har bestilt og i stedet udvider deres kalender dagligt, hvis de vil have flere behandlende kunder ind pr. dag.

Det er ikke ok at kræve fuld pris og når de ikke laver et ordentligt stykke arbejde og helt færdigt.

Kan også anbefale herfra, at behandlerne får et grundkursus i Dansk, så de bedre kan forstå deres kunders ønsker generelt.

24 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più