L'azienda ha risposto
De kinderen hebben het geweldig gehad.Ze hadden snel vriendjes en het pony rijden en knuffelen met de dieren maakten dat ze meteen weer wilden boeken voor een volgende vakantie.
Scritti dall'azienda
Bij FarmCamps laten we gezinnen het échte boerenleven ervaren – zonder in te leveren op comfort. Vakantie draait bij ons om samen zijn, plezier maken en ontdekken. Daarom logeer je niet zomaar ergens, maar midden op het platteland bij onze gastvrije boeren.
Je slaapt in luxe tenten die van alle gemakken zijn voorzien – vaak zelfs met een eigen badkamer. Zo geniet je van het buitenleven, mét het comfort van thuis. Terwijl ouders ontspannen, spelen de kinderen eindeloos buiten, knuffelen ze met dieren, helpen ze mee met klusjes of ontdekken ze spelenderwijs hoe het leven op de boerderij werkt.
Elke boerderij heeft een eigen karakter en unieke activiteiten. Rooster marshmallows bij het kampvuur, maak een ritje op een pony, speel in de hooiberg en ontdek meer over de natuur en de herkomst van ons eten. Plezier en educatie gaan bij FarmCamps hand in hand.
Met boerderijen verspreid door heel Nederland en zelfs over de grens in Duitsland, is er altijd een locatie die bij jullie past. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan – in de rust van de natuur en het eenvoudige buitenleven. Grote avonturen, voor kleine boeren!
Verlorenkostweg 1, 6271 NS, Gulpen, Limburg, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Warm welkom door gastvrouw, gastheer en medewerkers. Nette tenten en schoon kampeerterrein. Je waant je in het buitenland bij de verloren kost door de prachtige heuvelachtige omgeving. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten om deel te nemen en voortreffelijke horeca.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
We hebben weer een heerlijke week gehad op de Verloren Kost! Boerin Annemarie begeleidt de kinderen en paarden met heel veel aandacht, passie en geduld en zorgt dat alle ruiters een onvergetelijke week hebben. Als onze dochter te groot wordt voor de activiteiten, blijven we komen - het landschap is prachtig en er zijn nog genoeg wandelroutes te ontdekken.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
I really like the concept of farmcamps
We had a very nice stay at Verloen Kost in Zuid Limburg.
We had bad weather, but we still had a good time.
Only the host was not so friendly and didn't share so much.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Een mooi lang weekend gehad met dochter van elf. Mooie omgeving, geweldige begeleiding door de gastvrouw, wat ervoor heeft gezorgd dat onze dochter van 11 heeft genoten van een heerlijke galop met de paarden door het bos. De Verloren Kost krijgt van ons een 9 want ook de pizza's waren erg lekker en met de broem broem tot aan de tent gebracht.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Fijne plek in een prachtige omgeving. De tent was prima en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook waren er leuke activiteiten voor de kinderen met de paarden en pony’s. De boerin was heel vriendelijk en de kinderen hebben gesmuld van de pizza’s en het ijs.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Super leuk! Kleinschalig, leuke activiteiten, lekker buiten de hele dag. Heerlijk voor de kinderen en voor de ouders.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Droomvakantie voor onze meiden. Alles draait om de paarden en niets is de eigenaren te veel. We komen niet voor niets al een aantal jaren iedere keer weer terug.

Risposta di FarmCamps, luxe logeren bij de boer - De Verloren Kost
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.